BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.400,44

BBP'den referandumda ittifak açıklaması

Büyük Birlik Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, referandum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
gaba dokyalı

rahmetli muhsin bey dan sonra omurgasız adamların eline geçti parti.

Misafir

pkk nin chpnin hayir dedigi yerde biz evet deriz.onun icin hepimiz birlesecegiz iki gorus ya cumhuriyetciler yada demokratcilar mecliste olacak iyi calisani bu millet meclise gonderecek calismayani meclisin disina birakacak.Kucuk partiler onun icin hayir diyorlar tamamen yok olacaklar onun icin.15 temmuzu ne cabuk unuttunuz

Misafir

ulan yüzde sıfır nokta beş bir oyun var.hayırsa hayır evetse evet de.

Misafir

şahsen ben Muhsin başkanın katledilmasinde bu yöneticilerinde parmağı olduğunu düşünüyorum haksızmıyım sizce .......

krcby alperen

29 ocak pazar günü 24. yıl kuruluş yıl dönümü programı ve tüzük kurultayı toplantımız vardı basınlar oradaydı ama yayın neredeydi hanginizin haberi oldu hangi haber hangi kanal gösterdi.hanginiz belirli kanallar dışında sadece tek bir kanalda gösterilebilen kanal 26'yı izledi.hiç biriniz... sonrada çıkmışınız laf ediyorsunuz.sadece medyatik haber kaynaklarını izleyerek. sahnede olan haberleri değil sahnenin arkasında olan haberleri de takip edin.

mn

Bunlar hala konuşuyorlar. REİS'in kemiklerini bin defa sızlattınız be!!

sağduyu

her zamanki gibi hayırcılar, yine şer odakları

salhor

Allah aşkına ister evet, ister hayır de birader. Saadet P. de sizden beter. Ne yapacağınız belli değil. Adam ne demiş? Ya Rabbî beni dostlarımdan koru! CHP sizden bin beter, ama daha zararsız.Anlayın artık; Muhsin Başkan gitti, bu iş bitti.

Misafir

Sayin rahmetli Muhsin yazicioglu olsaydi partinin basinda ,eminimki evet icin calisirdi...

misafir

evet mi diyeceksin yoksa hayır onu açıkla hastamısınız nesin nerde türkyenın büyük partisi luyor kendim bildim bile hep meclis dışında kalan bir parti

HAYIR

Ne güzel. Farklı fikir ve ideallerin söz-temsil hakkı olması. Tek Adam yönetiminde bunlar olamaz

  • 1