BIST 10.335
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.452,19

Bedelli askerlikten sonra profesyonel askerlik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Askerlik meselesini yeni ve köklü bir anlayışla ele almamız gerekiyor" sözlerinin ardından profesyonel askerlik tekrar gündeme geldi. Bedelli askerlik üzerine yasal çalışmalar devam ederken, profesyonel askerlik için de Milli Savunma Bakanlığı ile Genelkurmay Başkanlığı'nın çalışmaları sürüyordu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

vatansever ülükücüler ,bedelliye koşuyor.vatan,bayrak,millet bahane; sömürü şahane!bu sömürü de olmasa ,ülkücüler bir tek bile oy alamazlardı.

Misafir

sözleşmeli askerlikte maaş 6000TL olmalı yoksa 2500-3000TL ye askerlik yapacak kişi bulamazsınız varsa enayidir.

Farabi

birde egitim sistemini koklu olarak yenileseniz,dahada eyi olacak

vatandaş ahlak

gereksiz uzatılan malzeme gündemi bırakalım, yüzbinler insanı ilgilendiren ankaradaki metro seferleri düzensizliğini yazalım konuşalım.. İki yanyana saati tutmayandan, süre değişikliğinden, çeşit saatleri ve fazla saatleriyle yanlışlığından bahsedelim... yat kalk; chp de kargaşa, reytin tıklama alacak paralı askerlik gibi gündemler, müjdelerrrr, magazinler..... filmleri geçtik gibi... dövizle alınan ulaşım aracı ve gıdalar kahrediyor bizi...

Misafir

Bedelli ve çürük ile askerlikten sıyıran Ak Partilileri buraya yazsam sayfa almaz.Googleden arayıp bulun görün.

Misafir

Varlık Fonu'nun Çin'den 5 milyar dolar kredi talebi de ayrı bir konu.jöleli görüşüyor diyorlar.

Misafir

Maliye bilgi vermedi.Bilgi Saraydan sızdı.

ramiz lazoğlu

IMF den 50 milyar dolar isteyecekmişiz.E hani borç almıyor borç veriyorduk ?Kasa tamtakır.Danışmanların maaşları astronomik.2 danışman daha alındı saraya.Bedelliden gelen para kurtarmayacak belli.

Misafir

TSK Ataturk un ordusudur.Gorevi Ataturk ilkelerini korumaktir!!!

Misafir

TSK Ataturk un ordusudur.Gorevi Ataturk ilkelerini korumaktir!!!

Misafir

Nasıl tespit ettiniz? herkesi fişlediz mi? ama sisteminizde arıza var iyi örgütlenememişsiniz herhalde bölgede görev yapanların çoğu kurt işareti yapıyor.....

Misafir

maliye bakanlığı bilgileri sana mı verdi

Mmm

Ellerinde bayrak ağızlarında vatan diyen ülkücülerden bedelliye rekor bsşvuru

Misafir

5 Milyar Ekonomiyi Bedelli Kurtarmaz!......."Türkiye IMF’den yardım isteme noktasına geldi"...... Bir yılda 182 milyar dolar dış borç ödemesi gerektiği söylendi.......

ASKER VE CEZALARI!....

ASKERLİK TÜRK MİLLETİNİN RUHUNDA VAR AMA ASKERLEREDE ASKERLİĞİ SEVDİRECEK ÖNLEMLER ALINMALI,ASKERLERE KÖTÜ MUAMELE YAPANLARA KARŞI DA BİR MEKANİZMA KURULMALI Kİ ASKERLİK SEVDİRİLSİN VE ASKERLERE ZEVKİNE GÖRE KÖTÜ DAVRANAN BİRİ OLUR İSE CEZALANDIRILSIN.TABİ Kİ DİSİPLİNE EDİCİ HAREKETLER TAM AYRILARAK.

astek77

Sağda solda irili ufaklı bir sürü askeri birlik tesis var, bunlar büyük merkezlere toplanırsa personel ihtiyacı düşecektir.

Misafir

Kısa dönem 3 ay uzun dönem 5 ay ....

  • 1