BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Başbakan'ın çocukları yemin etsin

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, "Başbakan'ın çocukları 'vallahi, billahi, tallahi bu işler olmadı diye' yemin etsin, inanacağım" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
1111

onunda kaseti çıktı diye diğer kaseti çıkan aklandı öylemi? Allah sorsun sizden bu kör biatın hesabını..

SEMİN

BİZ ALLAH ALLAH DİYE ALLAHI KANDIRMAYA UGRAŞIYORUZ SEN YEMİN DİYORSUN YEMİNİ MECLİSTEN TUT GARİBE GURABAYA KADAR BİZ GÜNLÜK HASYATTA SAKIZ DİYE CİGNİYORUZ ANLAMINI ÖBÜR DÜNYAYI DÜŞÜNSEK COLUK COCUK DEGİL BİR ŞEY DÜŞÜNMEYİZ

ilhan.alaylii@gmail.com

Mecliste bir de böyleleri var işte

Her Yer Gezi

Var mı tarihte halkı zulümle susturabilmiş, komşularına saldırdıran, ve eceliyle rahat ve huzur içinde ölebilmiş bir diktatör? Bak [ Seçilmiş Diktatör ]... Hitler’in sonuna. Mussolini’ye.

mustafa

oldu güzelim! ağzını suları akıyo, bi sil önce. senin de kasetin çıktı biliyosun değil mi? hatta 4 saati de geçti, niye hala bu ülkede duruyorsun? ya da neden hala istifa edip hukuka teslim etmedin kendini?

cemal

haklısın. osmanlıdan beri bu milletin felaketi için çalışanlar yıllardır maksatları için pkk yı kullandılar. şimdi pkk bitme sürecine girince ellerinde tutsak olarak tuttukları güleni ve teşkilatını kullanmaya başladılar. demek ki bu milletin kaderi böyle. her zaman bir komploya maruz. sadece figüranlar ve yöntemler değişiyor. Allah sonumuzu hayr etsin ve bizleri emperyalist batının maşası olmaktan bizleri muhafaza eylesin.

kimsesiz

sayın tan hırsızların şehadeti yemini nasıl olur referans kabul edilir.

cemil

peki hiç yatırım yapılmıyorsa hizmet verilmiyorsa o zaman hiç yolsuzluk yok mu diyeceksin. neticede gelirler var. bunu ya iş için kullanırsın ya da yersin. işte bu kadar açık bir gerçeği göremeyecek kadar olaylara at gözlüğü ile bakıyorsunuz.

YILMAZ

BURASI MUZ cumhuriyeti değil.cihan imparatorluğu osmanlı devletinin varisi türkiye cumhuriyeti.milyarlarca masum milletlerin kurtuluşu bu ülkede.ayağa kalkmaya başladığında elbette bu türlü olaylar, ihanetler olacaktır.başbakanımız istifa edemez. milletin bu konuda verdiği yetkiyi yine milletin alabileceği seçime kadar gitmesi lazım. iddialarla iş yürüyecekse en başta amerikadaki elebaşının GÖNÜLLÜ masum insanlara herşeyi açıklaması lazım.

Gözlemci

Gülenin desteği ile YALANCI, İMANSIZ, HIRSIZ CHP ye çalışan CEMAAT. Bu size örnek olsun. Milli Mücadele bitinceye kadar, herhangi bir mebusun İslam'a muhalif bir tutum takınması "vatan hainliği" olarak kabul ediliyordu. ANCAK BATILILAŞMAYI SAVUNAN VE BUNUN ANCAK DİNİ TERK ETMEKLE SAĞLANABİLECEĞİNİ İDDİA EDENLER, ZAFERLE BİRLİKTE GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADILAR.TEHLİKENİN SADECE CEHALETTEN DEĞİL, İLİM VE FEN KANALIYLA, CERBEZE MASKESİ ALTINDA GELDİĞİNİ TEŞHİS EDEN BEDİÜZZAMAN, BUNA KARŞI MÜCADELENİN DE KUR'AN'IN YÜKSEK HAKİKATLERİNİN İLMİ BİR KİSVE İLE ORTAYA KONMASIYLA MÜMKÜN OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORDU. Hatta bu sırada, Yunanistan'a karşı kazandığımız zaferin gölgesinde tabiatçılık ve inkarcılık fikrinin de sinsi bir şekilde yayıldığını görmüş ve hemen "Zeylü'l-Hubab" ismi ile bir kitap kaleme almış ve yayınlamıştı. Said Nursi Hazretlerini satma Cemaat. CHP ye kul köle olma Cemaat.

Gözlemci

Tek Parti CHP Döneminde Anadolu'daki Şeyh Said isyanını soruşturan özel mahkeme de tahkikatını bitirmiş, Bediüzzaman Said Nursi'nin, Şeyh Said isyanı ile hiçbir ilgisinin olmadığı sonucuna varmıştır. Buna rağmen ANKARA'DAN GELEN BİR EMİR ÜZERİNE BEDİÜZZAMAN'IN BURDUR'DA ZORUNLU İKAMETE TABİ TUTULMASI EMREDİLİYORDU.BUNUN ÜZERİNE İSTANBUL'DAN İZMİR'E, ORADAN ANTALYA'YA VE NİHAYET ORADAN DA KARA YOLU İLE 1926 YILININ MAYIS AYINDA BURDUR'A GETİRİLDİ. "BEN EHLİ DÜNYANIN DEĞİL, KADERİN MAHKUMUYUM, MEKKE'DE DE OLSAM TÜRKİYE'YE GELİRİM, ZİRA BURASI DAHA ÇOK HİZMETE MUHTAÇTIR…" DEDİ. Söyleyin Cemaat Otoriteden izin almadan Filistine yardım etmeyen Gülen niye Pensilvanyadan Türkiyeye gelmiyor. Niye Said Nursi Hazretlerini inim inim inleten CHP ye hizmet ediyor.Etme eyleme Cemaat. Tarihte ortada. CHP de ortada. Yaptıkları da ortada.

ESNAF ABİLER

CEMAAT+,FETHULLAH OBAMA GÜLEN=İSRAİL

Gözlemci

Bediüzzaman'ın Van'a gitme kararının duyulması üzerine Mustafa Kemal ile odasında baş başa bir görüşme yaparlar. İki saat kadar süren bu görüşmede Mustafa Kemal, Bediüzzaman'ın Ankara'da kalması halinde kendisine önemli bazı tekliflerde bulunur. MİLLETVEKİLLİĞİ, ÜÇ YÜZ LİRA MAAŞ, ŞARK GENELVAİZLİĞİ VE BİR KÖŞK GİBİ CAZİP TEKLİFLERE MUHATAP OLAN Bediüzzaman, bu tekliflerini hiç birini kabul etmez. Bu konuyla ilgi olarak; "Gidişatları benim ihtiyarlık hissiyatıma uygun gelmedi."dedikten sonra, onlara: "YENİ SAİD ÖTEKİ DÜNYAYA ÇALIŞMAK İSTİYOR, SİZİNLE BERABER ÇALIŞMAZ, FAKAT SİZE DE İLİŞEMEZ." CEVABINI VERDİĞİNİ DİLE GETİRİR. Cemaat Said Nursi Hazretleri öyle iken Pensilvanyalı Gülen Hazretleri böyle. Cemaat CHP ile ittifak eden, CHP ye hizmet eden ANANASCI Gülene çalışma.

Alttan üstten

Allah boy vermiş gerisini koy vermiş,apo seni sildi müğslümanların yanına dönecek yüzün yok ,git sende feti beyin kapısına döneklere yağlı kemik veriyorlarmış kürtçü ırkçı kontenjanlarında boşluk varmış mümtaz,albay dağlı alkan zeynel kamış dumanlının aaralarına katıl koş durma.

hayri koza

sen kimsin?inansan ne olur inanmasan ne olur çok ta lazım degilsin inanma

Gözlemci

CHP DÖNEMİNDE Said Nursi Hazretleri Mayıs 1935'te tutuklanıp Eskişehir Hapishanesi'ne kondu. Hapishane şartları çok ağırdı. Bediüzzaman hücre hapsindeydi. TALEBELERİ BİR KOĞUŞA TOPLATILMIŞTI. BUNCA İNSANIN OLDUĞU BİR KOĞUŞTA TUVALETE GİTME İZNİ YOKTU. KAÇ GÜN SONRA, KAPININ YANINDAN BİR DELİK AÇILIR VE ORADAN UZATILAN BİR BORU İLE TUVALET İHTİYAÇLARI KARŞILANMALARI İSTENİR. GECELERİ UYUMAK İMKANSIZDI. PİSLİK, TAHTAKURUSU VE HAMAM BÖCEKLERİ DOLU OLAN BU KOĞUŞTA KALANLAR NE DE OLSA İDAM EDİLECEKLERDİ. BU NEDENLE ON İKİ GÜN BOYUNCA YİYECEK BİR ŞEYLER DE VERİLMEDİ. Cemaat Otoriteden izin almadan Filistine yardım etmeyen Gülen niye Pensilvanyadan Türkiyeye gelmiyor. Niye Said Nursi Hazretlerini inim inim inleten CHP ye hizmet ediyor. CHP ye ve Gülene hizmet etme Cemaat. Dindarları İmha eden MEMLEKETİ SÖMÜR SÖMÜR SÖMÜREN CHP YE ÇALIŞMA CEMAAT.

mehmet

neden korkuyorsunuz ki. sandık yok mu. yarın siz iktidar olursunuz çıkan kanunu o zaman siz kullanır istediğinizi yaparsınız. demokrasi yani seçimin olduğu bir yerde kanunu kendileri için çıkarıyor demek çok saçma. bu gün bana yarın sana.

asicocuk

kim bu işçinin emeklinin dargelirlinin yetimin öksüzün dulun fakirin fukaranın bir lokma ekmeğine tenezzül edip yiyorsa babamsada zehir zıkkım zemberek olsun

cemil

bu olayların olduğuna inanıyorsan yemine nasıl inanacaksın. eğer ki yemin edince inanacaksan bu rüşvet yolsuzlukların olduğuna nasıl inanıyorsun. bu bir çelişki değil mi. yemin ederlerse ne değişecek.

onur

Turk milleti ulkenin ekonomik, saglik, alt yapi ve askeri durumundan gayet memnundur. Bu durumu cekemeyenlerin oyunlariyla bu millet ayaklanacak degildir. Bu millet sandik basinda nasil ayaklanacak bir bilseniz, nutkunuz tutulacak.

halk

akp'yle 11 yıl boyunca yürüyen parelel hırsızlardan niye bahsetmiyorsunuz?

Azad

altan tan çok safça konuşmuş. yav adam din-imanın peşinden gitse milyon dolarlı neden eve getirsin ki? emine şenlik oğlu'da saçmalamış. neymiş efendim "zenginler paralarını başbakana vermiş olabilir, başbakan'da bunları fakirlere veriri" diye... biraz mantık lütfen.

Billur

Niyet bozuksa, yolsuzluklar daha çok hizmet verilen yatırım yapılan yerlerde görülür. İhaleler verilir ve ihale verilen şirketlerden rant sağlanır. Bu nedenle Ak Parti şöyle hizmet veriyor, bu paralar yatırımlara aktarılıyor demek anlamsızdır. Durgun ekonomide yolsuzluk daha zordur.

Ya Sabir

Bu ülkede yillarca kardes kani akitilirken basbakan terör örgütüne tahammül edip onlarla uzlasmaya gittigi icin bunlar oluyor Türkiye'yi barisla tanistirdigi icin yani en cok da senin canin yanmasin diye ugrasan bu adam icin reva mi bu! Alooooo,Sen uzayda mi yasiyorsun be adam!

halıkk

Sabah gezetesinde yayınlanan bahceli ve kılıçdaroğlunun montaj kayıtlarını dinleyin ve teknolojiyle neler yapılacağını görün. Gerçekten hayret verici. Artık herşeye kuşkuyla bakar olduk.