BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Berat Kandili nedir fazileti ve duası

Berat Kandili Hadisleri bu geceninin önemini ve faziletini anlatır. Berat Kandili'nde kılınan namaz için 'şehitlik' mertebesi tanımı vardır. Peki Berat ne demektir?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

gerizekalı,ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Misafir

aaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

BÎR ÎNSAN

Newroz inancsiz bir insan olabilirsin.Ancak onurlu edepli bir insan inanmasada kendisinden farkli düsünenlere,inananlara saygili olmasini bilir.Sende bu edep,ahlak ve terbiyenin eksikligini gördük yazik !Madem inancla barisik degilsin kendine uygun bir konu Hakkinda yorum yapsaydin baska bir sitede.ALLAH senide islah etsin.Dogru yolu nasip etsin.

MAZLUM MÜSLÎM

AMÎN ÎKBAL KARDESÎM SÎZÎNDE KANDÎLÎNÎZ MUBAREK OLSUN. NE GÜZEL BÎR DUYGUDUR. NE GÜZEL BÎR SEYDÎR RABB'ÎMÎZE YÖNELÎP ONA YALVARMAK VE DUA ETMEK.ÎNSALLAH BÎZ ACÎZ KULLARIN DUALARI KABUL OLUR.

MAZLUM

AMÎN ÎNSALLAH FATMA HANIM. NE GÜZEL BÎR DUYGUDUR. NE GÜZEL BÎR SEYDÎR RABB'ÎMÎZE YÖNELÎP ONA YALVARMAK VE DUA ETMEK.ÎNSALLAH BÎZ ACÎZ KULLARIN DUALARI KABUL OLUR.

murat

Muslumanligin geregidir dua keske muslumanligi tam anlamiyla yasayabilsek keske butun omrumuzu tam anlamiyla ibadetle gecirebilsek hayatin sonu olum cunku!

Mehmet Seker

Nevroz kardes Mübarek Berat kandilinde beni günaha sokma,,,senin ATES,ten atlamana birsey diyormuyuz, hatta üzülüyoruz bir yerini yakacaksin diye......

Newroz

Ikbal @ Leyleğin ömrü lak lak'la geçer , müslümal'ın ömrüde duayla yalvarmayla inşallah maşallah'la geçer !.

guntay_gulerr@hotmail.com

ne işle uğraşıyosun

Mehmetkilinc

Rabbim duanizikabuletsin

Mehmet kilinc

Rabbim duanizi kabul etsin

IKBAL

KANDILIMIZ MU'BAREK OLSUN, ALLAHIMA UNCELIKTE C'OK S'UKRLER OLSUN INSAN YARATTI BIZI MUSULMAN YARATTI BIZI C'OK S'UKRLER OLSUN S'U GU'NLERIMIZE, VUCUDUMIZI HER YERI GUNAHLI OLAN YERLERI IC'IN ISTIG'FAR EDIYORUM HER KESIN EVI SAKIN AILESI SAKIN HEPSI YAKINLARI SAG'LIKLI OLMASIYA DUA EDIYORUM,S'U DUNYANIN SINAVLARINDAN IYILIK YAPIB GEC'MEMIZI INS'ALLAH CENNETLI OLMAMIZI BUTUN MUSULMANLARA DILIYORUM.ALLAHIM MERHEMETLIDIR ALLAHIM KABPIBDEDIR IC'IMDEN SESI GELIYOR ALLAH MUKKEMMEL KADIR ALLAHTAN BAS'KA EN YAKIN EN DUZGUN EN SABIT,EN SAYGI OLAMAS,ALLAHIM VERDIYIN UMRIM IC'IN C'OK S'UKR DIYORUM BENI CENNETLI OLMAM IC'IN YARDAMCI OL KENDIN KORU YETIS'TIR SINAVINA KADAR IYI KADIN IYI KARI IYI ANNE IYI ANNEANNE,IYI NEN IYI YILLARI GEC'IRMEME VE S'U HAYATIN VE O BIR HAYATIMIZI DE GU'ZEL GEC'IRMEMIZI YARDEM ET,CENNETE SEVE SEVE GU'TU'R BENI,BEN SANA LAYIK OLMAK ISTIYORUM,YAZDIG'IMDA XATASI VARSA AVF EDIN LUTFEN BEN YABANCI

Fatma

TÜM İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ALLAH TÜM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

fakir

kardeşlerim! islamın kaynaklarını anlayıp yaşamak lazım. sadece belirli geceler değil tüm ömrümüz Allah için olmalı. yaşam ve ölümümüz Allah için olmalı.

Allah`ın Kulu

Bütün islam aleminin Berat kandili mübarek olsun :-)

sevgi kaya

Demek ki hayırlı değilmiş ettiğin dualar

Jinda

Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin. Bana da duacı olun çok ihtiyacım var Allah Razı olsun şimdiden

MERVE YILMAZ

TÜM MÜSLÜMAN NKARDESLERİMİN BERAT KANDILI MUBAREK OLSUN HAYIRLI KANDILER

selo

vallah kuzıdıyateji faydası vardır orası kesın mıd jınabavıtekıro mırıkı kurmanç

Vay Yavrum Vay

Ancak Hatipoğlu ve onun gibiler için çok yararlı birşey bu kandiller falan..

Vay Yavrum Vay

Daha önce denedim ..Kesinlikle bir yararı yok :..

Yalan mı?

TÜRK-İSLAM ALEMİNİNİN Mübarek Kandilini kutlarım. Diyanet İşleri Başkanı bakın mesajın ne yayınlamış ”Kimi zaman samimiyeti, edebi ve erdemi unutan, riya ve gösterişi tercih eden hâlimize tevbe edelim” evet BAŞTA SEN VE SANA MERCEDES VERENLER OLMAK ÜZERE değilmi başkan...

Newroz

Bu kandilin , denizde teknesi batan mültecilere , ışid vahşeti tecavüzü yaşayanlara faydası varmı !. :))

murat

aşiretler akp yi desteklediğinde söyleyecektiniz bunları. size zamanında destek açıklandığında demokrasi felan demiyordunuz. ne oldu...

muhlis

günahı olanlar için bu gece kurtuluş olacak içten dua edin gösteriş yapmayın