BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,75

Bakan affetmiyor! LGS'nin mimarının ekibinden iki kişi daha gitti!

TEOG'un yerine getirilen LGS’nin mimarı olan ve çıkan kriz sonrası Milli Eğitim Bakanı tarafından görevinden alınan MEB Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt’un ekibinden 2 kişinin daha işine son verildi. LGS'de 90 binden fazla öğrenci sistem hatası nedeniyle açıkta kalmıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
mustafa

yazıklar olsun. Allah sizlerin de müstahakkını versin. Be arkadaş teogu kaldıran sizsiniz, yeni uygulamayı siz getirdiniz. Bakanlığa soru soruyoruz. Meb müdürü cevap veriyor. yatacak yeriniz yok.

misafir

balık baştan kokar kıçtan değil

Abanoz

Görevden alınanların yerine, aynı kadronun, projenin bir parçası olan yardımcısı getiriliyor. Hani bunlar bir ekip di. Yapılan bunca yanlış ve haksızlığın faturası baştaki müsteşar yardımcısına kesilerek görevden alınıp yerine aynı yanlışın bir başka parçası getiriliyorsa; toplumun gazını almaktan öte değişen hiç bir şey olmayacak. Zira geride kalan ekip aynı kafa. Bakan Bey bu yanlışları düzeltmek istiyorsa, yer değiştirme yarine, müsteşar başta üzere oradakilerin alayını şutlaysak.

vatandaş demeli

lgs öncüsü kimdi? neden oyun yarısında kural değişmişti bakan bey...

Mhs mhs

Tüm öğrenci yerleştirmeleri iptal edilip yeniden puan üstünlüğüne göre yapılması gerekir. Aksi taktirde yuzbinlerce öğrenci mağdur olacak.

temel

Önceki bakan hakkındada soruşturma açılmalı hem bürokratik vesayet var diyeceksiniz sonra işi ve suçu bürokratın üstüne bırakıp elinizi yüzünüzü yıkayacaksınız siyasi sorumlu olmayacak

misafir

Tayyip Beyin oturduğu binada kapı komşusu olmaktan başka hiçbir özelliği olmayan bir öğretmeni müsteşar yardımcısı yaparsanız, hiç idarecilik tecrübesi bulunmayan onlarca kişiyi yönetici yaparsanız onlardan hangi olumlu sonucu beklersiniz. Azıcık karıştırın bakalım, arkası gelecektir.

çetin emer

oh ne güzel yapın yanlışları ondan sonrada içimiz rahat huzur içindeyiz..peki ya çocuklar onların geleceği ne olacak ?

selim sedat

öğretmeni tutar iyi saz çalıyor diye müsteşar yardımcısı yapar,hiç bir deneyime tecrübesi olmayan onlarca yüzlerce kişiyi koltuk sahibi yapma adına kadro oluşturursanız sonuç için şaşırmayacaksınız....

Misafir

affetmese ne olur.çocuklarımızın geleceği gitti.

Misafir

Atılanlara yazık. Denileni yaptılar. Sebep olanlara yazıklar olsun. Denilenleri dinlemediler.

Mükemmel.

Şu an görevde olan tüm MEB daire başkan müdür vs tamamı incelemeye tabi tutulup çapsızlar elenmeli ki bakan bunu yapmaya başladı.

vatandaş

sayın bakanımızın ayağına taş değmesin uygulamaları tüm kesimlerden takdir topluyor özellikle yusuf tekin ve hamza aydoğdu isimli meb memurlarının görevden alınması bizleri çok mutlu etmiştir.

Misafir

İlk defa işinin ehli bir adam. Helal hocam bir veli olarak sahipsiz olmadığımızı hissettik.

Yanlızkurt

Selçuk Hocama eğitim konusunda güvenim tam.

Misafir

Tarım Bakanlığında da iyi bir temizlik lütfen..Torpil torpil nereye kadar.

mesut

nasıl bir ülke isek yanlış yapan üst düzey görevlilerin görevden alınmasına şaşırıyoruz. çünkü bu ülkede ceza hep alt tarafa kesiliyor da ondan.

mesut

sayın bakan üniversite sınavına da bir el atın lütfen. matematik üzerine kurulmuş bir sınav sistemi var.

Huseyn Ciftci

Şahıs görevden alınmış, diyor ki: "Bugüne kadar değerlendirme işlemleri güzel yapıldı" -- kardeşim madem öyleydi de, seni niye görevden aldılar? böyle diyerek bizi uyutacağını mı zannediyorsun? sen bizim zekamızla alay mı ediyorsun?. Ziya Selçuk iyi yapmış bunları geörevden almakla. YAPILAN SİSTEM HATASI NEDENİYLE 90 bin çocuk açıkta kalmış, madem iyi yaptın da bu kadar çocuk niçin açıkta kaldı? ayıp değil mi? ne gezer?

  • 1