BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Atakan ve Ezgi sevgili mi Tuğba Özay bomba sırrı ifşa etti

Survivor adasında Avatar Atakan ile Ezgi Avcı sevgili mi? Tuğba Özay Nagihan Karadere'yi ifşa ederken bombayı da patlattı. Atakan'ın tüm hesaplarını Ezgi'yi düşünerek yapması da bu dedikoduyu haklı çıkarıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
ÖNEMLİİİ

YALNIZ ORDA ONLARI BİRBİRİNE AYARLADIN ANLAMINDA DEMEMİŞ. ATAKANLA EZGİYİ SEVGİLİ OLARAK GÖRDÜN ANLAMINDA DEMİŞ. YANİ "ONLAR SEVGİLİ BİLE DEĞİLKEN SEN ONLARI SEVGİLİ YAPTIN AMA ÖYLE BİŞEY YOK HEP DEDİKODU YAPIYORSUN" ANLAMINDA SÖYLEDİ BUNU TUĞBA.

Misafir

atakan yunus nagehan survivor bitip eve geldikten sonra 1. bölümden itibaren izleseler acaba ne düşünürlerdi (bence kendilerinden nefret ederlerdi)

Misafir

atakandan inciler '' ben potaya girmek istemiyorum'',''ezgiyi potaya sokamazsınız'',''ben kişisel dokunulmazlığı ezginin söyleneceğini bildiğim için oynadım kazandım''.Bakalım hem kendini hem ezgiyi daha nekadar koruyabileceksin

Misafir

% 100 sevgililer ,ezgi sözkonusu olunca atakan bastığı yeri görmüyor,nefes alışı değişiyor bunu görmemek için kör olmak lazım.Birde utanmadan milletin gözüne bakarak kardeşim numarası çekiyor.Peki yarın birgün sevgiliyiz derlerde insanlar sormazmı kardeşler sevgili olabilirmi diye??

Misafir

Kiskanmayalim lutfen

Misafir

çoooook yakışıyorlar

amk

yalamalar, ikisine de gıcık oluyoruz...

k.k.k

Atakan ile Ezgi sevgili olabilirler,yasak mı var? Yakışıyorlar da. Atakan karakter olarak kendini bozmadı diyerek, bunun üzerinden onu korumak istedi ama ben yemedim açıkçası bunu:) Atakan yürü koçum, Ezgi de sen de 10 numarasınız...

  • 1