BIST 9.878
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,70

Bob Dylan yılan hikayesine dönen Nobel'ini sonunda alacak

Bob Dylan, geçtiğimiz ekim ayında Nobel Ödülü'ne layık görülmüştü. Fakat Bob Dylan, ortadan kaybolmuş ve ödülüde almamış, reddetmişti. Ancak fikri değişmiş olacak ki Bob Dylan haftasonu İsveç'e gidip ödülünü alacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
batu akdeniz heavy sky

Su pis muzikten metal muzikten ne anliyorsunuz acaba su igrenc senforocktan ne anliyorsunuz hepside satanizm asiliyor genclerimize ben metalciler denen o pisliklerden korkmuyorum.istedigim muzigi dinlerim kimse bana metalciler ve hicri bozdag karisamazlar tutturmuslar rock station tuturmuslar metal muzik baslarim metal muziginizede senforock anizida lanet olsun hepnize.

batu akdeniz heavy sky

Metal muzikten nefret ediyorum, metalcilerden nfret ediyorum ben arabeskciyim metalcilerde kjm oluyor allah hepsinin belasini versin ,

batu akdeniz heavy sky

Metal muzik de neymis metalcilerde kimmis hepside pisligin teki allah hepsinin belasini versin hepsinenlanet olsun ben istedigim muzigi dinlerim bana metalciler karisamaz lanet olsun heavy sky a lanet olsun metal muzige.

batu akdeniz heavy sky

Kahrolsun metal muzik kahrolsun senforock kahrolsun hicri bozdag

batu akdeniz heavy sky

Bence heavy metal aptal muzigidir 1970 lerde gelistirilen asiri sag bir olaydir genclerin enerjilerini calip paralize ediyorlar satanizmde bu olayin bir cesit uzantisidir.

batu akdeniz heavy sky

Metal muzik denen igrenc seyi sevmemek vatanseverlik sevmek ve dinlemek ise vatan hainligidir.

  • 1