BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Cemaate vurulmuş en büyük darbe!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Financial Times ve Times, cemaat operasyonuyla ilgili 'cemaate vurulmuş en büyük darbe' yorumu yaptılar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
VATANSEVER

Darbeci polisler idamla yargilanmalidirlar.

VATANSEVER

Çok şükür Allah'a.

salih g.

"Onları görürsün; zilletten başları önlerine düşmüş bir halde, ona (ateşe) sunulurlarken göz ucuyla sezdirmeden bakarlar. İman edenler de: «Gerçekten hüsrana uğrayanlar, kıyamet günü hem kendi nefislerini, hem de yakın akraba (veya yandaş)larını da hüsrana uğratmışlardır» dediler. Haberiniz olsun; gerçekten zalimler, kalıcı bir azab içindedirler" (Tefhim-ul Kuran meali) (Şura 45) isten istediği gibi alsın..

salih g.

Şura 45.Ayet diyorum başka bir şey demiyorum..

Brisi

Tutuklanan polsierdeki asalet kapak oldu bazılarına. Akılda kalan tek detay budur.

ONUC

SEN ELEKTİRİKLEMİ ÇALIŞIYORSUN,YANİ BİR FİŞ MESAFEDE, AKLIN SIRA CEMATE GAZ VERİYOR ERDOĞAN DÜŞMANLIĞINI KÖRÜKLEMEYE ÇALIŞIYORSUN,SEN DEĞİL,TÜMÜNÜZ ERDOĞANA ZERRE ZARAR VEREMEZSİNİZ,SİZLER OKEYE DÖRDÜNCÜYÜ ARAYIN GERİSİ SİZİ AŞAR,KEMAL, DEVLET, EKMEL,4, SEÇMEN OLSUN

CCC ULVİ

AKP for the future of this country, TB is a horde of poor countries dragged into a swamp.

CCC ULVİ

AKP for the future of this country, TB is a horde of poor countries dragged into a swamp.

Asil TÜRK

Şarlatanı da sahte peygamber yaptınız ya yazıklar olsun size..

VATANDAŞ

helal olsun RT ERDOĞANA cemaati arı yuvası gibi darmadağın etti adamlar geçen seçimde bile korkularında RT ERDOĞANA verdiler bu seçimdede verecekler bende cemaati bir şey zannediyordum bir kişi ile başa çıkamadılar bu cemaatin hocaları FETULLAH GÜLEN NEREDE

CCC ULVİ

AKP for the future of this country, TB is a horde of poor countries dragged into a swamp.

Misafir

Yahudi piyonları nasıl öz vatan evladı oluyor bilmiyorum. Bunların öz vatan evladı olması ihtimali yok. Bunlar beyinlerini bir meczuba kiraya vermiş yahudi piyonu.

safiye

Efendimizin müjdesine nail olmuş bir cemaatsınız siz. Gün gelecek burada cemaat aleyhine yazanlar utanacaklar. Umarım o gün tevbe edenlerden olursunuz. Eyvah meğer aldanmışız diyeceksiniz.

efendi

Tayyip efendi kendi ayağına kurşun sıkıyorsun. Ergenekonculardan, balyozculardan, pkk dan sana hayır gelmez. Kuvvetsiz olduğun bir anda işini bitirirler. Gerçi senin de artık neye hizmet ettiğinde şüpheye düştüm. İslamamı, kendi nefsine mi, dalalete mi?

yorgun demokrat

F.Gülen terör örgütüne üye olan yardım ve yataklık eden, isteyerek ve istemeyerek siyonizm istekleri doğrultusunda bu ülkeye yön vermeye çalışan en küçüğünden en büyüğüne kadar ömür boyu katıksız hapis cezası verilmelidir.

EmreEmre

" Bu milletin anaları ZERRABIN ÖNÜNE YATAN DEĞİL ALNININ AKI İLE GİDİP ASLANLAR GİBİ HAPİS YATAN EVLATLAR DOĞURUR... "

ECNEBİ

Yolsuzluk soruşturmasına devam etmek giderek daha riskli hale geliyor."

Ferkan

Kardeşim, polis devletin memurudur. Varsayalım ki, devlet polisine yanlış yaptı. Varsa bir hata Yargı'da görülür. Gözaltına alınan polis yakınlarının ve ailelerinin feryadını da anlayabiliriz. Fakaaat be cemaate ne oluyorsa, bu kadar çok feryat figan halindeler. Yani bu adamlar "devletin memuru" değilde sizin memurunuzsa, o zaman bu yapılanlar az bile..

Murat

Gülenciler hadi gözünüz aydın. Aylardır madem suçlular nerede soruşturmalar diye meraktan çatlıyordunuz. Alın size bal gibi soruşturma. Şimdi muradınıza erdiniz mi.

AHMET GERÇEKÇİ

HAŞHAŞİLER PANİKLEDİ. 22 TEMMUZ DEMOKRASİ İÇİN BAYRAM GÜNÜ, ÇETELER İÇİN YAS GÜNÜDÜR. TÜRKİYEYE KARŞI HAREKET KOYAN ÇETELER BUNUN SONUNUN BÖYLE OLACAĞINI GÖREMEDİLER. ŞİMDİ KAÇACAK DELİK ARAYACAK HEPSİ.

konuralp eren

siz 8 aydır esaslı bir narkotik operasyon duydunuz mu? ama uyuşturucudan ölen çok duyuyoruz değil mi? ne oldu da operasyonlar kesildi. çünkü hakiki çalışan vatan evlatları uzaklaştırıldı. yeni gelenler de ne yapıyor belli değil.

konuralp eren

öz vatan evladına zulüm yapılıyor siz cemaate bağlıyorsunuz arkadaş. bunlar reza gibi irandan gelmedi özbe öz anadolu insanları. parayada temennaları yok

gülsen kaya

bu darbe emperyalistlerin ve sömürgecilerin taşeronlarına

  • 1