BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

BDP'li tutuklu vekiller için FLAŞ karar

BDP'nin tutuklu milletvekilleri Selma Irmak, Faysal Sarıyıldız ve Kemal Aktaş'ın tahliye talepleri reddedildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 64 Adet Yorum
Altay Tug

Şu eskimiş, eksimis ülkücü"ye!!! Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmis! Hadi oradan AKPKK'li seni! Senin gibilerin ciğerini tanırım!

Mehmet Emin

KAFAN FAZLASINI BASSAYDI BU IRKCILIGE BELÜCÜLÜGE KIN VE NEFRETI YASAM BICIMI OLARAK BENISEMEZDIN VE BU ZIHNIYETE UYGUN BU SORUYU SORMAZDIN.

tekin

aaaa bunu nasil anladin? adamin varligininb olmamasi? midyummusun ne? bir bakarmisin ben ne zaman zengin olacam diye?

tekin

siz kurtler yillardir "agalik" altinda yasamadinizmi? bir aga denen herif butun koyluyu isletip kole gibi calistiriyordu. niye buna karsi cikmadiniz. yil olmus 2014! valla cok cesur adamlarsiniz.

tekin

bunu bolucukle baglastirmissin. ne alakasi olabilirki? bunlarin suclari ayni deil. suclarina gore cezalari kesilmistir. bundan dolayi tahliye edilmemiyorlar. aslinda bazilarinin suclarin cezasi idam idi de yargi yumusak davrandi. aksi takdirde bazi suclular olu olduklari icin tahliye isteyemiyeceklerdi.

salih

kürtler bu topraklarda yıllardır çifte hukuk ve çifte standart olduğunu söylüyor siz daha yenimi anladınız.batıda bir metrekare araziyi kamulaştırmadan el atamazlarken kürtlerin dörtbin köyü devlet tarafından yakılıp boşaltıldı tek kuruş verilmedi.

Mehmet Emin

KÜRTLERLE TÜRKLER AYNI ÜLKEDEMI YASIYORLAR ÖYLE ISE KIM NASIL IZAH EDEBILIR CIFTE SITANDARDI KÜRTLER BU DEVLETE NEDEN GÜVENSINLER ? EGER BÖLÜCÜ ARIYORSANIZ FEVLETIN KENDISI POLISI YARGISI VS.

serdar

ileri demokrasi bu olsa gerek ergenekonu bırak kürtleri bırakma ama ülkede herkes eşit ve ileri derecede demokrat :))))

ulku can

mhp canbaz korkak bdp korkusu yok mhp erkce faso aga fasolar hailikle mesgul bdp gercek mucadele veriyor baris diyor mhp kales rol oynamaya basarbase icin bdp kurkarak hainliye basburuyor bdp af etmez kurtkopeyine taban ne hayir gelir halka senin mhplilerin devete hain tespiti var mhp copluye evet halklaren kardesliyine evet mhp faso aga hayir gelmez

cevdet barut

olsun biz buna kara hazirdik TC hukuku bir daha kendini gosterdiki biz ayrimciligi yapiyoruz o hukucular hukuk menzunu deyil cobanlik menzunu bile deyil hukuk o kadar kolay birsey deyil boyle cobanlar karar versin

Yavuzeli

AKP bunları bilinçli yapıyor,yarın bu adamlar AYM veya Avrupa birliğine baş vuracak ve çıkacaklar,o zaman AKP diyecekki ben çıkarmadım,mahkeme çıkardı,olan MHP li engin alana olacak,bu her zaman böyle olmuştur,onlarca askerimizi öldürenler bir kaç yıl yatıp çıkmıştır,adam öldüren ülkücüler 30 yıldan aşağı yatmamıştır,adam öldürmeyi tavsiye etmiyorum ama öldürende bir kaç yıl yatıp çıkmamalı,uzun tutukluluk ancak Türk milliyetçilerine uygulanıyor....

Nevra

Chp li savcı ve hakimler ülkenin adalet mekanizmasında Görevlerini yapıyor.yargıyı istikrarsızlaştırma Bir türlü bu ülkeden olamadı chp

terörle mücadele edilen bir ülkede gerek yeni an

terörle mücadele edilen bir ülkede gerek tsk yı mahkum durumuna düşürmek gerek yeni anayasadan baksetmek etmek ve sonrada tutuklu vekillerin salınması ? bu manzarayla terör mahkumlarına eşdeğer suçlu isnat etmek bu olsa gerek ya hep ya hiç denen bir manzara ortada . ALLAH BU DEVLETE ZEVAL VERDİRTMESİN. sözün bittiği bir nokta ve süreçten geçiyoruz.

mert

ağrılı varlığın yokki türk varlığına armağan olsun

by beritanlı

elaziğli sen önce gözündeki at gözlüğünü çıkarta kürdistan hayali mi diye? kakoşşşşşşş

muhammed

Senin ki arablarada farslarada kurban olsun bir tek türke niye kurbn oluyorsun ki?Benimkide bana armağan olsun.

MERSİNLİ

BU KARARI VEREN HUKUK FAŞİZME GÜMÜLMÜŞTÜR FAŞİZMİN SONU KÖR KARANLIKTIR BU ÜLKE KÖR KARANLIK BİR DÖNEME GİDİYOR..YAŞASIN ÖZGÜRLÜK EKEN UYGAR TOPLUMLAR...

hamido

turkiye nin sigortasi ulkuculerdir.sigorta atarsa kimse aydinlik yuzu goremez

Tarihçi

Dostum,araştırıp incelemeden bu kadar rahat tesbitler yapıp insanları küçümseyeceğine birazcık Tarih okumanı tavsiye ederiö.Bu konuda tavsiye edebileceğim en tarafsız ve yerinde tesbitlere dayanan eser,Yunanlı savaş muhabiri ve yazarı Ksenefon'a ait 'Onbinlerin Dönüşü' kitabıdır.Google'den bile bakarsan sana M.Ö.401 de yazılmış bu bilgileri verecektir.

sana ne bana ne

bu ülkede beyazlar ve örgütleri Ergenekon hala aktif, üstelik şimdi de Ak parti görünümü ile istedikleri kararları aldırıyorlar... Bu ülkenin zencileri (sünni ama irancı olmayan müslümanlar, köylerindeki masum aleviler, sünni kürtler ve ergenokonla işbirliği yapmayan diğer kürtler) her zaman ikinci sınıftır.

UMUTSUZ VE YALAN

BAŞTAN BERİ ÇÖZÜM SÜRECİ DEDİKLERİ BİR HAYAL ÜRÜNÜ OLAN İKTİDARIN KENDİSİNİ DAHAUZUN VADEYE YAYMA PLANI NE ÇÖZÜM SÜRECİ BUNLAR HEP HİKAYE İNANCIM KALMADI.

Soru-Yorum

Kanuni'nin =cak 1526'da Fransa Kralı Fransuva'ya yazdığı mektupta kullandığı "Kürdistan" ibaresini de İngilizler mi yazdırmıştı?

Elazığlı

hayali ve siyasi bir bölge yaratıldı 1800 lü lılların başında ingilizler tarafından. o bölgede yaşayan kürtlerde buna inanıyor kürdistan diye...yazık çok yazık..

mirza doğuş

yarın obür gün doçkalar konuşursa yine kandil ankara arasında mekik dokuyacaklar.. yapmayın etmeyin diye

GENÇ

geçmiş olsun :)