BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

ATAK 2 Taarruz Helikopteri'nden ilk görüntü

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından başlatılan ATAK 2 Taarruz Helikopteri ve 10 Ton Sınıfı Genel Maksat Helikopteri projelerine ilişkin ilk görüntüler ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Bu uretilenler cok muhtesem ancak kendi Motorumuzun üretimini yapmaya bir an önce yapmalıyız

Ayhan Ulaş

1935 yılın da kendi uçağımızı yaptık Belçika'da hava müzesinde örneği var birileri siz yapmayın dedi fabrikayı kapattılar.1986 F-16 montajı başladi . Artık Söz Milletin İslam dünyasının lideri Cumhurbaşkanı mız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milli savunma sanayimizin Atak helikopteri, Göktürk uydumuzu,Altay tankimizi,Hürkuş uçağımızı,MPT silahlarimiz,Fırtına toplarımız, Stinger hava savunma,Sihalarımizi yapiyoruz, inşaAllah teknoloji transferiyle S400 leride kendimiz yapacagiz daha iyisini de yaparız yeterki kendi insanımıza mühendisimize guvenelim , şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Hakkı ARAR

MKE, TUSAŞ, TAİ ve ASELSAN'ı kuranlardan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun.

ses

Motorunu yapamadıktan sonra, dış aksamını dışardan aldıktan sonra, pek biz yaptık demeye gelmez ama hiç yapmamaktan iyidir. İnşallah diğerlerini de yapmak için bir zemin oluşturduğundan bir fırsat çıkabilir ümidi ile

arkın altanel

Tam ''şimdi ABD kudursun '' diyecektim ki ABD den 16 tane F-35 alacağımızı öğrendim.Hem de Bu günlerde Yunanistan 100 küsurF-16 için viper güncellemesi yaparken.

Misafir

Yerli imkanlarla tasarlanacak " ne demek. Ya üretim

salhor

Askerî teknolojideki başarılar, sanırım grogi durumdaki bahtsız devletimin tek yüz güldüren hali.

Mehmet Besiktas

Selamlar bir arkadas salliyor diyorki birak bu isleri olacak bitecekleri olanlari anlat sallarken iyi sen ne yaptin bu ülke icin kisileri elestirmeden baska yapilanlar basit araclarmi yazik göremiyorsun bile gel bir vidasida senden olsun ne dersin yapabilirmisin?

ss.sebo

Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah sayınızı artırsın. Emeğinize sağlık elleriniz dert görmesin.

O.Kara

Gunes enerjisindende faydalanilsin

Metin Feritoglu

KArdesim iyi guzel de, olacak bitecek ucacak kacacak.. Olan ve biten den bahset, gelecege yonelik ucu acik bos hayaller ile gaz mi aliniyor, algi mi yapiliyor? Hani tamamen yerli yolcu ucagi ne oldu? tamamen yerli ucak ve otomobil ne oldu? atiyorlar ortaya bir cerez, millet olarak gaza geliyoruz sonra dikkatler hazir hayallere yonelmisken geliyor zam gidiyor zam, issizlik ve bir suru problem.. Yapmayin, millet uyumuyor, not aliyor..

  • 1