BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Boğaziçi Üniversitesindeki Afrin programında çıkan olayda 5 gözaltı

Boğaziçi Üniversitesi'nde, Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için stant açan ve program düzenleyen öğrenci grubuna saldırdıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Ali

Vatana cekmişler emniyetde benim anamda Türk zaten derler bir müddet jobla imtihan edildikten sonra fistan giyecek pozisyona gelirler sonrasını JÖH-PÖH_SİHA halleder hainlerin gelişimi ve sonu bundan sonra böyle olacak

KANINI DİKTİKLERİM

DOĞRU DÜZGÜN TÜRKÇE BİLE KONUŞAMAYAN BU PKK LI PİSLİKLER ÜNİVERSİTELERE NASIL DOLDU ??? NEREDE SINAVA GİRDİLER , BU SINAVLARI NASIL KAZANDILAR ! ACABA DOĞUDA GÖZETMENLERİ TEHDİT EDEREK SORULARI PKK YANDAŞLARINA ÇÖZDÜREREK Mİ KAZANDILAR BU SINAVLARI ? SORULARIN CEVAPLARINI DIŞARIDAN BİRİLERİYLE BİRLİKTE OTURUP MU ÇÖZDÜLER ? BU HAİNLER ODTÜYE BOĞAZİÇİNE NASIL GİRDİLER !

KANINI DİKTİKLERİM

DEVLET BU HAİN KANSIZ ŞEREFSİZLERİ NASIL ÜNİVERSİTELERE SOKUYOR ! NE KADAR BÖLÜCÜ ÖRGÜT ÜYESİ SEMPATİZANI VARSA BUNLARLA ARKADAŞLIK EDENLERDE DAHİL EĞİTİM ÖĞRENİM HAKKI ELİNDEN ALINSIN İÇERİ TIKILSIN YADA SÜRÜLSÜNLER SINIR DIŞI EDİLSİNLER. DEVLET BU ŞEREFSİZLERİ ÜNİVERSİTELERİNDE DEVLETİ YIKSINLAR DİYE Mİ EĞİTİYOR BUNUN İÇİN Mİ YETİŞTİRİYOR ? BU NASIL DEVLET ,DEVLET BU İT SÜRÜLERİNİ KURUMLARINDAN İÇERİ NASIL SOKUYOR. DEVLET DEVLETLİĞİNİ BİLECEK. HAİNİ, BAŞKALARINA İTLİK EDENLERİ BU TOPRAKLARDA YAŞATMAYACAK. BU PİSLİKLER İLERDE HAKİM SAVCI DOKTOR OLUNCA NE YAPACAKLARI BELLİ ! DEVLETİN MAAŞINI ALIP DEVLETE MİLLETE İHANET EDECEK BU KANSIZLAR BU SOYSUZLAR.

  • 1