BIST 9.883
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.453,57

Bahçeli ne diyor?

Pensilvanya'daki Fetbull'un enikleri başta olmak üzere pek çok kişi MHP liderine sayıp sövüyor. İyi de neden?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 50 Adet Yorum
HAYRİYE KAVAS

ÜSTADIM YİNE İÇİMDEKİNİ KALEMİNE DÖKMÜŞSÜNÜZ... MUHAMMED AFFAN POLAT I DA AYRICA TEBRİK EDİYORUM GÖZÜMDEKİ KONU VATAN OLDUĞUNDA AKMAYA HAZIR ŞELALEYİ TETİKLEDİ...RABBİM SAYILARINIZI ARTTIRSIN.SAYGILARIMLA..

ne diyor?

Perinçek ne diyor? ''darbe bilgisi saray'a 14 temmuz'da verildi'' diyor.

vedat sargın

Yahu bu köşede 5-6 sene öncesine kadar Bahçeli Ak Partiye Erdoğana sayrırıken onunla ile ilgili yazdıkların geliyor gözümün önüne.Aynen Soylunun 4-5 sene önce Ak Parti ve Erdoğana saydırdığı gibi Bahçeli de saydırıyor sen de Bahçeliye buralarda ver yansın ediyordun.Şimdi bahçeli iyi çocuk oldu de mi?

Misafir

kart kullanmayı da bahçeli mi öğretsin? herkes ayağını yorganına göre uzatacak. yoksa mahkemeye de çıkar, içeri de girer.

egemen

Nasıl yani ? Bahçeli ara sıra da olsa bir şey diyor mu?

dersler

Yazar Okulunda ne dersleri veriyorsun çok merak ediyorum.Ak Parti nasıl poh pohlanır,Erdoğanın her söylediği nasıl savunulur,iktidar bir hata yaptığında ve sıkıntıya düştüğünde sorumlusu olarak nasıl muhalefet gösterilir ve muhalefete nasıl çemkirilir ,dezenformasyon nasıl yapılır kılışdar fetö v.s v.s

Misafir

Harcamalarına dikkat etsinler...

Misafir

11 ayda 1.2 milyon kişi kredi ve kart borcundan mahkemelik oldu!................Bahçeli ne diyor?

Misafir

Bu durum fark edilirse AKP baraja takılır.............Adaların İşgali 2004'te başladı................ Mevcut durum itibarıyla Yunanistan, 18 Türk Adası ve 1 Türk Kayalığını işgal etmek suretiyle Ege Denizi’ndeki karasularını fiilen 12 mile çıkarmıştır.

a.l.

beğenmediğim yazar bazen objektif görünmeye çalışsa da akp ye taşeronu olarak kadro alabilir gibi..

Misafir

mhp yi arka bahçeye oturttu artık bekle gör

Misafir

Helal olsun be kardeşim bazen de olsa doğruları yazabiliyosunuz

Diplomasız Führer

Tayyip Erdoğan Abdullah Gül'ü itip trenden düşürdü Bahçeli’yi trene bindirdi!.......

serhat

ha ha ha bahçeliyidemi yalıyacaktın be

rabia

muhammet aftanın vede sizin yazınızı sevgiyle tebrik ediyorum...böyle sizler gibi yazarlar oldukça türkiyemiz daima payidar kalacaktır...vede erdoğanımız başımızda eksik olmadıkça efendim.

Misafir

Gençoğlu sana ne desek boş senin tek doğrun var onu değiştirmek zor değil imkansız. Ne çabuk unuttun haburu, osloyu, dolmabahçeyi doğru ya orda pkk ile masaya oturanlar chp lilerdi, gazeteler montajlayarak onları akp li gibi gösterdiler....

mniksek

DEVLET BAHÇELİ DEVLETİN BEKASI İÇİN GEREKENİ FAZLASIYLA YAPMIŞTIR, DEVLETİN BEKASI İÇİN YENİKAPI RUHUNUN CANLI TUTULMASI GEREKİRDİ, ONUDA ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN SN BAHÇELİ YAPMIŞTIR, SN ÖZIŞIK KALEMİNE SAĞLIK, O KADAR NÜKTELİ BİR YAZIKİ ANLADIĞIM HALDE 3 DEFA OKUDUM...

HÜSEYİN KESER

VATANI MİLLETİ BİLMEYEN HAİNLER BAHÇELİYİ ANLAYAMAZ. HELE PKK NIN VE İSRAİLİN ÇAKALLIĞINI YAPANLAR HİÇ ANLAMAZ. AŞAĞIDA BAHÇELİ ALEYHİNE YORUM YAPANLAR VATAN HAİNİDİR.

HÜSEYİN KESER

KEŞKE DEVLET BAHÇELİ'NİN GÖSTERDİĞİ MİLLİ DURUŞU HERKES GÖSTEREBİLSE. EMİN OLUN AK PARTİ İÇİNDE MHP İLE İŞBİRLİĞİNE KARŞI OLAN ÖNEMLİ BİR KİTLE VAR. BAHÇELİ ÖNCE VATAN DİYOR.ÜLKÜCÜLER OLARAK SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ..

gencoglu

CHP PKK İLE FETÖİPLE DHKPC İLE İŞBİRLİĞİ YAPARKEN İTTİFAK YAPARKEN SES ÇIKARMAYANLAR SAYIN BAHÇELİ MİLLİ VE YERLİ DURUŞ SERGİLEDİ DİYE BESMELE GÖRMÜŞŞ ŞEYTAN GİBİ SALYALAR AKITIYORLAR HAYIRDIR ÇOK MU ZORUNUZA GİTTİ PATRONUNUZ ÇILDIRDI EVET SIRF PKK YA LAF EDİYOR DİYE TUNCELİ İL BAŞKANINIZI GÖREVDEN ALDINIZ PKK İLE İTTİFAKINIZ BOZULMASIN DİYE ÇILDIRIYORSUNUZ AMA SAYIN BAŞBUĞ BAHÇELİ MİLLİ VE YERİ DURUŞU İÇİN SALADIRIYORSUNUZ BU SUÇUNU BASTIRMAYA ÇALIŞAN HAİNLERİN İBİBİBİBİSLERİN STRATEJİSİDİR. SEÇİMDE PKK İLE İTTİFAK YAPIP BARAJI AŞINCA PİLAVLAR DAĞITAN HALAYLAR ÇEKEN CHP Lİ HER AİLEDEN BİR KİŞİ PKK YA OY VERDİ DİYEN EMANET OYLAR DİYEN CHP LİLER GELMİŞ BURDA ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞIYOR SUÇUNUZ ÇOK BÜYÜK NEYAPSANIZ BOŞ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR.....

Misafir

Peki ben sana sorayım neden o zaman çıkıpta diğer parti başkanları ben çumhurbaşkanı adayıyıym demiyor acaba onlardamı iktidar olmak istemiyor sence.

Kaan Uysal

Mhp yi savunmak sana düştüyse,kapat dükkanı git!

okur

Devlet Bahçeli' nin yaptığını başka bir siyasetçi yapamaz. Devleti için, milleti için birlik olma vaktinin geldiğini, particilik yapmanın da bir sınırı olduğunu gösteren nadir siyasetçilerden biri.

ali alp

bahçelinin sadece bir oyu var...........

Misafir

yani pes diyorum artık ben emeklilerin hakkını soracak birisini arıyorum