BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ankara patlaması Davutoğlu flaş açıklama

ANKARA patlamasıyla ilgili Başkent olağanüstü günler yaşıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da 95 kişinin öldüğü bombalı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 67 Adet Yorum
Misafir

utanmazligin bu kadarina pes.ülkenin baskentinde 90 insan öldürülüyor,ne bir emniyet müdürü,ne bir icisleri bakani,nede MIT ten istifa yasanmiyor.basbakanida cikmis piskin piskin sayin Demirtasla laf kalabaligina giriyor.madem deirtasa yükleneceksiniz,koltugunu ve iktidari Sayin demritasla HDP ye birakin.bakin bakalim bu tür olaylar oluyormu.neyse 1 kasimda sizleri tarihin cöp sepetine yolluyacagiz.

mévan

Sayın Başbakan bu bombalar neden hep muhaliflerin toplantılarında patlıyor? özellikle sol ve demokrat çevrelerin etkinliklerinde.

Misafir

Protestonun da bir usulu var. Protesto yapıyım diye bir yerlere saldırabilirmisin? Polis kamu düzenini korur. Her ne fikirle orada olursan al.

misafir

sen önce erdoganı dilemekten vaz geç sonra gerçek başbakan ondan sonra oy iste

Misafir

Velevki pkk yapmış olsun , milyar dolar harcanan istihbarat polis ne işle meşgul ? Bugünlerde olmayacakta ne zaman lazım olacak .

sami

Her zaman gösterilerde en önlerde olan hdp yönetici ve milletvekilleri ne Suruç nede Ankarada ki bombalı saldırı gösterilerinde yoklar Neden ?

Misafir

Senin pkk Demirtaş konuşmaktan acız önce onu bi gor

Bir misafir

Sayın Davutoglu Selovizyondan saz çalmaktan başka bir şey beklenemez zaten.

no comment

hükümet akp hükümeti değil diyor. yaw resmen dalga geçiyorlar milletle. biraz ar biraz edeb olsa istifa edersiniz. yeter artık bırakın bir an önce. ne hale getirdiniz güzelim ülkemi. hükümet akp hükümeti değil diyor. yaw resmen dalga geçiyorlar milletle. biraz ar biraz edeb olsa istifa edersiniz. yeter artık bırakın bir an önce.

Şerife Konar

Patlamanın olduğu yer şehrin merkezi dağ başı değil hatta başkentimiz, önlem almayan sorumluları şiddetle kınıyorum.Demekki layıkıyla kimse görevini yapmıyor.Memlekette güvensizlik, gelecek kaygısı yaşanıyor.Yarınlar mız belli değil.Tutarsızlık, kin ve nefret duyguları kol geziyor.Uyan T.C. halkı aklını başına topla.Her Allah peygamber diyenin sözüne güvenme.Yaptıkları icraatları göre karar ver.Allah hepimize akıl fikir versin.Rabbim bize gerçekleri göstersin.

Misafir

95 kişi şehir merkezinde göz göre göre öldürülür ve kimse bunun sorumluluğunu üstleniyor. Vicdanı bir insan çıkar halkın karşısına Özür diler, beceremedim görevini bırakır.Ama Nerede O yürek , cesaret.

harbi skp

siz istediğin,iz kadar olayı demirtaşa yıkın.ancak siz ve yandaş yalaka medyanızla kendinizi kandırırsınız açık ve net bir şekilde daha düne kadar akp li ( fanatik ) bir seçmen olarak bundan sonra oylarımız hdp ye ulan 1 kasıma kadar ömrünüz kaldı.bakalım koca ülkeye nasıl hesap vereceksiniz

misafir

Sayın Basbakan söylediklerinde samimi iseniz derhal HDP yi kapatın. HDP yöneticisi bir degil iki degil halkı galyana getiriyor. Terörün arkasında onların olduğu açık. Eğer samimi iseniz derhal yasaları işletin ve atın adamı içeri. Yoksa timsah göz yaşı dökmeyin. İdamı geri getirin.

Misafir

misafir sen ve senin gibi zihniyeti bozuk ne kadar varsa saraydakiler ve saraydakilerin arkasındakileri ziksin seni buda sana yeter koçum...

lokman

bilmeyen de sanki bombalamayı hdp ve demirtaş yapmış sanır.dezenformasyonun bu kadarına da pes yani.

lokman

açıklamalarına dikkat edin,hiçbir iktidar yetkilisinin bu vahşete üzülmediğini anlarsınız.

lokman

bu vahşetin protesto edildiği yerlerde polis kimlerin talimatıyla protestoculara saldırıyor? bilen varsa öne çıksın.

Misafir

sen neden demirtasa kurban olmuyorsun? bu katliami sen ve saray birlikte planlamadiniz mi?

Azad

Ahmet hoca patlasa ancak kendisi kadar yer yakar

Misafir

İzmir'de polis katliamı protesto eden halka saldırdı! Yurttaşların Ankara'daki katliamı protesto etmelerine izin vermedi. Ancak Alsancak toplanan yurttaşlar Kordon'da iki saate yakın "Hırsız, katil AKP" sloganı atarak bekledi.

eli kardas

Bu adam basbakanmi? Baska ülkelerde böyle bir olay olsaydi bütün hükümet istifa ederdi. nerde o karakter?

halk

yetkiliysen demirtaş diyeceyine katilleri bul be sözü geçersiz adam

uyu

müezzin yatıyor.ne günlere kaldık

Öfkeli ve Kızgın

Sayın Başbakan ya hemen katilleri yakala ya da sağa sola sataşmadan vazgeç.Ya da istifa et. Japonya da böyle durumlarda sorumlular Harakiri yapar. Maalesef bizde Japonlar kadar erdemli ve şerefli olan yok.

Bunlar mhp oyları için mi

MHP seçmeninin sempatisini kazanmak için yapmış olabilir AKP. ÇÜNKÜ seçimde mhp'liler bu olaydan ötürü oylarını akp'ye vereceklerdir. Tuğrul ve sedatı da mhp oyları için devşirdiler büyük paralar vererek. Bu olayı da mhp tabanının sempatisini kazanıp oylarını almak için yapmış olabilirler, bu patlama gibi olaylarda mhp'li bir kişi fikrinin iktidarda olduğunu düşünür