BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60

Canan Karatay'dan ezber bozan tavsiye!

Prof. Dr. Canan Karatay, Ramazan ayı için uyarılarda bulundu. Karatay Ramazan ayı için şimdiden insanların vücutlarını hazırlaması gerektiğini belirterek, tuzlu su içilmesi tavsiyesinde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
ahmet kemal

tuzun zararlı olma nedeni içindeki sodyumdur. sodyum su tutar damarlarda su oranı artınca tansiyon yükselir ve kalbe yük biner kaya tuzu ya da diğer tuzların içindeki sodyum hepsi aynı.. yani kaya tuzu da kullansanız fazlası zararlı..

mevhibe inal

Bize tavsiye en yetkili ağızdan verildi. "Temizlerinden! ölçülü yiyin". Hazır gıdalar her türlü kimyasal içerdiği için, uzak durulacak. Bütün doğal gıdaların ayrı faydası var. Mevsiminde doğal sebze-meyve, kuruyemiş, tahıllar, baharat, doğal yetiştirilmiş hayvanların eti-sütü-peyniri-yoğurdu. Ekmek-yoğurt-meyve suları-reçel-salça-kek-çörek-börek evde yapılırsa katkılardan kurtulmuş oluruz.

taze pırasa

kadın doğru söylüyor herkesin ve çok kişinin değil az kişinin dediği doğrudur herşey zıddı ile kaimdir.çokluk doğrunun ölçüsü değil tam tersine aslında insanlar koyun sürüsü gibidir herkesin yaptığı değil yapmadığınıda araştırın

Ihsan

Karatay kahvaltısı da ne Van kahvaltı var. Amerika'dan niye geldi ki bu? Kaya tuzu ticaretinden kac para kazanıyor bi sorun? Yeyin dedigin herseyi satiyorsa orda bi samimiyetsizlik vardır.

vatandaş

bu kadın hiç bir şey bilmiyor.eğer soracaksanız ajda pekkana sorun ,nasıl beslendiğini

  • 1