BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.435,93

'Beyaz kod' veren doktor ölen yaşlı adamdan davacı oldu

GİRESUN'da, yatalak eşinin evde bakım hizmeti alması ve ilaçlarının temini için sağlık ocağına giden Yusuf Topal'ın (82), tartıştığı doktorun 'beyaz kod' vermesi üzerine gelen polislerce biber gazı sıkılıp, ters kelepçe takıldığı sırada kalp krizi geçirerek, yaşamını yitirmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 120 Adet Yorum
Misafir

aynada kendini goruyorsun bence sen geber, ya doktor ya da yakinisin vicdaninla yaz, cuzdaninla degil fazla degil biraz insaf, oneri soyle

Misafir

Bu büyük bir terbiyesizlik utanmadan ölmüş adamdan bir de Davacı oluyor bu kendi bencil kimliği için açtığı bir davadır bu büyük bir terbiyesizliktir Türkiye'nin büyüklere saygı küçüklere sevgisi vardır Bununla destan yazmıştır bunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyin Bu kadının ceza almasını istiyorum Böyle Doktor olamaz Bir sürü böyle doktor var artık bunlardan bıktık bunlar eğitim almışsa Biz neyiz acaba bunlar nasıl eğitim almış Bunlara psikolojik eğitimde vermek lazım doktora gidiyorsun Doktor sana saymaya başlıyor yeter artık kendi problemlerini çözmek için onlara her şey mübah ama lütfen gereği yapılsın

Misafir

Doktor amcadan şikayetçi olmuş.utanmazligin bu kadarına da pes ya.dunya bunların etrafında dönüyoya.bu dünya oyun ve eğlenceden ibarettir.asil orda ne yapacaksın cahil.

Misafir

Her meslekte sıkıntılar hep bayanlardan çıkıyor.bayanın yerinde adam gibi bir adam olsa hiç böyle olmazdı gerekeni yapar adamı ikna eder gönderirdi kimse de bu kadar sıkıntıya girmez amca da hayatta olur eşine bakardı. Allah bunu yapanlara hesabını soracaktır. Mazlumların tek şikayet yerinde gereken yapılır korkmayın

Serdar

İnsanlık olmadan ne doktorluk ne bakanlık para etmiyor.

Misafir

Doktorun anlatımı gayet samimi yalansız görünüyor amca çirkeflikle işini halletmeye çalışmasaydı keşke

Misafir

E reçete vs ile hasta gelmeden reçete yazılmasının önünü sıkı sıkı kapatanda bunu yapan doktoru açığa alanda aynı bakanlık..

Kerim

Ulan insanlık ölmüş resmen, 80 yaşındaki yaşlı adamı çuval gibi polis aracına bindiriyorlar. Olay bir de sağlık ocağının önünde, yani insanların sağlık hizmeti aradığı bir yerde gerçekleşiyor. Allah topunuzun belasını versin.

Recep Yılmaz

Bu kafayla ve bu gidişle muayene olacak doktor bulamayacaksınız ! İnleye inleye gebereceksiniz doktor düşmanları

Misafir

dam üstünde saksağan

rabia

bu kadın hangi akılla doktor olmuş...ölüden menfaatmi umuyorda dededen şikayetçi olmuş...tabiki kendini temize çıkaracak merhametsiz kadın, şimdi böyle doktorlar kaldımı eskiden bunlardan çoktu bittiler sanıyorduk.

Misafir

sen robotlar ülkesinde yaşamaya layıksın.

Melek

Doktorun Yusuf dedeyle işi bitmemiş, yüzsüz.

Misafir

olayları lütfen medyada gördüğünüz kadarı ile yorumlamayın, olayın gerçek yüzü çok farklı

OFLU BABA

TURKIYEYEDE BULUNDUGUM BIR GUN OGLUM HASTALANDI EN YAKINIMDAKI SAGLIK OCAGINA GITIM OGLUMUN KARNI AGIRIYOR DEDIM DAHA KAPIDAN GIRMEDEN DOKTOR ILACI YAZDI DEDIM DOKTOR MASALLAH SUPERMEN GIBISINIZ ISINLADINIZ KARNINI PROBLEMI COZDUNUZ AYNI KARIN AGRISINDAN AMERIKADA DOKTORA GITTIM KAN MUAYENESI DISKI MUAYENESI TUKURUK MUAYENESI ETRAFLICA BIR FILIM CEKILDI NETICEYE ANCAK ULASILABILDI BIR DAHA HIC AGRI DUYMADI TURKIYE ILE AMERIKALI DOKTORUN ARASINDAKI FARK HAYDI TURK DOKTORLARI BANA KUFUR EDIN YUZDE ONUNUZ HARIC

Recep Domra

Suç sizde değil sizi doktor ve polis diye atayanlarda. Yüzsüzlük bedava.İnsafsız insan müsveddeleri...

misafir

Doktorlar kendilerine bakanlık tebligatı ile gelen emre göre görmedikleri hastaya ilaç yazamazlar. Yoksa ekmeğinden olurlar. Doktorlar tebligata aykırı iş yapmayacak kadar akıllıdırlar. Ne aksini iddia edenin aklına ne de başka birinin vicdanına ihtiyaçları yok

Adam

Beyaz kod kaldırılsın ! Bunu kötüye kullananlarda var

Misafir

Senin baban olsaydı aynısını deye bilecekmiydin. Bence Doktor bu sekilde cümleler kurmayıp amcayı tahrik etmistir azarlayıpta. Yoksa durduk yere kimse kimseye bağırmaz.

Misafir

Lütfen hakaret etmeyelim. Maalesef doktor suçlu ise onun kadar da hasta yakını suçlu sen doktor olsan tanıyıp bilmediğin kişiye ilaç yazabilirmisi, o ilaçlardan dolayı hastanının başına bir şey gelse, hasta yakını için cevap kolay bu ilaçları şu doktor yazmıştı. Doktordan şikayetçiyim dedi hadi ayıklı pirincin taşını.

Misafir

Lütfen hakaret etmeyelim. Maalesef doktor suçlu ise onun kadar da hasta yakını suçlu sen doktor olsan tanıyıp bilmediğin kişiye ilaç yazabilirmisi, o ilaçlardan dolayı hastanının başına bir şey gelse, hasta yakını için cevap kolay bu ilaçları şu doktor yazmıştı. Doktordan şikayetçiyim dedi hadi ayıklı pirincin taşını.

Mehmet Kardeş

Tek anladığım bu bayan doktor, insanlık adına, edep ve terbiye adına hiçbir şey almamış. 82 yaşında eşi yatalak hasta adama saygısızlık yapmış, adam da vitesten atmış. İlacı versen ne olur senden mi çıkıyor. Merhametsiz ve kişiliksiz. Buna sahip çıkanlar da aynıdır.

Doktor Hakan

Anlatmaya gerek yok! Bakın adam ölmüş insan ilk başta der ki keşke olmasa idi üzüldüm allah rahmet eylesin! Öyle kin dolu ki direk dava!

Mehmet çetmen

Doktorun hastayı görmeden reçete yazması kanuni olarak suçtur,İnsanların yaşlı olması görevini yerine getiren hiç kimseye hakaret ve tehdit etme hakkı vermez, burada herzaman olduğu gibi bütün oklar polisi çağırmaktan başka yaptırım gücü olmayan bayan doktora yöneltiliyor, iki polisin o yaşlı adama orantısız güç uygulayıp uygulamadığı sorgulanmıyor, sanki doktor emretmiş biber gazı sıkılmasını ve ters kelepçe takılmasını gibi yansıtılıyoror olaylar.

Yunus maden

Üç sereften yoksun memur Siz şundan emin olun ki eğer o amca benim ailem olsaydı kıyamet alameti olurdu şu görüntüleri izlemekten insanın kör olası geliyor bu devlet umarım cinayetten yargılar ömür boyu sürünürsunuz ins reis duruma el atıp o polis olacak bozuntulari ihraç eder ins üçünüde serefsizler