BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Bordo berelilerin komutanının efsane direnişi meğer...

Darbe girişimi yapan Fethullahçı cuntacılar Özel Kuvvetler Komutanı'nı almaya çalışıyorlar. Komutan çatışarak kurtultuktan sonra karargahını da geri alıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

atatürkün askeriymiş sen sadece klavye askeri olursun

Misafir

Sen bence ismini değiştir. Mesela 'Gezican' falan yap. Kimliğine daha uygun olur, tabi eğer gerçekten bir kimliğin, kişiliğin varsa.

Misafir

Memleketin herseyi sahde darbeleri bile. Bu millet yuttukca daha neler gorecegiz kim biir. Darbeyi yapanlari biliyorlar(mis) lakin onlemek aklarina gelmemis. UYAN EY MILLET SEN YALANLARI YUTTUKCA VATAN ELDEN GIDIYOR

abdulkadir baş

hikaye anlatmayın darbe falan değil.yerini sağlamlaştıran kendini beğenmiş birinin oyunu var

Misafir

He he tiyatro. Sonu hoşuna gitmedi galiba. Çokta umutlanmıştın ama değil mi sonundan. Millet tiyatroyu iyi oynadı ha. Koyunlar çakallara galip geldi.

Misafir

EBENİ DE ALGİT ELİMDEN BİR KAZA ÇIKACAK.ŞEYTANIN CİSMANİ HALİ

Misafir

zerre anlamamışsın! darbe gece 3-4 sırasında yapılacak, Erdoğan otelinde yakalanıp hatta şehit edilecek, bütün köprüler ve meydanlar tutulacaktı.Cumartesi kalktığın zaman da bütün tv lerde trt okunanın aynısı izliyor olacaktın. Olağan üstü hareketliliği anlayan genel kurmay başkanı karargahta kalınca darbeyi öne cekmek zorunda kaldılar. Ellerine gözlerine bulaştırıp tavuk gibi kaldılar.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

YEMİYORUZZZZ CAHİL DEİLİZZ KANDIRMIYACAKSINIZ BİZLERİ BİZ AKP DEİLİZ ATATÜRKÜN ASKERLERİYİZZZ DARBE YOK ERDOGANIN ULKEYE YAPMIŞ OLDUGU BİR DARBE VAR GÖREVİ BİTTİGİNDE YÜCE TÜRK ADALETİN ÖNUNE ÇIKARMASINIDA İYİ BİLİRİZ CEZASINI ER VEYA GEC VERECEK

Misafir

ne o gardaş zorunamı gitti.hüsrana ugradınız degilmi.yemessen yedirriz biz

Misafir

Sen süzmeliğine doyma.Sana söylenecek çok söz var ama burada yayınlamazlar.

Feraset

Ben bir vergi mükellefiyim. Devletime her yıl yüzbinlerce lira vergi kazındırıyorum. Eğer bu cuntacı hainleri içeri atar beslerlerse inanın vergi kaçırmak için elimden geleni yaparım. Benim kazandığım tertemiz alın teri paramı alıp bu cuntacı hainlere yedirmelerini istemiyorum. Bunların mutlaka öldürülmesi gerekli. Öyle idam cezası filan çıkartmaya da gerek yok. Sorgulayın, ne varsa öğrenin, sonra da sıkın kafalarına bu hainlerin. Gündemimizi meşgul etmesinler bu hainler. Sonra da bize bunu aralıksız yapan asıl aktör olan ABD`ye sorun hesabını. Bu şerefsiz ABD bize bunu hep yapıyor. Artık buna bir dur demenin zamanı geldi. İran ve Rusya`yı yanımıza almanın zamanı geldi.

Feraset

Ben bir vergi mükellefiyim. Devletime her yıl yüzbinlerce lira vergi kazındırıyorum. Eğer bu cuntacı hainleri içeri atar beslerlerse inanın vergi kaçırmak için elimden geleni yaparım. Benim kazandığım tertemiz alın teri paramı alıp bu cuntacı hainlere yedirmelerini istemiyorum. Bunların mutlaka öldürülmesi gerekli. Öyle idam cezası filan çıkartmaya da gerek yok. Sorgulayın, ne varsa öğrenin, sonra da sıkın kafalarına bu hainlerin. Gündemi mizi meşkul etmesinler bu hainler. Sonra da biz bunu aralıksız yapan asıl aktöre olan ABD`ye sorun hesabını. Bu şerefsiz ABD bize bunu hep yapıyor. Artık buna bir dur demenin zamanı geldi. İran ve Rusya`yı yanımıza almanın zamanı geldi.

Misafir

Yamiyoruz!.......... Hangi Darbe?........ Hafta sonu saat 9'da herkes ayakta iken darbe mi olur?................Darbe TV'lerde Canlı Yayınlanır.. Tayyip TV'lerde Dramatik bildiri mi okur?.........

VATAN NAMUSTUR

YAKALANAN VE ÖLDÜRÜLEN HAİNLERİN MAL VARLIKLARINI DEVLET GASP EDİP SATIP ONLARI YAKALAYAN GÜVENLİK GÜÇLERE DAĞITILACAKMIŞ. İNŞAALLAH DA BÖYLE ÖDÜL DE VATAN SEVERLERİN HAKKI.

hkgül

bize böyle evlatlar nasip ettiğin sana şükürlerolsun allahım.

Misafir

gerizekalı komutanların varya hani ele geçirilen onların ellerindeki listeler var hani sıkıyönetim komutanı olarak atanacaklar onlar tek tek alındı ve YAŞ toplantısında da atılacakların listesi vardı zaten ama anlamak istemeyince tabi makaraya alırsın gezizekalı

Misafir

akif, sende yoksun ortada akif diye birti yok annenin babanın yıllar önce yaptığı tiyatroydu inanma aslında sen yoksun

Misafir

bu kadar genaraller maaslarını emekliliklerini ömür boyu hapis yatmalarını vatan haini olmalarını sırf tayip erdogan sevgisinden dolayı yaptılar öylemi buna geri geri zekalılar bile güler memletin aydın insanı

Misafir

aynı idamı apo ve teröristler için de istiyoruz

Misafir

Tabii belli başlı bilinen şahıslar vardı lakin böyle bir darbe planını uygulamaya geçirebilecekleri belirsizdi,sonuçta her şerrin sonunda bir hayır vardır,tek tek hepsi içeriye alınacak. Şehitlerimiz var Allah rahmet eylesin

Misafir

insanların öldüğü öldürüldüğü bir tiyatro değil mi

fitne çıkaran suçludur cezasız kalmasın

Bu devletin ekmeğini yiyip bu millete ihanet eden tek bir ihanetçi(siyasetçi,gazateci,asker,polis,memur,işçi hatta yorum yapan kalemşor)kaldığı müddetçe kesin bağımsızlığımız söz konusu değil,sebep olanların yargılanarak İDAM'ı sokağa çıkan gerçek vatanperver halkı sakinleştirecektir.

Misafir

beyinlerini kiraya vermiş fetö kuklaları yine algı operasyonunda; size inanan saftiriklere anlatın bu masallarınızı

Misafir

sana bi tiyatro çeviririm..

MEYDANLAR SERBEST

1 MAYIS'da Yasaklanan ancak Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın çağrısıyla tekbir sesleri ile sokağa çıkanlar, eylemlerini linçe dönüştürdü....Anıtları parçaladı.