BIST 10.335
DOLAR 32,24
EURO 34,77
ALTIN 2.459,95

Barzani, 'bağımsızlık' için 2019 Cumhurbaşkanı seçimini bekleyecek

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'nin iddiasına göre, Barzani "bağımsızlık ilan etmek için" için 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimininin hemen öncesini bekleyecek. Amaç da Türkiye'deki seçimi etkilemek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
BURASI TÜRKİYE

KANDİLİ KÖKDEN TEMİZLEMEMİZ GEREK BİR TANE PKK BIRAKMAYACAN

YALAKA DURAGINDA INECEK VAR

BOP PROJESININ AMACI ZATEN BUDUR SAYIN BOP ES BASKANI VE YALAKALARI ISID PKK FETO VE BARZANI BUNLARI KIM YUCELTI SAYIN ZEYNEP RUMUZLU INSAN SANA SORUYORUM.

Zeynep

Aklı evvel yorumculara = '' Türkiye'ye ne olursa olsun ,vay be, sırf ki Erdogan başta olsun !'' diye yorum yapan gafillere = Erdogan 'a Batı neden bu kadar karşı bir daha düşünün isterseniz , Allah korusun , velev ki Erdogan olmazsa ülke lime lime , parça parça ...Sevr !! Haaa ,sizler bunu istiyor ve diliyorsanız , o başka !! Ama ben Atatürk 'e bile ihanet eden ,O'nu sadece kullanan Atatürkçülerden degilim , bilesiniz !!

Burası TÜRKİYE

BURASI TÜRKİYE BEN HERZAMAN SÖYLERİM İÇİMİZDEKİ HAHİNLERİ TEMİZLEMEMİZ GEREK BİZ TÜRKLER OLARAK ACIMA OLDUĞUNU SÜRECE ARKANIZDAN SÜREKLİ VURULUR UZ BİZLER İYİ KÖTÜYÜ AYIRMAYI GEREK İHANET EDENE KÖKDEN TEMİZLEMEMİZ GEREK TÜRKİYEYE GELİYOR LAR SIĞINİYOR HEMDE İHANET EDECEK OLMAZ İHANET EDEN MUTLAKA İMHA EDİLMELİ MESALA ŞU SÖYLEYİM BİZİM ASKERE KURŞUN SIKILIYOR ŞEHİT EDİLİYOR AFTAN DIŞARI ÇIKIYOR BİZİM ASKERİ SIKAN NA PKK SALDIRAN YANİ AŞACAK BEN ŞEHİT KARDEŞİM BEN TÜRKİYEYE SEVİYORUM BEN TÜRKİYE İÇİN CANIMI VERİRİM BAŞKA TÜRKİYE YOK ARKADAŞLAR

ayse

evet cok dogru bir tesbit. adam yilladir tv'lerinde alenen haritalar yayinliyor, bagimsizligi yillardir bekliyoruz. daha ne kadar bekleyelim diyor ve alenen 4 ülkeden otprak istiyor, bunu daha anlamayan var mi?

Zeynep

Bunu bilmek için Abdülkadir Selvi veya diplomat veya uluslararası ilişkiler profu olmaya gerek yok :) , daha referandum yapılmadan yazmıştım buradaki yorumumda ...verdigi bagımsızlık ilanı zamanlaması tarihi çok ilginç Barzani'nin ve yapılan referandum tarihi ! Belli ki ,dogrudan 2019 seçimlerini etkilemek için hamlesi derinlerin !! Onu yaptılar olmadı , bunu yaptılar dolmadı , şimdi de bu :Erdogan 'ı iki arada bir derede seçmek zorunda bırakıp ya milliyetçi kesimin destegini Erdogan 'dan çekmek ya da sıradan , pkklı olmayan , ayrılıkçı olmayan Kürt seçmeni küstürüp oy oranını etkilemek !! İki taraf aynı anda olmayacagına göre ,eşyanın dogasına uygun olmadıgına göre hem Erdogan 2019 seçimlerinde %10 daha az oy alacak hem de Barzani bagımsızlıgını ilan edip daha rahat hareket edecek , önündeki tek engel de kalkmış olacak = Plan bu !! Ama şunu unutuyorlar , bu planı açık etmekle 2019 seçimleri için çıkaracakları her adayın aslında kuru sıkı oldugu !

ayse

Barzaniyi halen anlamaya calisanlar varsa pes! Adam zaten sirita sirita Türkiye üzerindeki tüm kürt tv kanallarinda hergün büyük kürdistan haritasini yayinliyor ve de elbet bir gün bulusacagiz diyor, alenen yeter artik bekledigimiz 4 ülkeden otpraklarimizi verin diyor daha ne desin!!!

Misafir

Vay be. Türkiyeme olanların hiç önemi yok. Önemli olan Erdoğanın başkanlık hayallerinin suya düşmemesi. Bizden istenen orada bir kürt devleti kurulurken kafamızı kuma gömmemiz ve Erdoğanı överek tavaf etmemiz. Yaparız. Sıkıntı yok. Şehitlerimiz hiçe sayar Erdoğanın hayallerinin peşine düşeriz. Abdüle de Eroğana kulluk görevini layıkıyla yerine getirdiği için teşekkür ederiz.

emre dur

Nereye kadar kavmiyetcilik? Nereye kadar asabiyet?

Misafir

Bir ahmaklığa teslim ettiğin Türkiye'nin halidir bu… Bir ulusal iflasın dibinde debeleniyoruz…

Misafir

Kronik Kürt Düşmanlığı ...Savaş tahrikleri!

kundemacı

"Barzani sabırlı. 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Irak ve Suriye’deki bağımsızlık ilanı ve Kürt otonomi yönetimi en çok Türkiye’yi etkiler. Zaten amaçlardan biri de bu." Zaden sürece bir bütün olarak bakıldığında; bizdekilerinde amacı aynı, siz zannediyor musunuz ki BOP eşbaşkanları farklı düşünüyor. Bahçelinin yanlışlarını onaylamayan gerçek ülkücüler dışında bizde, dünyada aynı olsun istiyor. Ülke tekrar uçurumun kenarına getirildi.

Misafir

desene ati alan üsküdari gecemicek

Misafir

ee sizde Kendi Kürtlerinize haklarini güvence altina alin kerkük de ki soydasinizin hakini ararsaniz oda türkiyedeki Kürt soydasinin hakini arar

BURASI TÜRKİYE M.TAY

BURASI TÜRKİYE BEN HERZAMAN SÖYLERİM İÇİMİZDEKİ HAHİNLERİ TWMİZLEMEMİZ GEREK BİZ TÜRKLER OLARAK ACIMA OLDUĞUNU SÜRECE ARKANIZDAN SÜREKLİ VURULUR UZ BİZLER İYİ KÖTÜYÜ AYIRMAYI GEREK İHANET EDENE KÖKEN TEMİZLENİR GEREK TÜRKİYEYE GELİBOLU SIĞINARAK HEMDE İHANET EDECEK OLMAZ İHANET EDEN MUTLAKA İMHA EDİLMELİ MESALA ŞU SÖYLEYİM BİZİM ASKERE KURŞUN SIKILIYOR ŞEHİT EDİLİYOR AFTAN DIŞARI ÇIKIYOR ASKERE SIKAN AŞILMASI GEREK BEN ŞEHİT KARDEŞİM BEN TÜRKİYEYE SEVİYORUM BEN TÜRKİYE İÇİN CANIMI VERİRİM BAŞKA TÜRKİYE YOK ARKADAŞLAR BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLALIM BİZLERİ BÖLMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR

A_Derin

Yoksa AKP gerçekten BOP'un uygulayıcılarından biri mi? artık böyle olduğunu düşünüyorum.

kundemacı

2019 Seçimlerinde bu argüman üzerinden mi hareket edilecek. Barzan yönetimine bağımsız devlet gibi muamele yaparak en çok işbirliği içinde olan Türk Hükümetleri değil mi? Adamı sen bu kadar palazlandırırsan olacağı budur. Zaden bağımsızlık referandumuna da çok sönük tepkiler verdik. Hala barzan petrolünü satmaya devam ediyoruz. vanayı kapatırız demek marifet değil, eğer bağımsızlık referandumuna gerçekten karşı isen vanayı kapatacaksın. Yok zaden bizde böyle istiyorduk diyorsan açıklama yapmakla yetinirsin.

cem

Yine mi kandırıldık!

Vatandaş

Burası fetöye yakın yorumcuların cirit attığı bir site olmuş adeta. Yorumlara bakıyorum bu nedir böyle. Sürekli algı yapmaya yönelik yorumlar...

Misafir

ortadoğu yu karıştıran,ırak ve suriye yi işgal eden türkiye;yakında;dimyat a pirince giderken, evdeki bulgurdan olduğunu anlayacaktır.bunu, bir kenara yazın.bir kenara yazın dediklerimizi,hiç çekinmeden uyguluyoruz, hatırlatırım.bu ,böyle biline!

ASSİVAS

para etmeyenleri kırmızı halılarla karşıladık üstelik kırmızı pasaport vererek, üstelik o paçavralarının altında konferans verdirerek, bunların benimde oy verdiğim bu hükümetin o kadar milli konularda hataları varki sanki danışıklı dövüş kandırılıyoruz gibime geliyor.

Doğrucu Davut

Sayın Servi, Gaybten habermi alıyor acaba?

omer faruk bilyeli

kaddafi turkiye icin buyuk bir finansti yanildik esad kardesti israil emretti dusman yaptik yanildik isidi ve diyer teror unsurlarini besledik yanildik pkk ve fetoyu buyuttuk yanildik irak hukumetiye dusman olduk barzaniyi besledik yanildik tc ni yok ettik uzurdileriz secimde hepiniz kosup reis diye oy verirsiniz siz mustahaksiniz

Misafir

Oh ne ala secim icin bir malzeme

  • 1