BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

BM'den flaş 'Arakan' açıklaması

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Arakanlı Müslümanlara karşı yapılan zülme ilişkin kritik bir açıklamada bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

bazı insanların katli bazı insanların helakını getirir. bazı insanlar üç günlük dünya için cehennemdeki yakıtlarını taşıyor.

Sezai

Yeni değil ki Arakanda yapılanlar. 2012'den beri aralıklarla şiddetlenerek bu zulüm Burma hükümeti tarafından işlenmektedir. On binlerce Müslüman katledildi. Yüz binlercesi göç etmek zorunda kaldı. Ve bu zulüm hala devam etmektedir. Neredeyse Müslüman nüfus orada bitmek üzere! BM'nin artık her şeyin sonuçlandığı bir anda böyle bir açıklama yapması manidar!

YAZIKLAR OLSUN...

KÜRESEL OYUN MU OYNANIYOR ARAKANDA.SÖMÜRGECİLERİN BU OYUNU İNSANLIK DIŞI.ALLAH AFFETMEYECEK,İNSANLAR HİÇ AFFETMEYECEK.

ERDAL

DERHAL DURDURULSUN DEMEYECEK, DERHAL MÜDAHALE YAPACAK.

Misafir

BATI KANA DOYMUYOR İNSANLIKLARINI TAMAMEN YİTİRDİLER ZULÜMDE SINIR TANIMIYORLAR DÜNYA SANKİ ONLARA KALACAK HALBUKİ GİDERKEN KEFEN BULABİLECEKLERİNİN GARANTİSİ YOK HİÇ BİR VATANDAŞINDAN BİLE ÜZÜNTÜ GÖZÜKMÜYOR BEDELİNİ MUTLAKA ÖDEYECEKLER ALLAH BÜYÜKTÜR

kırçıl

Terör örgütlerine silah yardımı yapanlar budist teröristlere silah yardımı yapmış olmasınlar. Nede olsa orada da katledilen masum çocuklar, Müslümanlar. BM'nin başkanı öncelikle teröristlere silah yardımı yapan batılıları uyarması gerekir. Masum ayaklarına yapmanıza gerek yok!!!

Misafir

Sahi!!! Terör örgütlerine silah yardımı yapanlar budist teröristlere silah yardımı yapmış olmasınlar. BM'nin başkanı öncelikle teröristlere silah yardımı yapan batılıları uyarması gerekir. Masum ayaklarına yapmanıza gerek yok!!!

salhor

Aynen Ecevit hükümetleri ve aradaki MC hükümetleri zamanlarında olduğu gibi BM önce bekliyor yeterinci katliam yapılsın diye; sonra laf olsun diye böyle karnından konuşuyor. Ecevit devrinde de kendisine haksızlık yapıldığını söyleyen kişi ve kurumlar Danıştay'a baş vururdu ve 24 saatte YÜRÜTME DURDURULURDU. Kılıçtaroğlu ismini hatırlayamadığım ama vukûf, ferâset ve metaneti ortada olan Danıştay başkanı hanımefendiyi niye sevmiyor kaç kişi anlar acaba? CHP alışkındır: O ister her kurum onu dinler..di.

  • 1