BIST 10.337
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.460,64

Bedelli askerlik çıkacak mı Davutoğlu açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bedelli askerlik bekleyenlere kötü haberi duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
asas

önce askerliğini düşünseydin

furkan

800 bin kişi bedelli askerlik bekliyo ve bu millet akp hükümetine güvenerek oyunu kullandı sonuc bu olmamalı ....

bedelli

Her seçim döneminde Ak partiye oy veren birisiyim kusura bakmasınlar bir daha oy falan vereceğimi düşünmüyorum karşındaki insanların çocuk yaşta olmadığını bilsinler bir yıldır biri çıkar bedelli askerlik kapıda diğeri kalkar biz böyle bir şey demedik öyle bir mevzudan bahsetmedik madem çıkartmayacaksınız bir yıldır milleti neden uyutuyorsunuz

Zafer Cagrı

cumhurbaskanı secimlerde gelin oy kullanın diye askere gitmeyenlerden oy istemedimi ve cumhurbaskanın cocugu dgilmiydi cürük raporu alıp askere gitmeyen. zengin fakir konusu degil bedelli askerlik. söz verildi ve tutulmadı. türkiyede ne işid biter ne pkk biter nede türkiye ic karısıklık biter.

mertcan mert

Ne pkk biter ne ışıd Bu hükümet kaypak. Bedelli şartları acıklanıyor ardından geri vites yapıp zengin fakir muhabbetine dönderiyorlar. Zengin fakirle ne alakası var. O zaman iş sahibi kişiler askere gitsin işini kaybetsin geldiğinde fakir olsun. Herşeyi bırakıp yeşil kart istesin. O zaman rahatlarlar.

SAKA GIBI

VARYA BOLE YAPARAK KAC MILYON INSANIN AHINI ALDIGINI BIR BILSENIZ SAYIN DAVUTOGLU AMA BIZDE SECIMDE CEVABINI VERIRIZ SIZE!!!

sebe\'li

madem aile düzenini o kadar düşünüyorsun askerliğini yapıp evlenseydin.yani şimdi ajitasyon yapmanın zamanı değil.

Ali Demircioğlu

İktidar Savaş çıkarmak için uğraşıyor, Zenginler de parayı verip askerlikten yırtmak için kampanya yürütüyor. Zavallı garibanlar gidip ölecekler sonra da Şehit oldu diye avutulacaklar. Zenginin malını korumak için aptalca ölmenin neresi şehitlik yaaa??

Anonymous

Kararları veren Ahmet mi sanki, Başbakan da cumhur başkanı da yine Tayyip,

sait faik

orospu çocuğu nah sana oy

ahmet

ben 2002 yılından bu yana eşim ve ailemle hep akp ye güvendim, inandım, destek verdim, oy verdim. hiçbir torpil veya menfaat peşinde koşmadım. memur çocuguyum, yani zengin filan değilim. 5 yıllık evliyim ve ev hanımı eşim ve bir oğlum var. ben çalışırsam kiram ödenir, ailem geçinebilir. vatan haini değilim. sadece ev geçimimi, bebeğimin masraflarını düşünüyorum. kılı kırk yararak biriktirdiğimiz üç beş kuruş ve eşimin düğünden kalan bilezikleri var. bunları satarak bedelli çıktığında ailemin başında kalır ve düzenimizi bozmadan, kimseye muhtaç kalmadan geçinmeye devam ederiz diyordum. bu kadar umut verdikten sonra bize dalga geçer gibi bu cevabı verirlerse, şimdiye kadar bunları neden düşünmediniz ve söylemediniz diye sorarlar insana. biz normal orta direk vatandaşlarız. siyasetten anlamayız. ve sadece bu kandırılmışlık, aldatılmışlık duygumdan dolayı ister önemsesinler, ister önemsemesinler ama Allah'a yemin olsun bir daha ben bunlara ne oy veririm ne de aileme verin derim

murat kaya

ya bari fakir edebiyatı yapma ya. Ne biliim asker lazım olur felan de (ki numan kurtulmuşun dediği gibi iyi ordu çok piyade demek değildir). Zengin çocuğu zaten yapmıyorki askerlik çıkıyor yurt dışına 3-5 yıl dövizle yapıp bakıyor dalgasına.

DASD

GÜNAYDIN DAVUTOĞLU YENİMİ ANLADIN EŞİTSİZLİĞİ ADELETSİZLİĞİ

Ottoreal

HER VATAN EVLADI GİTSİN ASKERİ VAZİFESİNİ YAPSIN.ETRAF YANGIN YERİYKEN MEMLEKETİ DEĞİLDE KENDİNİ DÜŞÜNENE DE YAZIKLAR OLSUN.

mehmetçik

en doğrusu bu zaten.zengin fakir eşit olsun,en azından askerde.

arslan götürler

aynı sözü erdoğan'da başbakan iken kullanmıştı 2 ay sonra bedelli yürürlükte idi. önemi yok yani bu sözün

Emre Kaya

Sizin döneminizin cıkartacagı bedelli askerligi sevsinler. Seçimler bitti tabi. Vatandası bakaya yada kacak olsanızda gelin seçimlerde oy kullanın dediniz. Cünkü sizin icin yüzdeye etki edecek toplulugun oyu bile değerliydi. Bunu bile seçim malzemesi yaptınız. Bedelli icin bekleyenlere ümit verdiginiz. Meclis acılınca görüsülecek dediniz şu bu derken kobani isid cikti ve bedelli askerlik gündemden düstü. Kısaca hrkes alacagını aldı. Bunca insan sırf zengin oldugundan bedelli beklemiyordu sayın basbakanım. Kimisi ailesini ortada koymamak icin, kimisi isyeri sahibi oldugu icin, kimisi askere gittiginde islerine kepenk vurmamak icin bekliyordu. Yazıklar olsun.

470 02

bu nasıl bir çark etme ya. seçimlerden önce vaat edilip daha sonra inkar etmiyorum ama yapmıyorum algısı ancak bu akp hükümetinde olur.

sertan

carkci kemal benzediler ... sana oy verirsem ne olayim ... dalgami geciyorsunuz bizle siz... tayip erdogan sonuna kadar yanindayiz ... ahmet bitti gozumde...

Snr

adamın dibi işte görün ayeınmcılık yapmayan adam gibi adamı zengin yatacak fakir savaşacak yok öyle yağmaaa

  • 1