BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.439,55

Bakan Albayrak talimat verdi, o depolar için harekete geçildi

Soğan fiyatlarına ilişkin spekülatif hareketlerin oluşması üzerine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın talimatıyla soğan depolarına yönelik denetimler yapıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

Soğanı yerinden söküp direk bir traktöre yükleyecek aletleri üretmek için ne bekliyorlar. Her şey kaba kuvvetle mi olacak yani?

Misafir

Talimat vermeden harekete geçmek o görevlilerin mutad işi değil mi? Bu güne kadar neden yapmamışlar ki? Yani "Berat başardı" mı diyeceksiniz? Ne komik ve cahil bir ülkeyiz biz..

Erol Baron

Soğan depolamak YASAK değil ki.... Mühim olan ithalat darbesiyle vurguncuları yaptıklarına da yapacaklarına da pişman etmektir.

Misafir

bırak boş muhabbeti.burjuvalık yapma burada.

Misafir

Aşağıda yorum yapan bazı zavallılar var, önüne geleni vatan haini ilan ediyor...kardeş sen gidip hiç soğan tarlasında çalıştın mı? Hiç omuzuna 50 kilo çuval alıp taşıdın mı? Sen vatandaş olarak önce seçip gönderdiğin, ballı maaş alan maaşına %26 zam yapanlar ile uğraş...gerisi zaten düzelir... Doğal gaza, elektriğe yapılan zamlara bak, o şirketlerin peşkeş çekildi, yediği önünde yemediği arkasında göbek bağlayan adamlara bak olur mu?

BAKANLIKLARIN HEPSİ HAREKETE GEÇMELİDİR..

TARIM BAKANLIĞI DA TÜM ÜRÜNLER İÇİN 'ÜRETİM VE TÜKETİM PLANLAMASINI'BİRAN ÖNCE YAPARAK AVRUPADA OLDUĞU GİBİ STOKÇULUĞUN ÖNÜNE GEÇMELİDİR.

Misafir

serbest piyasa böyle birşey işte. adam satmıyorum kardeşim ben malımı mal benim değilmi çürüsün depoda dediği an hükümet olarak hçbir şey yapamazsın. mal mal bakarsın sayım yapar gidersin

ihsan

peki bunlar için ne işlem yaptın cezalandırdınmı bu vatan hainlerini

vatandaşın sesi

Damat bey hadi şu doğal gaz ve elektrik fırsatçılarına da bi gel, bak hala dolar 7 tl iken ki zam duruyor, önümüz kış, soğan yemeyebiliriz ama ısınmak zorundayız

Gozyasi

Sogan tuccarlari sizi vatan haini ilan ediyorlar. Soganlari alip depolamayin. Tarlada curusun. O zaman fiati 20 tl olunca sizi anlarlar. Hayatinda hic ticaret yapmamis tepeden koltuklara oturanlar bu islerden anlamaz. Hey Rabbim ne gunlere kaldik. Tarlada depolanmaz curur .

Misafir

Soygun sadece soğanda onda yada bunda değil.. Her yerde soygun var.. Devlet boş teneke çalıyor.....

LEVENT 1453

STOKÇULUĞU NEDEN HEP AKP ZAMANINDA DUYAR OLDUK.HER SENE AYNI SENARYOLAR AMA NEDEN HALA MİLLET KAZIK YEMEYE DEVAM EDİYOR...BEN DEVLET OLACAM VE STOKÇU MAL STOKLAYACAK ... O MALLARI TEK TEK ..........

Misafir

millet soğanı patatesi satamayıp çöpe döktüğü günlerde neredeydiniz, o günlerde neden bir sıkıntınız var mı diye sormadınız.

nazmi uçkan

ahlak dine dayanmazsa krizi fırsata çevirme ahlakszlk sayılmaz.

Kral Çıplak

Bunların derdi stokçular değil, bunların derdi stoktaki mallar (ürünler) çünkü bunlar bizi tümüyle dışa bağımlı kılmak için yapılan taktikler. Her bir kalemde artış olduğundan çiftçi ekim yapamıyor, besiciler eldeki hayvanları kesip yetiştirme yapmıyor. önümüzdeki bahar-yaz dönemi kıtlık olacağı aşikardır..

Gozyasi

Asil mesele sogan degil elektrik faturasi ile soygun. A kusa bak taktigi. Tuketim bedeli 48 tl. Dagitim bedeli yuzde ellisi 19 tl . Benzin 3 tl olmali. Tarlada bir gunde bin liralik mazot yakiyor. Ey ciftci kardesim mahsulunu ucuza verme. Mart ayi geeel cabuk geeeeel.

Ali Çarkın

Bence soğanla, cam filmiyle uğraşmak yerine akaryakıt, doğalgaz ve elektrik fiyatlarını düşürün. Fahiş zam yapanları şikayet edin diyorsunuz, MTV ÖTV ve enerji fiyatlarını kime şikayet edeceğiz ? Rusya ile kriz var dediniz doğalgazı iki katı fiyata çıkardınız, kriz biteli 2 sene oluyor ama zammı geri almıyorsunuz.. Bu Nabuccolar, mavi akımlar, doğalgaz antlaşmaları kimin işine yarıyor ? Vatandaşın işine yaramadığı kesin..

adaletttttttttttttttttt

fiyat düşmezse kesin bu stokçular hükümet yanlısıdır muhalefet ten olsaydı şimdiye kadar yaygara kopardıııı

SAYIN BAKANIM

Stokçular zamcılar diye söylenilen o işadamları tüccarlar vs adam olsaydı İktidarın zor duruma düşmesine fırsat vermezlerdi bunlar en başta İktidarın sonra Milletin sonra Vatanın ahlaksız hainleridir bunlardan kimseye dost olmaz bunlara en ağır cezalar verilmeli ve en önemlisi isimleri ifşa edilmeliki hem vatandaşın yüzüne bakamasınlar hemde diğer hainlere ibret olsun

Misafir

Konusmasa iyiydi ama neyse

hasan bakır

Televizyon İzleme Ücretli Olmalı

mcakir

Dolar düşmesine rağmen, elektrik, su, doğalgaz düşmüyor ona da bir el atın bakan bey, bir de asgari ücrete bi zahmet. Çoook komik soğan soğan soğan .

kundemacı

"Yiğit muhtaç oldu kuru soğana" diye diye milletin oyunu alanlar; şimdi de yiğit' i kuru soğan bulamaz hale getirdiler.

Misafir

Memleket stokculuk moduna girdi. Yani 80 ler oncesine döndük. Yani tersten cag atladik. Ula polisiye, zabita tedbirleri ile stokculuk, enflasyon onlenirmi??

Misafir

suluovayı atlamayın asıl soğan vurguncuları orda