BIST 9.773
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.456,84

ASELSAN'ın yeni silahı KORHAN göreve hazır

ASELSAN, gelişen teknolojiler ve değişen ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürerek yeni özgün ürünlere imza atıyor. ASELSAN, yakın zamanda duyurduğu ve ilgiyle karşılanan KORHAN silah kulesi için görev bekliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Rusya'nın 15 bin tankı olduğu söyleniyor. Kaç adet ürettin önemli olan budur.

Misafir

yapilan her iyi seyin arkasindayiz kim vatan icin copu cop ustune koyuyorsa onunlayiz elestiri elbette olacak ama yapilanlarida takdir etmeli daha iyisi icin onerilerde bulunmaliyiz

eser

ABD görünmez uçak yapıyor. Radara yakalanmayan füze attılar süriyeye. Bizde geri kalmamalıyız. Bunları mutlaka üretmeliyiz. Yoksa attığımız füzeleri radar yakalayacak imha edecek. Onlar attımı da bizi imha edecekler. Bu konuya dikkat üretim yapın.Radara yakalanmayan

Misafir

Türkiye son 13senedir adaletsizligin içine battı.insanlar sokaklarda silahli catismaya giriyo polis yakalıyor savci geri bırakıyor daha neyi sayalim.Türkiye bir çıkmazın icine düsmüş ağlayani yok.öyle bir lider gelmeliki önce adaleti düzeltmesi gerek oda ufukda görünmüyo,meclistekiler zaten bihabwe.

Misafir

Sen Amerikan Mallarına bakmışın sanırım. Daha dorusu sadece Kaportaya bakmışın....

223

Adamlar 10 sene önce milli uçak dedi ve geçende fuarda ancak maket yaptılar :))) mAKet

Misafir

Zeytin dalında o maketleri gördük. Sizinkileri iyi maketledi. Sizinkiler deyince alınma hepsinin kumandası aynı yerde. Asıl biz yemiyoruz. Birileri İYİ yiyor.

Misafir

İşiniz gücünüz maket. Ve resim. Bırakın artık yemiyoruzzzzzz. Seçimde AK Parti gidecek. IYI olanlar kazansın INŞALLAH.

  • 1