BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

CHP Sözcüsü Öztrak'tan ittifak açıklaması

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Tekirdağ teşkilatında partililerle buluştu. Burada ittifak tartışmalarına açıklık getiren Öztrak, 2019'da yapılması planlanan seçimlerde CHP'nin hiçbir partiyle ittifak yapmayacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
abcd

Atma kardeş, akıllı insanlar CHP/HDP ittifakının 1989 senesinde başladığını 30 senedir devam ettiğini biliyor.

ss.sebo

ilk söylediklerine değil son yaptıklarına bak sen. şimdiye kadar hangi söylediklerini yaptılar ki. KK Baykal'a karşı başkanlığa aday değilim deyip ertesi sabah başkanlığa adaylığını açıklayan adam.

Misafir

chp nin iş bankası temsilcisi

Misafir

Sen Tanımazsın AKP'li Değil.... Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun !

Mert

Bu adam kim? Hdp sözcüsu mü? Tanıyan var mı?

Misafir

ittifakınız pkk değilmiydi

Murat

BU HABERE Çok sevindim çok .

Recep

PKK'dan tutuklu Selo'yu hapiste ziyaret edip üstelik cumhurbaşkanı yardımcısı yapmayı vaat eden CHP, tüm partilerin oylarına talipmiş. Ey milliyetçi, muhafazakar seçmen ne diyorsunuz?

Recep

Tipik CHP siyaseti. En geç yarın söylediklerini inkar edecekler. Akıllarınca taktik yapıyorlar. Zaten CHP=HDP olmuş. Demirtaşı Cumhurbaşkanı yardımcısı yapacağız diye açıklama yapan CHP, HDP ile ittifak dahi yapmadan direkt birleştirip seçime birlikte girsin.

Misafir

Yerel seçimler için bir komisyon kuran CHP'nin İstanbul'da soldan ve Kürt seçmenden rahat oy alacak...

Misafir

Gerek yok!............. Yerel seçimlerde en büyük çekişmenin üç büyükşehirde yaşanması bekleniyor...Doğu ve Güneydoğu zaten HDP!................

  • 1