BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,75

Cemaat Washington Post'tan vurdu!

14 Aralık'ta gözaltında alınıp serbest bırakılan Zaman'ın tepe ismi Ekrem Dumanlı ABD'nin en etkili gazetelerinden Washington Post'ta yayınlanan yazısında Erdoğan'ı topa tuttu...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
,,,,,,,,,,,,,,,,

Katil İsrailin yaptıklarına sessiz kalan Avrupadan ve müslümanlara tecavüz etmiş Amerika'dan dilenecek kadar aşağıya düşülmüşse ben size daha ne diyeyim. Bizim millet anlayışımızda ülkeyi şikayet etmek yoktur. Fakat başkalarının şikayetini dinleyip gereğini yapmış milletin torunlarıyız. Herhalde ecdadımız ülkesini başka devletlere şikayet edenleri kılıçtan geçirmiş olsa gerek. Merhum Prof.Dr Necmettin Erbakan'ın sözümü aklıma geldi: Banane Amerika'dan!

Ekrem

Önceden olsa 1 kelime dahi yalan söylememek için imtina ederdiniz. Son 1 yıl içinde konuştuğunuz yalanları sayabildiniz mi Ekrem? Ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başbakanını niye karşınıza aldınız Ekrem? Çevik Bir'e gösterdiğiniz hoşgörünün binde birini seçilmiş Cumhurbaşkanı'na neden göstermiyorsunuz Ekrem? Seçilmişleri karşınıza almanın kitleleri karşınıza almak olduğunu görmüyor musunuz Ekrrem? Yanlışta ısrar neden Ekrem? Fişinizi kim çekti Ekrem?

HATAYI GÖRMEK ERDEMDİR.

ÖNDEN GİDENLER GİBİ GİTMEK. PEYGAMBER SANCAĞI İLE GİTMEK.İSLAMI YAYMAK İÇİN TEMİZ NİYETLE GİTMEK.SONRA. DİYALOGDA ŞİRİN GÖZÜKMEK İÇİN. SANCAKTAN ASLA VERİLEMİYECEK TAVİZİ VERMEK. LAİLAHE İLLELLAH DESEN YETER DEMEK. SANCAĞIN SAHİBİ PEYGAMBER S.A.V. ÖNEMSİZLEŞTİRMEK. KARTELLERİN DÜNYALIĞI VE İNSANLARA DİNDEN TAVİZ VEREREK HİZMET OLACAĞINI ZANNETMEK. DAVAYI. ÖNDEN GİDENLERİ SULANDIRMAK. TOKAT YEDİK DEMEK. İNŞAALLAH NİYE OLDUĞUNUDA GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR.

valide

yalan falan eğil sesini nerde duyuracaksın peki dünyanın en demokrat ve büyük ülkelerinden biri akp kendine baksın hem eleştirirler hem de kendileri kilise yapmaya kalkarlar bu ne perhiz ne lahana turşuşu kıskançlık başka bir şey değil sadece kıskançlık boşuna konuşmayın paralı troller fedakarlık yapın biraz kaleminizi bile satıyosunuz fark burda işte... er

YÜCEL

GÜLEN TERÖR ÖRGÜTÜ MÜNAFIKLIKTA SINIR TANIMIYOR...

bla bla

Bla bla bla blaa ne cok dedikodu sever bir ulkeymisiz!!!! miste mista miste mista...

para el elci

sen kendine önce bir bak siz herseyi devletten bekleyen hazir yiyiciler gibi davraniyorsunuz, adam yetistirmenin kavga ve gürültüyle yapildigini ancak RTE bilir, dün israilin cumhurbaskanina firca attigini zannedenler o olaya iyice baksin birde filistinin suanki durumuna bir baksin yillardir yahudi lobisine milyarlar harcadik? daha dün Bakan Zeybekci israile dua ediyorduki aramiz acilmasin yoksa paralar gelmez diye birde ülkemizin dis politikasina bir ozaman anlarsin ülkeyi kim yönettigini, samgen vizesi ne oldu esadi kardesi ne cabuk ve kac paraya satti, biliyormusun sen vatan sevgisini oturup hazir bekelemek zannediyorsun sahi hangi ise el attin? ülkede sen ne ise yaradin?

PARAverci

Coni amcalarina sikayette bulunmus ne var bunda.

Zekeriya

washingtons zaman

mhsn

Allah sizi kahretsin banane erdoğandan hükümetten siz asıl türkiyeyi yakıyorsunuz sözlere bak ya ekonomik olarak güvenilir ülke olmaktan çıktı ne demek yani diyor ki ağa babalarını ülkede kaos var. Nalet olsun cemaati çıkarlarınız için ülkeyi satıyorsunuz. hükümet gelir geçer ama bu millet bu ihaneti asla unutmaz. yazık ülkeyi sevdiğine inanarak büyüdüğümüz insanların ermeni diasporası gibi hareket etmeleri inanılmaz cemaatte hiç mi akıllı adam kalmamış şu adamı sustursun biri. ne dediğini ya bilmiyor ya da bilerek ülkeyi batırmaya çalışıyor.

Bla

Bu yazdıkarın masal dediklerinin içinde olmasın. Ülkenin dışişleri konutuna böcek koyup dinleyen, bu yapılanlara medyasıyla destek çıkmaya çalışan, ülkeyi yöneten hükümeti devirmeye çalışan, algı üretimi yapan, amerikan askerlerininin müslümanlara tecavüzüne sessiz kalan, namlusunu çocukların üzerine çeviren İsraile sessiz kalan, hatta bu İsraili destekleyecek türden haber yapan (örneğin İsrailin Filistine attığı bombaları terör kamplarını vurdu diyecek kadar insanlıktan uzaklaşan) bunlar müslümanlara tecavüz etmiş Amerikaya dert yanıyor. Bunlarım yaptıkları sence manidar değil mi?

Ghost

وَلَن تَرْضَى عَنكَ الْيَهُودُ وَلاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم بَعْدَ الَّذِي جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ نَصِيرٍBAKARA-120 Okunuşu ; Ve len terdâ ankel yahûdu ve len nasârâ hattâ tettebia milletehum kul inne hudâllâhi huvel hudâ ve le initteba’te ehvâehum ba’dellezî câeke minel ilmi, mâ leke minallâhi min veliyyin ve lâ nasîr(nasîrin). Meali ; Sen onların dinlerine uymadıkça, Yahudi ve Hristiyanlar senden kesinlikle hoşnut olmazlar. De ki: ‘Şüphesiz doğru yol, Allah’ın (gösterdiği) yoludur.’ Eğer sana gelen bunca ilimden sonra onların heva (istek ve arzu)larına uyacak olursan, senin için Allah’tan ne bir dost vardır, ne de bir yardımcı. Başta İmam-ı Şafii olmak üzere bir çok imam ve alim bu ayet-i kerimeden “Küfür tek Millettir” sonucuna varmışlardır. Siz ılımlı islamı yaymak için diyaloglar yapacaksınız, hükümeti devirmek isteyeceksiniz millette size kanacak öyle mi

Kuzey Yıldızı

Sınırımız yolgeçen hanına döndü… Üç adım ötemizde, sınırlarımızda bombalar, silahlar patlıyor… PKK’lılar omuzlarında silahları ile göstere göstere ortalıkta dolaşıyor!... Bunlar masallar ile uğraşıyor..

mecit

Dumanlının iki parmagı niçin havada İsrail ve Amerikaya yetiş diyor,çünki arkası onlara dayalı

sabırtaşı

arkadaş kandil gününde a.b.d. ye dert yanmış. heralde bir çirte vatandaşlık verirler. eko senin gibiler cemaati hizmet hareketinden tetikçi harekete çevirdi. evet bu gün dua edelim dua..

kate

adam yalanmı yazmış hangi konuda topa tutmuş sayın çok değerli site yöneticileri

acımayacaksın.

ekrem dumanlının tüm yaptığı hareketler cemaat içindeki darbeci grubun erketesi gibi.hükümete kötü konuştukca var olacağını ve erketeliğini yaptığı grubu koruyacağını bilerek bilinçli olarak ataklar yapıyor tayyip i bizden iyi tanıyor suçsuz olanın canını yakmayacağının hesabını iyi yapmış bence tayyip yanlış yapıyor gizli örgütlere ve israil e dolaylı olarak da olsa çalışana acımak vatana ihanettir.

hakan wien

Senin coni amcalarinda biliyor karsilarinda eski turkiye yok......,

30.000 masum insanin katili

Sevin sevmeyin herkesin kendi bileceği birşey,ama RTE yi eleştiriyor diye gazetesinde yayınlanan iki makaleden bir yayin yönetmeni nasil terör örgütü üyesi olur bunu hangi vicdan kabul eder.o zaman otuz bin (30.000) kişinin katili ne üyesi oluyor

dua

"DÜŞÜNCE ADAMI FETHULLAH GÜLEN..." Siyonistleri yeryüzünde en fazla düşünen adam...Hatta Neo-Con'lardan bile fazla düşünüyor..Ne diyelim:?Çoluğu , çocuğu parampğarça olmasın...dahası , Allah Yardımcısı olsun...(Tabiii doğru yolu bulması için)

  • 1