BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

'Başbakan Allah korkusunu kaybetmiştir!'

CHP Kayseri milletvekili Mehmet Şevki Kulkuloğlu İnternethaber'e konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 208 Adet Yorum
Mersinli

Şevki Kulkuloğlu benim 30 yıldır arkadaşımdır. Sülalesinde, belli bir yaşa gelip de hacca gitmeyen kimse yoktur. Anası, babası abdestli, namazlı insanlardı. İnsanlar ateist de olabilir, bu onların özgür seçimidir. Ancak Şevki'nin ateist olduğunu iddia eden birisinin aklını yemiş olması lazım. İslamiyet adına bir yazı yazarken, hiç olmazsa iftiradan uzak durun.

ankaralı

biz dinimizi ebe ve dedelerimizden öğrendik sonrada kuranı kerim ve kitapları okuyarak pekiştirdik. iyilik yapan bir müslümanım,oruçta tutuyorm kinsenih hakkınıda yemiyorum ama chp ye oy vereceğim.

dogrusoyler

dini bütün sayın recep beye bir tavsiyem var.eger akepeli sayın recep bey yüce kitabimiz üzerine aynen soyle yemin ederse o zaman bu millet ona inanir '' yüce kitabimiz üzerine yemin ederimki ben ,oğlum bilal ve ailemin boğazından haram lokma geçmemiştir tum kasetler sahtedir .bizim kazancımız alınterinin ürünüdür ve helaldir ve biz bankalardan faizli kredi alarak ya da kimseden Euro ve dolar yardimi alarak zengin olmadık '' evet sayın recep bey neden olaylari zorlaştırıyorki hergun meydanlarda konuşuyor o zaman çık aynen nasıl istiklala savaşı başlatıysan çık o zaman kutsal kitabimiz üzerine yemin et bu milletde sana inansin.

hayrullah

CHP kendi uydurduğu uydurttuğu yalanlarla ülkeyi kaosa sürüklemek istiyor. Seçim kazanamayacağını anlayınca ülkemize kıymayı göze almış. Allah büyüktür ve sabırlıdır. Kim korkar kim hırsız en iyi Allah bilir. Kullarda görür. Allah tan korkanlar Kurana göre yaşar, CHP nin düzmecelerine göre değil.

tatvanlı

CHP kafasısına göre bir ALLAH kurgulamış sen ALLAH'ı gerçekten hakkıyla biliyormusun, emirleriyle ne kadar alakalısın be utanmaz hadi ordan arsız iki yüzlü yaratıklar...

gercek

callasanızda patlasanızda bu secimlerde akp nin oy oranı yüzde 30 oda belki

canlııı

yaaa artık şu kasetleri alsak?:) performans değerlendirmesi yapcam:)))

SARIKIZ

RTE BİLİYORDA NE OLDU BAŞ HIRSIZ OLDU ÇOCUKLARINLA BERABER OLUP 30.MİLYON EURO'YU SIFIRLAYAMADI

yavuz

hic yoktuki kaybetsin.. Milyarlarca Dolari Avroyu Tonlarca ALTINI yurt disina kaciranin ALLAH korkusumu olur.. onda olsa olsa PARASIZ kalirim korkusu olur

Enteresan

Merak ettigim bu chp'liler Allah'i ne zamandan beri agizlarina almaya basladilar,onlarin Darwin'cikleri vardi,Darwine inanir Allah'a inanmayi ilkel ve bilime aykiri olarak degerlendirirlerdi , yoksa cemaate sirin gözükmek icin sekilmi yapiyorlar :-))

SARIKIZ

RTE İSTANBUL BELEDİYE BAŞKAMLIGI DÖNEMİNDE KENDİNE AYİT İŞ YERİNDE EŞEK ETİNDEN SALAM SUCUK YAPARAK SATTIGI GÜNLERİ UNUTMAYALIM VE BU SALAM VE SUCUKLARIDA BELEDİYE ÇALIŞANLARINA SATTIRDIGINIDA HATIRLAYALIM SEHTEKARILIKMI ASRIN EN BÜYÜK YOLSUZLUGU ALMANYA'DA DENİZ FENERİDİR ALMANYA'DAKİ SEHTEKAR ÜÇ KİŞİNİN HAPİS CEZASI ALDIGINDA HATIRLKATIRIM OZAMANKİ PARAYLA 43 MİLYON DM BAŞ SEHTEKAR BAŞIMIZDAKİ SEHTEKAR RTE VE YAKINLARI BUDA AKP'EİLERE KAPAK OLSUN BENİN YORUMUMU YAYILAMIYORSUNUZ SİZEDE YAZIKLAR OLDUN KORKMAYIN BEN KORKUYORMUYUM.

ankaralı

Allah kimi çarpacak bakalım. Müslüman olan birine ateist iftiralarınız yanınıza kalacak mı? İftiracılar!

maalesef

Allah korkusu maalesef sözde...esas korku....öt korkusu olmyş

Koruyucu Melek

Seçimlerde oy’unuzu kullanırken Türkiye’mizin her yerinde Ak-Parti Adaylarının KALKINMA-MEDENİYET-ZENGİNLİK(yol -su –elektrik-okul-hastahane-köprü-baraj teknoloji) OLDUĞUNU UNUTMAYIN !!..Ak-Parti ve özellikle Başbakan TERÖR OLAYLARINI bu gün sıfıra indirmiştir.Bir yıldır Türk ve kürt gençleri ölmemektedir,Ülkemizin doğu yakasındaki ve batı yakasındaki evlerde ZILGIT ve AĞITLAR susmuştur.Ak-Parti ve Başbakan karşıtları, dış ülkelerin lojistik tüm desteklerini de arkalarına alarak ÜLKEMİZİ YAŞANMAZ BİR DEVLET haline getirmek için ellerinden gelen kötülüğü yapmaktadırlar.Halkımızı tahrik etmek için VATANSEVER-YURTSEVER DİNDAR(Cemaat) gibi kelimeleri kullanmaktadırlar.İşin kökeni ve aslı ABD ve İSRAİL’in, İRAN ile yapılan ticareti ve işbirliğine duyulan öfke ve kindir.Ak-Parti haricinde verilecek oylar “ Her eve şehit gelmesi demektir,eflasyonun tavan yapması demektir,yatırımların durması ve işsizliğin gün geçtikçe artması demektir.

HAKKI

O FEZDEKELER NE ZAMAN GELDİ SENİN BABAN MECLİS BAŞKANIMI 99 OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORSUN ÇOK BİLİYORSAN BUNLARIN FEZDEKESİ 60 GÜN SONRA SUÇLULAR SERBEST MECLİS TATİL OLDUKTAN SONRA NEDEN GELDİ BUNU DA BABANA SOR DA AÇIKLA SANA ZAHMET SENDE UYU

ABUZER

SEN ÖNCE GÖZLERİNİ SİL VARSA GÖZLÜĞÜNÜ DE SİL ŞİMDİ YUOTUBE AÇ BAŞBAKAN VE OĞLUNU DİNLE SONRA NERENİ SİLERSEN ORASINI TEMİZLERSİN SEN UYMAYA DOYMADINMI

Yavuz

ALLAH`tan bahseden ALLAH`siza bak 30 Martta kuyrugunuza teneke baglayacagiz!

MİSAFİR

ASIL ALLAH KORKUSUNU KAYBEDEN SİZLERSİNİZ,İKTİDAR OLAMAMANIN HIRSIYLA GÜNAHSIZ ADAMA DURMADAN İFTİRA EDİYORSUNUZ.

okan

Sayin Kilicdaroglu, sen bosver kaseti videoyu, varmi bu memleket icin bi projen,pardon sizden bi proje beklemek zaten imkansiz ama hadi ceyrek proje olsun onada okay !! Bakin sayin ana muhalefet ve yavru muhalefet, Yatlarim, katlarim, milyon dolarlarim param pulum neyim varsa,feda olsun Edogana !! Isterse hamamda donsoz oynatan videolari ciksin isterse milyarlari indre gandi yapsin,ne yaparsa yapsin ,hatta cehennem de donsa inadina Erdogan inadina AKP !!!!! Arti bu muhalefet denen partiler eger bir kac kasetten medet umup iktidar olmaya calisiyorlarsa,kendi adima yedikleri ictikleri zehir zikkim olsun !!!

Paralel diyene kapılar açılıyor.

Kimki paralel diyor. Kapılar ardına kadar açılıyor. Adaletimizin düştüğü hal.

ASIM

LAN ADAMLARA BAK HAYATLARINDA CAMİ NAMAZ ORUÇ NEDİR BİLMEZLER BİRDE BAŞIMIZA VAAZCİ İMAM KESİLECEKLER.

özgür

gümbür gümbür gümbür geliyorlar chp si mhp si ve diğerleri akp eridikce eriyor göreceksiniz bak akp nin işi çok zor

kemal

mehmet şevki doğruyu söylemiş.

gürcü

sizler silinmeyinde chp yi 80 yıldır hiç kimsenin gücü yetmemiş tarihten silmeye okadar sen cayırlıkta gezinmeye devam et iyi ,,,,,,,,,,,,,,

hakkatapan

ALLAHTAN KORKUYORUM. ALLAH ŞAHİDİM OLSUN ÇOK SAMİMİYİM. ALLAH KORKUMDAN MHP ' YE OY VERECEĞİM. ARTIK AKSİNE VEBALİN ARKASINDA DURAMAM. KİLİT SÖZCÜK ALLAH KORKUSU GERÇEKTEN.