BIST 9.757
DOLAR 32,57
EURO 35,03
ALTIN 2.456,65

Bahçeli'ye Gümüşhane'de sürpriz hediye

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye Gümüşhane’de 1952 model Willys Wagon marka jip hediye edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
ülkücü...

zeynep,inşallal sana allah bir ülkücü koca verirde hakkından gelir senin o :)

HANİFİ

HADİ ORADAN HIRSIZ ŞAKŞAKCISI.

Hakkı ARAR

MHP türban düşmanı diyen vatandaş sen önce AKP'ye bak! Biz Ülkücüler MHP'nin geçmişte yaptığı yanlışlarının faturasını kestik. Şimdi de AKP Suriye'deki başörtülü bacılarımızın namusuyla oynadığı, onları Türkiye'deki pavyonlarda çalışmak zorunda bıraktığı, onun bunun bilmem kaçıncı karısı olmak durumuna ittiği için faturayı AKP'ye keseceğiz inşallah.

cCc

GÜMÜŞHANE MHP DİYOR. MHP YLE YÜRÜYOR.

21.asırda

21.asırda insanları çuvala,çarşafa sokmak,medeniyet düşmanlığıdır...sen çuvalı çarşafı boş ver,dünyada ortaçağı yaşayan ne kadar Müslüman var,etrafına bir bak,esas utanç duyulması gereken şey bu...

Tunahan

Senin bu günkü iktidarın da ABD patentli....

Bahçeli Rahatsızlık Geçiriyor

MHP li parti yöneticilerinden birisi gitsin söylesin Bahçeli'ye...deli gibi boş sokaklara bağırıp durmasın!.. oylarının %14-15 olduğunu ve 60-70 M.vekili çıkarabileceklerini...böyle bağıra bağıra akıl hastası olacak!!..yazık..

Yalan makinası

Onun için mi AKP MHP nin peşine takılıp türbanı anayasaya aldırdı . MHP olmasaydı hala bu yalanlarla kapı kapı dolaşıyordunuz.

MHP %15 ile Nere geliyor?

MHP'li parti yöneticilerinin arabalarının eksozların dan (arkalarından) siyah ve "kapkara duman"lar çıkıyor.%15 lik oy oranını gördükçe Eksozlarına yumurta bırakılsa yumurtalar haşlanacaklar pişecekler.Arabaları ve kendileri TÜV istasyonlarına götürülüp muayeneden geçirilmelidirler.Bahçeli ile Vuvuzula öttürücüsü Oktay'ın da kafalarından bile hararetten sıcak buhar çıkıyor...motorlarının hararetleri 40 dereceye çıkmıştır.. yatak saracaktır . Eksozlarına motorlarına antifiriz koymaları gerekir.(antifiriz yazında konur...)

mmmmmmmmmm

ayhan haklısın İsrail uçaklarına yatlarına amerikan mecedeslerine kim biniyor.....

vatandaş

marhall yardımının devamı

ayhan

amerikan arabasının üzerinede milliyetçi harelet partisinin bayrağı çok yakışmış!

atak şahin

ama zinayı serbest bıraktı,sanırım sende onlardansın

RAMO

YIRTINSANIZDA MHP GELİYOR

atak şahin

sayın devlet bahçeli hocama yakışır,birde rte miz var oda 480 milyonluk son uçaktan sonra bir yeni uçak siparişi veriyormuş.devlet kesesinden.tabiki yiyenler domuz

kueltiğin

Türk dünyası ve rciyes kurultaylarını yasaklayan MHP genel başkanına abd markalı araç çok şık olmuştur.

ehza

BIZ BUNLARIN 2001 MODELINIDE GÖRDÜK IMF MARKA MHP KOALISYON KURARSA SU AN ONA VERILEN ARABA BILE TÜRKIYEDE SON MODEL KALIR

Türbanlı Düşmanı MHP li

MHP Lİ BAHÇELİ TÜRBAN DÜŞMANIDIR. Türbanlı milletvekili konusunda ikircikli bir tutum sergileyen MHP’de Bahçeli, 1999'da türbanıyla seçilen MHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ NESRİN ÜNAL’A TBMM'YE BAŞINI AÇARAK GİRMESİNİ ŞART KOŞMUŞ VE ÖYLE DE OLMUŞTU. Bundan yıllar sonda Devlet Bahçeli’ye Türbanlı vekil kriterleri sorulduğunda yine bu olayı hatırlatacak ve “kriterimiz bu, değişen bir şey yok” diyecekti.

Tedavülden kalkan Adam

Tedavülden kalkan bir adam ve bir araba..

  • 1