BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Burhanettin Kocamaz'dan eski partisine 'Kimsenin tekelinde değil'

MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'ye geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kendisine sosyal medya üzerinden hakaret edenlere çok sert çıktı. İsim vermeden eski partisine "Milliyetçilik kimsenin tekelinde değildir" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
71 kırıkkale li

sayın kocamaz hani bahçelidürüst diye yıllarcasöylediğin laflar ne olacak kusura bakma mhp sayesinde yıllarca tarsusta mersin de belediye başkanı oldun.bağımsız aday ol kazan sana birşey demem özürdilerim.yavaş ayrıldı yıllarca eleştirdiği chp den aday oldu bu mu insanlık.iyi den niye olmadı seçilemem diye ayıp.

Misafir

MANSUR YAVAŞ MHP Yİ CHP LİLEŞTİRMEKLE SUÇLAYIP MHP DEN İSTİFA ETMİŞTİ, SONRA NE OLDU CHP NİN VAZGEÇİLMEZ ARANAN ADAYI HALİNE GELDİ, BUNLARDA MİLLİYETÇİLİĞİN M SİNİ BULALMAZSINIZ...

Akıl gel burdayım gel...

Oku da Beynin titreşim yapıp kendine gelsin.Kısa devre yapmasın.En zeki öğrenciler TIP VE MÜHENDİSLİĞE gidiyorlar.İkinci derecede mezun olanlar ise İŞ İDARESİ VE İKTİSAT gibi bölümlere giderek,birinci derecede mezun olanların yöneticisi oluyorlar.Üçüncü derecede mezunlar ise siyasete yöneliyor,birinci ve ikinci derece mezunlara hükmediyorlar.Eğitimde tamamen başarısız olanlar ise ordu ve emniyete katılarak ülkeye tahakküm ediyor,bazen darbe yapıp yönetime el koyuyor.Hiç bir okula gitmeyenler Din adamı (Dogmatizm kralı)olup herkesin kendilerine itaat etmesini(kul-köle) olmasını sağlıyorlar.Nasıl yönetildiğimizi anlayalım...

Aklın Zıplaması

Bak ne demiş;Einstein'ın Tanrı'yı reddettiği mektubu rekor fiyata satıldı.Hani nerde?Tanrı'yı reddetmek para etmez diyenler.Dogmatizm denen canavarın beyin ölümü gerçekleşti.Bütün organları iflas etti.Yaşasın Bilim,Fen ve Teknoloji.Yaşasın hatta çok yaşasın Beynini bunlar için kullanabilenler.

Mert

fetönün partisine geçenden milliyetçi olamaz. konuşmakla milliyetçi olunmaz. mhp yi beğenmeyip ipe geçmek yerine bağımsız aday olursun.

  • 1