BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Bahçeli'den seçim sonuçlarına ilişkin flaş mesajlar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bahçeli, "24 Haziran seçimlerinde iki stratejik hedefimiz de gerçekleşti, tuzak bozuldu, komplo püskürtüldü. MHP 24 Haziran seçimlerinde tarihi bir başarıyla çıkmıştır" açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Koktuk değneği olan parti hdp yi meclise soktu

Balaban Beyi

Bir parti düşünün ki; İKTİDAR İSTEĞİ ve HEDEFİ OLMASIN..!! Ne için var bu parti..? Koltuk değneği olmak için mi?

Misafir

dikeceğiz Allahın izni ile az sabır..

qwwee

HANİ KANDİLE TÜRK BAYRAĞI DİKİLMESİ AN MESELESİYDİ. HANİ İDAM CEZASI GELECEKTİ. HANİ TERÖR BİTECEKTİ?

ASDE

SENİN SAYENDE FETO ARTIKLARI VE BENZERİ İRTİCA ODAKLARI DEVLETİ ELE GEÇİRMEYE DEVAM EDCEKLER. MEBALİN BÜYÜK BAHÇELİ ÖNEMLİ OLAN ŞİMDİ KAZANMAK KOLTUĞUNU KORUMAK DEĞİL GELECEĞİ KAZANMAKTIR. GELECEK İRTİCA ODAKLARINA TESLİM EDİLMİŞTİR. BÜTÜN BAKANLIKLARI NURCU, MENZİLDİ SÜLEYMANCI İSMAİL EFENDİCİ GİBİ İRTİCA ŞEBEKELERİ ELE GEÇİRECEKTİR.

Misafir

Sayın Misafir olur.. sizimi kıracak.. hatta mhp aldığı hazıne payınıda versın.. sizimi kıracak...

Misafir

YA BİRAZDA VATAN DİYİN YA BU AÇLIK BU NEFİS AMAN DOYMADINIZ DÜNYADA

misafir

bir tek iktidar olma stratejisi yok zaten ne hikmetse?

Misafir

"Önümüzdeki süreçte partimiz, üstüne düşen her sorumluluğu, milletimizin beklentileri doğrultusunda yerine getirecektir" derken seçim öncesinde verdiğin sözünü tutmayacağını söylemiyorsun değil mi? Hiç bir şekilde ne kendinin ne de partinden hiç bir ferdin hükumet ve devletin herhangi bir kademesinde en küçük bir görev almayacağını,bu ittifakı sadece ve sadece ülke menfaatleri için yaptığınızı ifade etmiştin,sakın ha bu sözlerini unutmayasın!

fz

yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmazdı zaten sn Gen.Başkanım

Misafir

aynı şey diğer partiler içinde geçerli hepsi zaten bol bol vaatte bulunur,Bahçeli'nin vaatleri diğerlerinin verdikleri vaatler yanında hiç kalır, gördük hayal kurup bulunulan vaatleri

Misafir

Ben ilk oyumu Mhp ye attım,Akp yede verdim ama son seçimde Akp ye veririm dedim ama Mhp ye attım barajı geçmesi için,c.b.Tayyip E.verdim,partilere her zaman bir yüzüm dönüktür diğer yüzüm dönük değildir ama bazılarına tamamen yüzüm arkaya dönüktür mesela hdp, birine bir oy vermem her zaman ona oy vereceğim anlamına gelmez hiç kimse bizim babamızın oğlu değil hiç kimsenin içini dışını çok iyi bilmiyoruz Bahçeli şu anda meclisin içinde en sağlam adamlardan biri kendini son halleri ile belli etti,görünen köy kılavuz istemez takım tutar gibi parti tutmaya gerek yok ve son yıllarda insanlar artık tabulaşmış bir hal sergilemiyor,akp ye veren chp ye chp ye veren akp ye oy verebiliyor aynı şey diğer partiler içinde geçerli,sağcılık solculuk kalmadı,herkes kendine ne iyi geliyorsa ona veriyor oyunu,

Misafir

SEN ANCAK MİLLİYETÇİ OLARAK,AKP OY VERİRSİN

Süleyman erden

Bahçeli boşuna bu sürprizi yapmadı. Ben akp’ li olarak mhp’ye oy verdim, çünkü vaatleri çok iddalıydı. Eğer mhp vaatlerinin adkasında durmazsa, ilk belediye seçimlerinde hezimete uğrar.

Misafir

Hey gozunu sevdigim anadolu ve anadolu insani, biz kedi icimizde ayriliga dusmedikce ecdada layik bir nesil olacagiz, insallah. kanimizLa canimizla bedel odedik, simdide bu bedeli terimizle odeme zamani.

ANADOLU

BAKALIM SAYIN BAHÇELİ,HİLAL KARTI BU MİLLETİN ÖZ EVLATLARINA VEREBİLECEK Mİ,SURİYELİLERİN YERİNE DOĞU TÜRKİSTAN HALKINI GEREKEN YERLERE YERLEŞTİREBİLECEK Mİ,FABRİKALAR KURDURUP AVRUPA NIN PAZARI OLMAKTAN ÇIKARABİLECEK Mİ,TERÖRÜ BİTİRE BİLECEK Mİ,İŞÇİNİN VE MEMURUN HAKLARINI KORUYABİLECEK Mİ,ASGARİ ÜCRETİ 2200 TL YAPABİLECEK Mİ,YERLİ VE MİLLİ EKONOMİYİ,AĞIR SANAYİ HAMLESİNİ YAPACAKMI.BUNLARI YAP BAŞBUĞ SENSİN....

Kocaeli MHp

İlk defa geri geldik. Kocaelide sevgiler ile

KONYA..42

SAYIN BAHÇELİ ADAMSIN ADAM.

  • 1