BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

BDP cemaati de hükümeti de kızdıracak!

Dershane kavgasını fırsat bilen BDP'nin eğitime bu önerisi hükümeti de cemaati de kızdıracak cinsten.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 109 Adet Yorum
yorukoglu

kürtçe, kürtçe kökeni olmayan alıntı bir kelime haznesine sahip karma bir dildir. etimolojisi kendine ait değildir...

ASTAR

HÜKÜMET ASTARI DA KOLAYCA VERİİİİR.RAHAT OLUN MİLLET...

Zelal

120 kelimesi olan türkceyle egitim yapılıyorsa kürtceylemhayli hayli yapılır.birazcık üretici olun tüketici olmayın.artık bu kürtleri karalamaktanda vazgecin.dünya biliyor türkiyenin nasıl bır geri kalmıs ülke oldugunu

Guler

Senin türkiyende egıtımlı biri varsa oda kürtlerdir.sen herhalde egitimi halen unıversıte sanıyon

Galip

Dünyada tarih boyunca Kürt devlet kuramamıştı. Ama şimdi maalesef bizim bazı vatan haişnlerinin desteği ile ülkeyi bölüp devlet kurma peşindeler.

MUSTAFA

CEMAAT YAPAMIYOR, VERİN PKK ŞEYYY PARDON BDP YAPAR. HÜKÜMET ANCA BU***** ANLAŞMAYI BİLİR.

vatan

bizde sizin eğitim yaptıracağınıza inandık

lumberjack

gultan hanim benim batida veredigim vergiyi erdogan sana harcatirsa benden erdogana bir daha oy cikmaz. kendi butceni olustur, canin istedigi gibi gerine gerine harca. zaten butceden verdiginiz vergiden cok daha fazla pay aliyorsunuz susup oturacaksiniz. beggars can not be chosers der elin ingilizi.

kurdo

arkadaslar yorumlara bakiyorumda bu yorumcular habere gore donu veriyor 90 derece hemde. kardesiz deyip durursunuz ama is kurtlere geldimi hoplayip zipliyorsunuz. hadi diyelim pkk turkiyede ve milyonlarca kurt kokenloso onlari savunuyor seviyor. hadi turkiyedekiler pkk zordu karsi koyarsiniz. peki ya size ne ki kuuey irak kurtleri devlet olsunlar neden karisiyorsunuz? sizin sorununuz pkk pyd ile falan degil sizin sorununuz kurtlerle bu tur haberler her seyi acik ediyor yorumlarinizla

Cakir

Yakinda buda olacak Sayin Kisanak veya olmak zorunda kalinscak..!

LAZOGLU

Siz gidin ancak cocuklara tecavuz edin, budur sizin dininiz ve imaniniz... pesinden gittiginiz killi arapta 6 yasinda ki kiz cocugu hic acimadan becermisti... böyle sapikliklarin bu dunya kökunun kurutulmasi gerekir. Birde bu cocuk tecavuzculeri kalmis baskalarini karalamayi marifet bellemisler...

jak

konuş meydan sizin.uzayda hava sahasıda isteyin.Tayyipin çokmuş orada belki özerklik verir size.

aydem aydem

sen kurtceyle egitim yapmak degil,bir mektupla meramini bile anlatamazsin,ucuz siyaseti, irkciligi birakinda gercekler isiginda calisinki hem turku hem kurdu kazansin.

serkan

Adam ateist komunist ve faşist demiş ırka ilgili herhangi bir yorumu yok sen hangi lafına takıldınki kardeş?

gerçeler acıdır

tam tersi olmasın!!! sen resmi tarih yalanalrını geç,mesela ÇERKEZ ETHEM olmasaydı ne olurdu Batı anadoluda??? hiç araştırdınmı??

kıskanç iftiracılara

sen rahat ol biz canımızdan oluruz dinimizden olmayız.Kürt halkının nekadar dindar ve dinine bağlı olduğunu dünya alem biliyor sen birkaç esrarkeşe bakıp aldanma.Nasılki milli mücadelede aşiretlerimizle urfada maraşta antapte ve güneydoğunun tamamında vicdanlı ırkçı olmayan Türk kardeşelrimizle fransızlara karşı savaştıysak ve nasılki Bediüzzaman Saidi Kurdi ile ruslara karşı savaştıysak ki ortam o zaman daha müsaitti ayrılık isteği olsaydı ozamana yrılırdık, bu günde bu ülkenin birliğine be bayrağına saygımız sonsuzdur.

Abdullah

bune CELAL arkadaş tarihin yaptıklarını tek bir adama nasıl yüklersin, Irkçılıktan dem vurmuşsun ama bir adamı ırkından dolayı idam sehpasına gönderecek kadar sinirlisin,keskin sirke misali kendine ve çevrene zarar vereceksin.

Of yalan dünya

türkiyeden allah razı olsun. eğer türkiye olmasaydı sırplar boşnakları, ermeniler kürtleri, ruslar çerkezleri vs... ortadan kaldıracaktı. bunun herkez farkında. şuanda bunları araplara yapıyorlar. örnek ırak, suriye vs... allah arapların yar ve yardımcısı olsun. Eziyet kimse çekmesin. Allah düşmanımın başına vermesin. ayrıca bu allah düşmanımın başına bile vermesin kelimesini bir tek osmanlı torunları kullanır arkadaşlar dikkatinizi çekerim. ne ingiliz ne alman ne fransız ne israilli... o kadar iyi niyetli bir sözki???

utan ve adam ol

Allah(c.c) senin gibi ırkçılardan korusun asıl.kaybol lan,utanmadan birde ALLAH 'ın adını ağzına alıyorsun.hiçmi utanma yüzü yok sende terbiyesiz.o yüzdenmi ALLAH ın yarattığı ırkları yok sayıyorsun,o yüzdenmi yıllarca Allah ın yarattığı dil için kültür için insanalrın köylerini yaktın yerlerinden yurtlarından ettin.17000(on yedi bin) faili meçhul işledin.utanamz yüzsüz adam.Git Peygamber Efendimizn ırkçılıkla ilgili hadisine bak bari cahil herif

Abdullah

Sadece Dil ile biteceğini mi zannettin,ayrı sınırlarda Kominist bir ülke ve dinsiz bir halk istiyorlar

kıskanç iftiracılar

Kürt olarak doğduk,Kürt olarak yaşıyoruz ve Kürt kimliğimizle bu ülkede eşit haklaras ahip olarak yaşayacağız.yok öyle zorla dilimi inkar etme,dilim varsa dilimle istediğimi yaparım.Bu ülkeye aşığım bu ülkenin bayrağının herzaman başımın gözümün üstünde yeri var,ama ırkçılara meydan yok.

kıskanç iftiracılara

çünkü düğer herkesi asimile ettiniz yok ettiniz korkudan susturdunuz baskıdan riyakarlığa zorladınız o yüzden sesleri çıkmıyor,ama Kürtlere bunu denediniz yapamadınız çünkü Kürtlere gücünüz yetmedi yetmiyorda sizin gibi faşizm ruhluların.şimdide zorunuza gidiyor kıskanıyorsunuz niye diğerleri susmuşta bunlar el pençe durmuyorlar.vatan severlik ve dindarlık adı altında yapamdığınız zulüm kalmadı öbür dünyada yatacak yeriniz yok.Hamd olsun MÜSLÜMANIM ve ırkımı inkar etmiyorum KÜRDÜM.

Allah korusun.

Bdp nin Ateist, kominist ve faşist söylemlerini her zaman duyuyoruz? Bir insan Allahtan korkuyorsa karıncayı incitmenin ne kadar günah olduğunu bilir. ama bunların din kültür ve ahlak bilgisi olmadığı için böyle ayrılıkçı zayıflatıcı eylemler içerisinde bulunmlarına şaşmıyorum.

hodri meydan

zoruna gitmesin evlat kendi dilimde istediğimi yaparım.korkunun ecele faydası yok.soytarılara meydan yok hadeeee

yavaş ol ayşo

sen git üniversitede bölüm hocalarına sor,arşivlere gir bak neyin ne olduğunu.senin putun karşısında saygı duruşu yapmak zorundamıyım.bu ülke benim senden önce ben vardım öyle puta tapmadım diye çekip gitmek yok ayşo