BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden bomba Selahattin Demirtaş kararı

AVRUPA İnsan Hakları Mahkemesi, HDP'li Selahattin Demirtaş'ın yaptığı itirazı karara bağladı... AİHM, Demirtaş'ın serbest bırakılmasına karar verdi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Misafir

heee oldu bizde bırakırız aldınmı dedeminkini karar bızı baglamaz

Turgut Şentürk

Bunların yalnız ca isminde vardır insan hakları. Aslında AİHM insan kanıyla beslenen vampirler topluluğudur.

Turgut Şentürk

Terörden dahi öncelikli uluslararası en aşağılık bir örgüttür AİHM si.

Turgut Şentürk

AİHM, elbette Demirtaş ın, Vatan haini sözde akademisyenlerin, terörün sesi kim medya mensuplarının özgürlüğünü isteyip Türkiye ye bakı uygulayacaktır. Bu örgütün kuruluş amacı budur.

Turgut Şentürk

AİHM talimatları ile ülke siyasetini ayakta tutmaya çalışanlar parçalanmaya sonunda da yok olmaya mahkumdur.

Turgut Şentürk

AİHM; tıpkı evinde karısına sözünü geçiremeyen adamın iş yerinde çalışanlarına karşı eziyet etmesi, dayılanması misali bir oluşumdur.

Turgut Şentürk

AİHM denen bu oluşum, faaliyetlerini orta asya ülkelerinde hızla devam ettirmektedir. ABD ve AB ülkelerinde hiç bir söz hakları ve yaptırım güçleri yoktur. Bu örgütün ismi insan hakları, kendi ise insanların kanıyla beslenen vampirler topluluğudur.

Misafir

Zaten bunları bu hale getiren usa ve ab değilmi... Piyonlarına sahip cıkacaklardır herhalde.. Kardeş katilileri bunlar... Kürt halkı için bugüne kadar bir ağacmı dikmişler son nefesini verir umarım orada..

Misafir

Kendi işine bakıyor zaten. Türkiye imza atıp kabul etmiştir.

Misafir

4 Kasım 2016’dan beri neden tutuklu?... Iddianame yok!... Delil yok!.......................................... Karara göre Türkiye 10 bin euro manevi tazminat ile 15 bin euro yargılama gideri ödeyecek.

Misafir

Dünya Lideri Büyük Devlet adamı Erdoğan, açıklamaya tepki gösterdi "Gelin siz bunları bizim külahımıza anlatın" dedi.

Misafir

siz bu ülkede fazlasıyla özgürsünüz zaten. biz de kendi özgürlüğümüzü kullanacağız bir gün unutma emi.

Misafir

Bu laflardan teröriste sahip çıkmayı analamak için tipik bir akp'li olmak gerekir. Adam madem terörist niye seçimlere soktunuz. Düşün diyeceğim de kime diyeyim.

Misafir

çok güzel bir karar Demirtaş hemen serbest bırakılmlalı.başkanımıza özgürlük istiyoruz

salih kara

Sivri sineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutun... Bunların bütün parti, dernek, sendikalarını kapatın, yöneticilerini derdest edin... Dağda teröristle çatışırken, temsilcilerinin fink atması asla kabul edilemez; terörle topyekün mücadele şarttır... Unutmayın! Milli birlik ve beraberliğimiz herşeyden ama herşeyden önemlidir...

OğuzTürk

Terörist'in mahkemesini bu kadar zaman sonuçlandırmayanTürk yargısına bir bakmak lazım! Yargının içinde halen neler yokki?

misafir

Avrupa insan hakları mahkemesi. Sen kendi içine bak.

SERDAR

AB BİRLİĞİNE KATILIM İŞİNİ BİTİRİN İDAMIDA DERHAL GETİRİN BU MİLLETE HEP İŞİNİZE GELENİ SORDUNUZ NEDEN İDAMI KALDIRIRKEN AVRUPA BİRLİĞİ İÇİN REFERANDUM YAPMADINIZ

Ehza

Aihm ye göre teröristler sucsuz terörü bitirmek isteyenler ve teröre karsi gelenler suclu bize görede teröre destek veren aihm düsman Türkiyenin parcalanmasini istiyor hangisine uyalim kendi hukuk sistemimizemi yoksa bize dayatilmak istenen hukuk sisteminemi tabiki kendi hukuk sistemimize onlarin söyledigi yaptigi bizi baglamaz onlar kendi insanlik suclarini ve besledigi teröristleri böyle kurtarma derdindeler ama istedikleri kadar havlasinsinlar onlara Türkiyeden bir kemik cikmaz

Misafir

aynı zamanda zülümde etmeyin diyor.kafir bile olsa...

remazan

Böyle şirin resimler gösterilmeye başladığına göre algı sürecine girildi ve yakında salınacak.

malak

türkiye ab üyesimi? değil.türkiye de olan olayların aihm de işi ne.avrupadaki insanlar türkiyede mahkemeye basvurabiliyormu ?

MİSAFİR

KURANI KERİM BUYURUYORKİ ,SAKIN KAFİRLERİ DOST EDİNMEYİN ONLAR BİRBİRLERİNİN DOSTLARIDIR SİZE ASLAAA DOST OLMAZLAAARR,ÜLKEMİZ NE ÇEKTİYSE SATILMIŞ BEYNİ YIKANMIŞ SAHTE AYDINDAN GERİDEN ÇAĞDAŞLARDAN ÇEKTİ

Misafir

teröriste destek mi çıkıyorsun turgay denilen herif

vedat vitrinci

yahu birde bu haber siteleri tereör teşvikçisinin sözde sempatik resimleriye haber veriyorlar...kınıyoruz bu site ve yayınları...okuyucu dernekleri olarak...yuuuh!