BIST 10.347
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.460,16

Belediye başkanı Recep Gürkan'dan görevden alın talimatı!

Edirne Belediye Meclisi kasım ayı olağan toplantısı 2. birleşimi meclis salonunda Belediye Başkanı Recep Gürkan başkanlığında gerçekleşti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 2019 yılı bütçesini taslak bütçe kitapçığına yanlış yazan görevlinin görevden alınması talimatını verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Vatandaş

283milyon küsür yazsa ne? Sanki bütçe kuruşu kuruşuna tutacak gibi. Seçimler yakın ya ondan yapıyor. Degilse 8bin tl eksik veya fazla kimse bakmaz ve takmaz.

Seçmen

Iyi reklam yapmış ama kimse bu reklamları yemez

Baskan

Bu öngörülen bir bütçe, tahmini bir bütçe, 8 bin eksik olsa ne yazar. Yıl sonunda bu bütçeyi geçecen zaten, Belki de 300 milyon olacak. Kimsenin sekiz bin lirayı cebine attığı yok. Show yapmış belediye başkanı

Misafir

he ya buna ceza yok kılıçdaroğlunun prensi. bir sepetteki sağlamların arasından özellikle seçilmiş midir bay Kemal?

misafir

bu adamın mal varlığı nerden. uyumayın

Dsds

Hata yapmak insanoğluna mahsus birşeydir. Yapılabilir sehven yanlış yazmıştır. Sen o rakamı oraya yanlış yazanı görevden alıyorsun ama bütçe raporunu kontrol eden, ikinci bir göz olarak bakması gereken amirini görevden almıyorsun. Bu adik değil. Bir kere kontrol noktan eksik. Ha eğer ikinci kez kontrol edilemeyecek kadar acele hazırlanıyorsa da bunun da sorumlularının belirlenmesi ve gerekli cezanın verilmesi gerekir. Ayrıca eğer kümül rakamın kırılımı doğru rakamı veriyor ise art niyet yoktur. Zarar ziyan yoktur. Art niyet yok ise zarar ziyan yok ise sadece bir kişiyi öyle inceleme-soruşturma yapmadan kolayca görevden alamazsın. Kaldı ki soruşturma yapılsa bile bu suçun cezası maximum kınama olur. Unutma başkan efendi Orası senin çiftliğin ya da babanın yeri değil. Şimdi İşe iade davası açılacak ve işçiye bu sorumsuzluğun bedeli olarak tazminat ödenecek. Esasen bu sorumsuz davranışın belediyeyi zarara uğratacak. Sana ceza yok mu?

Misafir

Demek ki 50 milyonu aralarında pay edecekler...

Misafir

SECIM YAKLASIYOR YA SHOW YAPARLAR

Misafir

Baskan birde Ankaraya bak Günlük Cerez parasi bunun yanina 2 Sifir daha attirip onylaniyor...ooffff of

Misafir

O sekizbini kimseye yedirmem demek istemiş gibi. En fazla 8 bin TL eksik bütçen olurdu sayın başkan. Hatayı bıçak gibi keseriz edalarına gerek yok. Hazırlayan hatalı tamam, ancak hoşgörü daha önemli. O kişi şimdi işsiz mi kalacak, ailesi?. Sizin hatanız yoktur umarım. Affetmeyen affedilmeyi beklemesin.

Tebrik Etmek Gerek

Tebrik ediyorum. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Hata yapamazsın.

  • 1