BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.442,01

Bu olayların canlı şahidiyim

Gelinen noktada bazı belediye başkanları bölgelerindeki iç çekişmelerin kurbanı olmaya başladı. Bizzat şahit olduğum iki örnek vereyim.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
EDİP

sosyal medya, telefon ve mail aracılıgıyla, gördüğüm tüm aksaklıkları duydugum tüm şikayetleri İBB, İl BŞK lıgı, İlçe Belediyeleri ne defalarca iletmeme ragmen adam yerine konmadım. adeta çırpındım yırtındım. Duyan gören olmadı.yemin ettim. teşkilatlar ve belediyeler değişmedikçe değil RTE babam dahi olsa oy vermeyeceğim diye.iyi tanıdıgım ve AKPARTİ ye zarar verdiklerinden emin oldugum Beyoğlu ve Kağıthane başkanları görevden alınmazsa yeminim halen geçerlidir.

Misafir

Biz; aldatılmadık, kandırılmadık ve yanılmadık FETÖ’den IŞİD’e, ÖSO’dan ABye, açılımlardan Suriye ve Irak’a, Rusya’dan Mısır’a kadar söylediğimiz her şeyin doğru ve ülkemizin çıkarına ve güvenliğine olduğu görüldü... ............................ Marksizm-Leninist Genç

Misafir

Suriye olayını kaşıdıkça kaşıdı, Esad'ı düşman ilan etti, en kısa zamanda yıkılacağını defalarca söyledi. Cuma namazını Şam'da kılmaktan söz etti! Verdiği destekle Suriye sınırımıza PKK'nın ve şeriatçı örgütlerin yerleşmesini sağladı. Esad'ın Katar, Suudi Arabistan gibi ülkelerden gönderilen ithal malı profesyonel silahlı muhaliflerine ülkemizin sınırlarını açtı, yüz binlerce lirayı onların emirlerine sundu. Şimdi Suriye'den gelen ve sayıları 4 milyona ulaşan sığınmacıları ne yapacağını bilemiyor. Ağlaşmaya başladı:

Misafir

Cehalet bitmeli____________________________Wikimedia-logo.svg Wikimedia Vakfı Türk makamlarından Vikipedi erişimini yeniden sağlamasını talep ediyor

a.a.

KILICTAR OGLUNA ACIK CAGRI GEL ÖMRÜNDE BIRKERE ERKEK OL BIR KERE GERCEKTEN BU VATANIN EVLADI OL ÖMRÜNDE BIR KERE ERDEM SAHIBI OL VE HADI SENIN ICIN ÖZ ELESTIRI DIYELIM HERSEYI ITIRAF ET OYUNU BOZ BU MILLETE BIR FAYDAN OLSUN VE SU SIYASI TARIHDE BIR IZIN KALSIN GEL ARTIK HERSEYI ITIRAF ET KURTUL

Misafir

Van'da Müslümanlar arasındaki ilk savaş silahlı sopalı kavgada 2’si ağır 5 yaralı Olayda ağır yaralanan 2 kişi, ambulanslarla Van‘daki çeşitli hastaneler sevk edildi.

Misafir

Beyaz TV’de adı “İhanet” olan filmin yayınlanması “Gökçek’in kanalından mesaj” olarak yorumlandı. Filmin konusu ise psikolojik baskı altında kalan bir hastanın hikayesi anlatılıyor.

Misafir

Olanlar tam da budur. Milletin aklıyla ferasetiyle dalga geçiyorlar. Milletin gözü önünde olanlar, batan geminin mallarını paylaşım kavgasının görüntüsünü veriyor. Hizmetmiş, davaymış o eski samimiyet yok artık. Bunun sonuçlarını da millet ilk seçimde gösterecektir. YKüçükardalı

Misafir

"Şeriat düzenine geçişin yeni bir aşaması, Müftüye nikah yetkisi aslında ne anlama geliyor?... Yorum bekliyoruz!

algıya devam

"Bizzat şahit olduğum bir- iki olay üzerinden örnek vereyim." örnekler boş laf, kurgu, hikaye anlatmışsın, isim vererek anlatsana, kim kimmiş bilelim.

demokrasi(!)

"Yerel seçimlerde AK Parti'ye oy veren seçmenlerin yüzde 90'ı aslında aday gösterilen kişiye değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veriyor." demokrasi anlayışı bu olan bir AKP seçmeniyle ülke bu durumda işte! olay baştan yanlış.

seyit

en iktidarın yanaşmasısın elbette herşeyden haberin olacaktır ne karşılığında bu borazanlığın herkesin malumu elbet ama sizde helak olacaksınız yanlışi yapan herkes gibi.

Misafir

belediye başkanlarından bakanlara, ilçe başkanlarından milletvekillerine kadar herkeste metal yorgunluğu varda Cumhurbaşkanında yok mu ? üstelik onun + belediye başkanlığı yapmışlığı da var

Ebu Dolaruavro

"Money" yorgunluğu had safada...

Misafir

ak partili belediyelerin tarafsız olarak fetö bağlantıları incelensin çıkan sonuçlar karşısında ağzınız bir karış açık kalır.

Misafir

Sayın ÖZIŞIK sevgiden öte bir yola giriyorsun gibi geliyor. Sakınnnn insanlar ölümlüdür. Yaradan tektir.

eyüp

seçmenin iradesi hiçe sayılıyor bu istifalarla..bu yanlışa dur denilmeli

Misafir

SN. YAZAR BALIKESİR BELEDİYESİNİ DE YAZSAN

Hakkı ARAR

Ben sıradan biriyken beni adam yerine koydu. Bir kişi bütün belediye başkanlarını seçiyor. Sorun da bu anlayış zaten. Profilsiz kişileri alıp başkan yapıp sonra da höt deyince çekilmelerini istemek demokrasi olmuyor. Oysa her kademede Milli irade tecelli etmeliydi.

millet

bırak artık yanlı ve taraflı yazmayı sen gazetecisin tarafsız açık ol

Misafir

ben nevşehirliyim, başkan hakkında iyi kötü birsürü şey söylenebilir .ama fetö ile alakası olduğunu düşünmüyorum.bu durum vekil ve teşkilatın baskısıyla olmuştur diye düşünüyorum.şimdi durumun ciddiyetili anlamak için şunu görmek gerekiyor.iki tarafta akpartili ve öyle bir halki reisi burda düşünmekten ziyade kendi nefislerinin peşindeler.ne yazıkkı akpartimiz bu tür sebeplerden dolayı reise rağmen çöküşe geçecektir .seçimlerde göreceksiniz!

seko69

Süleyman abi biraz araştır ve sonuçları bizle paylaş; kaç belediye başkanı, belediye başkanı seçilmedikten veya tekrar aday gösterilmedikten sonra hangi görevlere getirildiler? Kaç vekil, vekil olamadıktan veya tekrar aday gösterilmedikten sonra hangi görevlere getirildiler? bir örnek vereyim; görevdeki belediye başkanı artık seçilemeyince veya aday gösterilmedikten sonra MÜŞAVİR diye bir görev getiriliyor, vekil ise Bakanlıklarda veya mecliste kaymaklı görevlere atanıyorlar. hal böyle olunca bırak nevşehiri herkes bu pastadan pay almak için SONSUZ İTAAT gösterisi yapıyor. çünkü pasta bildiğimiz 4-5 katlı değil, pastanın büyüklüğünü tahayyül bile edemiyoruz. sanırım mevzu anlaşılmış kimsenin sesi neden çıkmıyor, itiraz mekanizması neden çalışmıyor sorunu hallolmuştur. gazeteciler bile bu pastadan pay alırken başkanların, vekillerin vb. almaması zaten söz konusu olamaz. saygılarımla...

ahmet43

tam 13 seçimdir aynı rüyaları görüyosunuz erol baron. bu kadar fazla uyku iyi değildir artık uyanın bence. avrupa görmüşmüş. senin oy verdiğin partilerin genel başkanları sadece kurultayda seçim kazanırken( o da kendi seçtiği delegelerle) diktatör olmuyolar da Erdoğan mı diktatöt oluyor. git bir ücretsiz IQ testi yaptır.

tadında bırakmak

Sayın cumhurbaşkanımıza olan inancımız ve muhabbetimiz olmasaydı şuan bakanlık yapanlar da dahil belediye başkanlığı koltuğunda oturanların hiçbirine oy vermezdik. Erdoğan sayesinde kendilerine emanet verilen görevleri yürüten kişilerin BENCİLLEŞMESİ ülkemize ve davamıza zarar verir.

Misafir

rabia isimli yorumcu neyin ne olduğunu görmeden bilmedin, yapılan münafıklıklara hemen balıklama atlıyorsun, bahsettiğin adamların mal varlığı araştırırsan 15 yıl içerisinde dünyanın sayılı zenginleri arasına girerler