BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Bir ilk yaşanacak! Tarihi adım atılıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı, tarihinde ilk kez saldırı helikopterine sahip olacak. Atılacak tarihi adımla jandarmaya 18, polise 9 ATAK saldırı helikopteri verilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

ALİ BABACAN'I GÜVENCE KONUSUNDA TEK GEÇERİM. GELECEK DÖNEMDE CUMHURBAŞAKANI OLUR İNŞALLAH.

salhor

Gerekirse emekli maaşımın yarısı yıllarca kesilsin. Ekmek-çorba yiyelim ve yaşadığım sürece devletin kalkınmasına köle gibi hizmet edelim. Ama çalınmasın. Ama siyasilerin çoluk çocukları, yakınları ticaret adı altında bu paraları yutmasınlar. Deseniz ki "Kime güveniyorsun emmi?" Üç isim sayarım: Ali Babacan, Nihat Yıldız, Mehmet Şahin. Başkasına asla tam güvenmem. Bir de devletten asla maaş, harcırah almayan arslanlar arslanı Devlet Bahçeli'ye güvenirim. Muhsin başkan vefat etmeseydi, ona da tam güvenirdim.

Misafir

Bi tane de bana lâzım nasıl olsa bol gânimet 89 u 90 yapalım parası neyse ayarlarız

Balaban Beyi

Biz Türk Milleti mensubu insanlar, böyle güzel haberlerden sevinç duyuyoruz. Yalnız tank, helikopter ve savaş uçağı yapımı için gerekli asıl parça olan MOTOR KONUSUNDA sıkıntılı haberler okuyoruz.Endişe duyuyoruz..? HELİKOPTERDE MOTOR KONUSU TAM OLARAK ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU MU ? Dışardan alınacak her türlü ana parçalar BİR AN ÖNCE TÜRKİYEMİZDE ÜRETİLİR HALE GETİRİLMELİ...Yoksa işimiz zor..

Misafir

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gurur duyuyoruz Devamının gelecegini bilerek Daha ileri diyoruz TEBRİKLER BAŞARILAR TEŞEKKÜRLER

Turgay

Hani %100 yerli idi. İtalyan Agusta Westa firması ile beraber (ne kadar beraberse artık) üretilmiş.

  • 1