BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,08

Bekir Bozdağ'dan 'deizme' kaydığı söylentilerine sert tepki!

BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Muhafazakârların veya imam hatip lisesi öğrencilerinin 'deizme' kaydığı söylemleri, raporları, bir iftiraya insanları ikna için başlatılmış kirli bir operasyon, kirli bir tuzak ve kirli bir saldırıdır" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
YARETMEZ

KUNDEMACI İMAN ETMEK İÇİN NE GEREKİYOR DİL İLE SÖYLEYİP KALP İLE TASTİK GEREKİYOR ÖYLE DEĞİLMİ ........eşhedü en lâ ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abduhu ve resulü ...... bak ne diyor muhammeden abduhu ve resulü TABİ NİYET HALİSSE ANLARSIN

kundemacı

Sayın bakan' a belki zor gelecek ama imanın şartları için "Amentü" ye bir kez daha baksa veya bir Müslümana sorsa fena olmaz.

Misafir

sayın bakanım devlet okulu yok şehirlerde ya imam hatip ya kalitesiz özel okul,vatandaş çileden çıkmış durumda toplumda patlama yapıcaksınız çocuklarımız herşeyimiz bizim ,eğer samimi iseniz bu konuda demeç bekliyoruz, yoksa deizm değil ateizm hakim olucak topluma

Misafir

bir zamanlar kenan evren pkk' nın ilk saldırısı için dağdaki 3-5 çapulcu demişti. 40 yıldır terörü bitiremedik. inkar ederek ya da küçümseyerek bir yere varilmaz..

Hakkı

Allah'ın tüm vasıflarının RTE'de bulunduğu söylendiğinde ses çıkartmayanlar deizm iddiaları karşısında itiraz etmişler. Allah adildir, bilen ve görendir.

Hakkı B.

İnkar emekle, başını kuma sokmakla, gözünü kapatmakla sorun çözülebilecek mi?

  • 1