BIST 9.881
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,33

Başbakan Yıldırım: FETÖ'nün alkışladığı yürüyüşü yapmak gaflettir

Erzincan'da vatandaşlara hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, CHP'nin Adalet Yürüyüşü'ne ilişkin bir açıklama yaparak bu yürüyüşe tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
adam

ülkede hukuk kalmadi,hersey fetö ye baglandi,fetö namaz kiliyor sen niye kiliyorsun o zaman...sayin süzme basbakan

BEN BÖYLE GÖRDÜM

SAYIN BAŞBAKAN SİZ KİMLE DALGA GEÇİYONUZ FETONUN YUVASI NERESİ 2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA SORSAN AKP DER YAPMAYIN ALLAH AŞKINA ŞİMDİ SÜTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK GİBİ BAŞKALARINI SUCLAMAYIN DÖNÜN ARKANIZA BİR BAKIN BAKALIM NE VAR KOS KOCA BİR FETO İMPARATORUNU GÖRÜRSÜNÜZ

Misafir

Sayın Başbakan... Sen onu bunu bırak da partinin Erzurum milletvekilinin yaptığı saçmalığa bak...Siyaset dindarlığı bu olsa gerek!İnsanda azıcık utanma olur! İbadetin de sadakanın da riyakarca yapılışı çok ama çok büyük günahtır ve de ayıptır.Kameraları çağırıyor,para dağıtacağım diyor...Sayın Milletvekili! Ne yaparsın biliyor musun? Seçim bölgendeki muhtarları ziyaret edersin...Mahallelerindeki çok muhtaç fukara ailelerin listesini ve adreslerini alırsın.Konvoylarla değil,sade bir araçla ve az kişiyle, tamamen habersiz olarak kapılarını farklı zamanlarda çalar yardımını yaparsın...İşte riyadan uzak İslam budur...Yoksa insanları para vererek kandırmak ve oy avcılığı yapmak Müslüman olmak değil! Partine seçeceğin milletvekilleri liyakatli olsun olur mu!

Misafir

Sayın Başbakanım, Van AKP teşkilatını bi sorgula, Ankaradan Gelen yetkililer, İl milletvekili ve yöneticileri dışında kimseyle görüşmüyor.Peki nasıl bu hainlerle mücadele edeceksiniz.

Hakkı SAYAR

Yazık yahu! Bu FETÖ, ne istedilerse verirken bunları hiç alkışlamamışlar mı!?

Hakkı SAYAR

Bu, AKP'lilerin profillerinin düşük olduğunu iddia ettiği kimseler, yürüyüşü FETÖ'nün desteklediğini nereden çıkarıyorlar!? Bunlar yoksa FETÖ ile birlikte yürüyüp birlikte mi ıslanmaktalar, birlikte düşünmekte ve birlikte plan yapmaktalar mı ki; ne düşündüklerini, ne yediklerini, ne içtiklerini, kimi alkışladıklarını biliyorlar!

veli

eski bir ak partili olarak kılıçtar oğlunun adalet yürüyüşünü ayakta alkışlıyorum. sizin inanndırıcılığınız kalmadı

vatandaş

adalet sanada lazım gelecek o zaman ne yapacaksın

zafer

geçmişi geride bırakın. önemli olan geçmişten ders almaktır. chp şuan fetöyle ve pkk ile işbirliği halindendir. gerçek olan budur.

HASAN BAL

MÜBAREK BAYRAM GÜNÜ BİRLEŞTİRİCİ BÜTÜNLŞTİRİCİ MESAJ.!!!!RÜZGARA GÖRE KARAR VERENLERE SUSMAK DİLSİZ ŞEYTALIKTIR.BİRİLERİ FETÖ KARARLARINADA DA SUSUMŞ VE O KARARLARI SAVUNMUŞTU

karalokler

Binali yi dikkate alan var mı?

Misafir

Basbakanın tespiti cok doğru ancak 15 temmuz üzernden 1 ı geçmesine rağmen hala yeterli FETO temizliği yapılamaması hala kuumlarda FETOcuhainleribulunması da bir gerçek. Detaylı sil araştırmaları, FETOcuimamlar il görüşeler u sahısların telefon kaytları ve geriye dönük sicilarastrmsı ie FETOcu hainlerin yandaslarıdevletten temizlenmeli. B.Arıncın FETOcuyum diyen damadının utuanıp gün sonra serbest kalmsaı da başka bir zafiyet örneği bu sah derhal tuuklanmalıdır FETO bglantısı aşikârdır

sabih

Varolduğu günden bu yana mukaddesat düşmanlığı yapan ve baykal sonrası tamamen pkklı katillerin 2. adresi olan chp, ülkeyi adalet perdesi altında kaosa sürüklemek ve demirtaş gibi katillerin talimatını yerine getirmek için yürüyor.

Misafir

Ne alaka? Yıllar boyu Feto ile muhabbeti olan Kılıçdaroğlu değildi...Feto kalkışmasını önleyemeyen de o değildi... Berberoğlu Fetöcü ise bunun belgelerini halkın önüne koyar yayınlarsanız kimse size asla hesap soramaz!

sabih

CHP çete başı pkk elebaşı için yürüyor. adalet maskeli terörö yürüyüşü !

koza

chp hele adaletin tanımını bir yapsın bakalım neresinde duruyor. dalalet partisiydi şimdide militarize bir örgüt olup devletimizin başına çorap örmek işi olmuştur.

osman

önceden muhafakardım bir fetö mağduru olarak . şimdi tam bir solcuyum.

Karacakoyunlu

Fetöyü sizler palazlandiniz ,adalet arayanada Fetöcü damgasini vuruyorsunuz,sen gitte tünelde saklan.

farkındayız

KIlıçdaroğlu pkk ve demirtaş denen katilbaşı için yürümektedir. Adalet perdesi altında bu millete zulüm üstüne zulüm yapanlar şimdi de başka kaosların peşinde.

  • 1