BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Biz Sizi İyi Tanıyoruz!

Kimi sözde tiyatrocu, kimi sözde hoca, kimi sözde sanatçı, kimi sözde….

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Hitler’in sağ kolu olan Goebbels'i unutmayın:___Halk büyük yalanlara, küçük yalanlardan daha çok inanır. - Yalanlarınızdan da asla geri adım atmayacak, onları sürekli tekrar edeceksiniz. Cahil toplumun beyni ancak bu yolla yıkanır..

yalan

dibine kadar TÜRK'üm ve öyle kalıcam bu toplumda öyle kalacak sayın beşer,sizin istediğiniz arap gömleği bu millete hep kısa gelicek ve hiç bir zaman da üstüne giymeyecek,bu millet araplaşmayacak istediğiniz kadar islam basın hep geri tepti ve tepmeyede devam edicek,bizler görmeyiz belki ama dinlerin şunun şurasında 80 yıla kalmaz ortada din diye birşey kalmıcak size nacizane tavsiyem arkaik işlerle uğraşmayın,güncel olun güncel olduğunuz kadar vaar olursunuz.

Erol Baron

Zaman tekerleğini 19. yy ın başına alabilsek te Osmanlı'nın perişan halini, 7. yy ın başına alabilsek te yazar ibnilerin kılıçlarından akan kanı görse, belki günümüze göre düşünmeye başlardı.

Misafir

“Türkiye Büyükelçisi'ni geri gönderme” çağrılarının ardından, bugün de yeni yorum, üstelik en üst düzeyde geldi. ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, katıldığı bir canlı yayında, olaydan “Türk şiddeti” diye bahsederek, “Türk şiddeti en basit deyimiyle kabul edilemez” ifadesini kullandı.

11. yuzyıldan kalma fikirler

Bu yazar gibi 11 yüzyılda kalmış müslümanlık taslayan, gösteriş ve sembol budalaları olduğu müddetce müsülümanlar eziyet çekmekten, hiç bir şey üretemeden ve bir buluş yapamadan ve dünyada hiç bir rol oynamayamadan çekip gideceklerdir.Bak suudların haline gör kendini beyefendi..

  • 1