BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Asıl proje Gül değil B planı olarak sahaya sürülecek bomba isim

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıkıp çıkmayacağı tartışılırken Star yazarı Ersoy Dede bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Dede, Gül'den sonra muhtemel bir yeni politik açılımla Ali Babacan'ın B planı olarak sahaya sürüleceğini iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

Diploması Sorunu olmayan Ali Babacan TED Ankara Koleji'ni de ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü'nü de birincilikle bitirdi!..... Northwestern Üniversitesinde yüksek lisans (MBA) yaptı!......

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok,

Misafir

AKP ye asla oy vermem ama CB icin BABACAN aday olursa düsünürüm..

mniksek

B PLANI DEĞİL ERDOĞANIN KARŞISINDA YİRMİDOKUZ HARFE AYRI AYRI PLAN YAPSALAR TUTMAZ, PLANIN İÇERİSİNDE MİLLET OLMADAN HANGİ PLANI YAPSANIŞ BOŞ...

Misafir

en son birbirlerinin boğazına yapışacaklar... tüyü bitmemiş yetimin hakkı demek ki böyle çıkacak....

misafir

Atalarımız ..ötü yere yakın olandan korkun derler. Değil Ali Babacan, A.Gül, sülaleniz gelse Reis Başkan olacak Rabbimin izni ile.

gg

Parlamenter sistemi kim koruyacak destek ona.Tek adama hayır...

K...Ü

BU HABERİ YAZAN HER KİMSE SATAR YAZARI KİM BU KELİME BAŞKA ŞEYLER ÇAĞRIŞTIRIYOR YANİ ERSOY DEDE SATARMI DÜZELTİN LÜTFEN

a.l.

asıl b planı seninki e. dede... babacanı şimdiden diskalife etmek ön almak gibi...

osmanlı imp

Aslında fetönün siyasi ayağı hep duruyor onlara henüz dokunulmadı..bir kısmı pasif siyasetçi çoğu aktif siyasetçi...devletin bu hainleri bir kere silmesi ve cezalandırması gerekli onlar menfaatleri için her şeyi yaparlar...isimler önemli değil devletin menfaati önemlidir...kim olursa olsun..

Misafir

Erdoğan Abdulhamid han dan sonra gelen en büyük liderdir. Gül kim; babacan kim? 100 yılın en büyük lideridir o...

Misafir

ZATEN SEN AK PARTİYE OY VERME HIYAR

miktat

ne yani abdullah gül tavşan mı ???

Misafir

Türkiye öyle büyük bir dönemeçteki İsrail'in sinsi ABD nin direk olarak Yürkiye'ye karşı bel altı oyunlar oynadığı İngilterenin ise İsrail-ABD Türkiye ekseni arasında ne yapmak istediğinin anlaşılmadığı çıkabilecek ABD Türkiye savaşının ABD'yi oldukça zayıflatacağınını bilenlerlerin bir an önce kağışsınlar ABD zyıflasın bizde ABD'ye öldürücü darbeyi vuralım diyerek ellerini öğuşturanların olduğu bir dönemde Türkiye'nin mangal yürekli bir Lidere ihtiyacı var.Çünkü içeriden dışarıdan saldıracaklar Şapkasını ceketini alıp gitmeyecek dim dik duracak bir lidere ihtiyacı var.Hakikaten beka savaşı olacak çünkü.Hedef belli bölebildiğin kadar böl ve köleleştirerek yönet.

Misafir

GÜL gelecek dertler bitecek. Reis, 2019 THE END. daha AK PARTİYE oY VERİRSEM!

Misafir

Ben öyle istiyorum desene

misafir

Rüzğar eken fırtına biçer diye atasözü vardır.Sayın Erbakan Hocamıza yaptıklarının aynısını er veya geç Rabbülalemin gösterecektir.

Game over mı ?

Her platformda algı yaratılma çabası var.Bakalım yeni sistem kimi LİDER yapacak ?

misafir

KOLTUK SEVDASI AKPyi ve MHPyi ne hale getirdibe.Aday olmayı düşüneneler HAİN,genel başkana biat edenler KAHRAMAN ilan ediliyor.

Misafir

ali babacan dedikodusunu çıkaranlar akp dir,erdoğandır.abdullah gül ün önünü, ali babacan ı sahaya sürerek kesmek istemişler.b planı dedikleri erdoğan ın iğreti bir hamlesidir.bu plan asla tutumaz.ali babacan ın arkasına koşacak akp seçmne tabanı yok.muhalefet seçmeni desen zaten akp den kurtulk istiyor.aakp içindeki yenilikçi kanat,tarikat ve cemaatlardan oluşuyor ve hepsi abdullah gül ü istiyor.akp deki kopuş, artarak devam ediyor.akp içindeki yenilikçi kanat ve muhalefet partileri hergün daha da güçleniyor.bu işler ismarlama anketlerle,çürük ve temelsiz projelerle yürümez.hem,atı alan üsküdarı çoktan geçti.akp çürüdü,mhp eridi.hangi projeyi uygulasalr bu çöküşü duruduramazlar.

salhor

Ali Babacan, şu dünyâda nâmusuna, şerefine, aklına, ahlâkına en çok güvendiğim 3-5 kişiden biridir. Erdoğan'ın yoluna iteklenecek en uygun kişi o. Ama kendisini kullanmaya çalışanlar, onun AKLININ ZEKÂTI kadar akıl ve iz'ânına sahip olamazlar. Ali Babacan, böyle bir yanlışa, hiç bir ikbâl vaadi yoluyla düşürülemez. Ama Gül'e fâikiyetinin delilidir bu tasavvur.

hadigari

fitne kaynatılmaya çalışılıyor. ancak milletinde allahında bir hesabı elbette var.

cg

Parlamenter sistem kim tarafındankorunacaksa destek ona

saraylı

Ha fetö ha akp yırtınırcasına savunanlarda ülkeyi yönetenlerde suçlu çünkü bu fakir milletin parasını iç ettiler saltanat sürüyorlar ülkeyi borç batağına ittiler bunun ortaya çıkmaması yargılanmamak için her türlü değerleri ayaklar altına almakta bir an bile tereddüt etmiyorlar sağa sola çamur atarak gücün ellerinden kaymasından korkarak her türlü iftirayı çamuru atıyorlar ama yargılanacaksınız bütün bu yaptıklarınız yanlışların hesabını verip kendiniz dahil bütün akrabalarınızın mal varlığı ellerinizden alınacak başka yolu yok başka türlü bu pislik temizlenmez ülke refaha ermez.