BIST 9.878
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,70

Çankırı'da bu kadar da olmaz dedirten görüntü

Çankırı'da bir sürücü minibüsün arkasına bağladığı kadınla birlikte kilometrelerce yol aldı. Bir başka sürücü tarafından cep telefonuyla görüntülenen sürücüye para cezası kesildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Isi bunlarin uyduruk irkci cinsiyetci diskriminasyona belini baglamis dinlerine yuklersen Islamdan haberiniz yok demektir..Uyeleri gelismeyen ve gelisen zamanla kendini yenilemeyen bir din Sahtedir. Bu saygisiz mahlukta iste o sahte dinin bir mensubu.

OFLU BABA

HERKES GORUYOR NE HIKMETTIR BILINMEZ BIR TEK TRAFIK POLISI GORMUYOR BOYLE VAKALARI CUNKU YOLLARDA TRAFIK POLISI DIYE BIR VARLIK YOK 835 LIRALIK CEZA ODUL GIBI BIR SEY INSANIN DEGERI ISTE BU KADAR TURKIYEDE 835 TL YI VER AL KADINI TEPE TEPE KULLAN ISTEDIGIN YERE BAGLA YAZIKLAR OLSUN ALAYINIZA TUH DIYORUM YUZUNUZE

miso

Adam bu cezayı görünce yedi ceddine tövbe eder. Bir daha elini direksiyona sürmez! Helal olsun bizim gugukumuza.. Bak nasıl caydırıyor...

Ömer Bayram

Şimdi bu yobaz yüzünden bütün müslümanalr zan altında kalıyor.Bu şerefsize baksan cennete ondan başkası onun gibi düşünenlerden başkası giremez. Şimdi bu cahilin yaptığını gören bir gayri müslim ve ateist bütün kapalı müslümanları bu insanlık dışı mahluk gibi görüyor.Bunların gittiği cemaat ve tarikatlar bunları böyle yetiştiriyor.Kız çoçukları onlar için sadece bir obje bir mal.Şerefsiz adam için öyle olmasa arabasına doldurduğu eşya kadar değeri yokmuşki çoçuğunu aracın arkasına bağlamış. Evlatları arasında kız erkek diye ayırım yapan her kim varsa Allahım onları islah etsin islahalrı mümkün değilse kısa zamanda cezasını versin.

  • 1