BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.441,13

Booking'i kapattıran hakim: Sürgün edildim

Booking adlı rezervasyon sitesinin Türkiye'de kapatılması kararına imza atan hakim Keskin Karakurt bu kararı nedeniyle sürgün edildiğini iddia etti. Hakim Karakurt kararının ardından önce iş mahkemesine sonra aile mahkemesine gönderildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Rehber

Booking i Turkiye de Turklere kapattırmanın Turkiye ye sagladığı bir fayda yok ki, yabancı nasıl olsa yurt dısından booking i kullanarak rezervasyonunu yapıyor. Sunu yapabilirsen doğru olur , Turkiye deki otellerinde Booking ile çalışmasını durdurabilirsen o zaman bir seye benzer, yoksa Turkiye den Turkler gireiyor, bu Turk Turizmcisine bir fayda sağlamıyor ki.

koza

Doğruyu yapmanın bedelinin olduğu bir çağda yaşıyoruz maalesef. Toplumumuzun doğru insanlara en çok bu dönemde ihtiyacı var.

kundemacı

Keskin Karakurt, şükretsin ki Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığından çıkarılmadı. Bu ülkede; balyoz, ergenekon, sarıkız, internet andıcı, kozmik odanın fetö çülere açılması gibi mahkeme ve devlete ihanet eylemlerinin başını çeken ve bu davaların savcısı olduğunu söyleyen siyasiler yargılanıp, hak ettikleri cezaya çarptırılmadıkça bu ülke düzelmez. Bu hainler devlet teşkilatından derhal temizlenmesi gerekir.

milliyetçi türkiye

HELAL OLSUN Bu korkusuz şerefli ilkeli hakime.. inşallah görevine tekrar kavuşur.. helal olsun..

D21

Aşarız keseriz diyorlar ama adam birşey yaptı mı direk sürgün.

Misafir

sn.hakimimizin yer değişikliği ile ilgili iddaaları araştırılıp değerlendirilip buna sebep olan yabancı firmaların devletlerin türk adalatine kadar uzanan maşaları ortaya çıkarılmalı ve yabancı şirketlerin Türkiy'yi işportacı gibi kullandıkları bir alan olarak kullanmalarına bir an evvel engel olunulmalı

as

türkiye de hukuk işliyor!!! ABD ve AB ye taş çıkartırız!!

  • 1