BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92

Anayasa teklifi Meclis'te işte detaylar

Gelen son dakika haberine göre heyetler Anayasa değişikliği teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu. Şimdi Ak Parti ve MHP'nin ortak açıklaması bekleniyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
YÜCE TÜRK MİLLETİ

Ülke bu durumdayken birilerinin derdine bakın. Gazi Meclisin üyeleri, GEREĞİNİ YAPACAKSINIZ

Misafir

"Hayır" lı olur inşallah

SON:::::eleştirel İLK DUYULANLAR

hiç olmadı;;;yargıya ,,,halklılığımızın milletliliğimizin,,,İNTİBASI YARA ALIR MI,,(((halklılığımız,milletliliğimle yargı arasındaki ,,HAK HAKİKATLİ GÜVENDELİK,GÜVENCELİK)),,BOZULUR MU,,,CIVKI ÇIKAN ŞEYLER DEVAMINDA BAŞLAR MI DENİLİYORMUŞ Kİ;; BU KONUDA,,KONUNUN UZMANLARINDAN,,EHLİYETLİLERİNDEN,,,MÜSBET YAHUT MENFİ DEĞERLENDİRME VE NET AÇIKLAMALAR DUYULMAK DA İSTENİYORLUĞU DA DUYULUYORMUŞ Kİ;; BU KONUDA,,KONUNUN UZMANLARINDAN,,EHLİYETLİLERİNDEN,,,MÜSBET YAHUT MENFİ DEĞERLENDİRME VE NET AÇIKLAMALAR DUYULMAK DA İSTENİYORLUĞU DA DUYULUYORMUŞ Kİ;.................elçiye zeval olmaz...sevgiler saygılar hürmetlerle...e.a.vr.vb

Misafir

parmakçı sayısı niye yükseltiliyor ki,yazık bu fakir milletin parasına.

Misafir

hiçbir seçimde oy kullanmaya gitmediğim gibi referandumda da gitmeyecektim ama bu sefer gideceğim ve hayır diyeceğim, 600 vekile hayır 18 yaşa hayır diyeceğim, 18 yaşındaki ergen mi yönetecek bu ülkeyi, 550 vekil bile fazlayken 600 ne demek. milletin parasını çar çur edemezsiniz. kaç vekil hakkıyla çalışıyor maaşını hak ediyor. inşallah hayır çıkar ve hevesleriniz kursağınızda kalır. milletle alay mı ediyor bunlar. 18 yaş 600 vekil. lisede müsamere gösterisi yapmayacaksın devlet yöneteceksin. 18 yaş çok çok saçma.

Misafir

KURAMAZLAR TESLİM OLURLAR Aylardır yıllardır Sayın Recep Tayyip Erdoğan "Başkanlık Sistemi" diye yırtındı. Sonunda Sayın Devlet Bahçeli'yi ikna edip meclise Cumhur BAŞKANLIĞI SİSTEMİ ni TBMM anayasa değişikliği teklifi olarak sundular. Ak Partili vekilleri gibi Sayın Bahçeli ve ekibi eli mahkum Sayın Erdoğan'ın isteğini getirip bağcıyı dövüp üzümleri toplayıp bağı kurutacaklar. Ülkesini milletini seven vekiller ile seviyormuş gibi yapanları Recep Tayyip Erdoğan aşığı millet görecek, Ninova Kavmi gibi sonunu hazırlayacak. Daraltılmış Bölge Millet Vekillerinden Oluşan Yasama Organı, Alanında Uzman Başbakan ve bakanları, devleti temsil eden ve koordinasyonu sağlayan aktif politikaya katılmamış tarafsız tüm vatandaşı kucaklayabilen Cumhurbaşkanı bağımsız ile bağımsız adil yargı sitemi kuramaz liderinin seçtiği Türkiye Büyük Millet Meçlisi Üyeleri.

halk

hayır hayır böyle anayasamı yapılır mış yok olamaz

T.C. Vatandaşı

Baştan Hayır Diyoruz Sandıkta da Hayır Diyecez Nedeni Anayasa Ülkenin Bir Kesimine Hitap Edemez Ülkemizde ki Her Kesimin İçine Sinmesi Lazım Mecliste ki Diğer Partilerin Görüşleri Dikkate Alınmalı ve Buna Göre Hazırlanmalıdır. İki Partinin Uzlaştığı Anayasaya Biz Hayır Diyeceğiz

Akpli

Akpli olarak hayır kendileri için çalışan millet vekili sayısını 600 yuze çıkarıyorlar yetmiyormuş gibi bide yedeğini hazırlıyorlar sanki fotbol takımı hayir

Vatandaş

Anayasa Ülkemizin Sadece Bir Kesimine Hitap Edemez Tüm Partilerle Uzlaşma Olmak Zorunda Yoksa Değişen Bir Şey Olmaz

Vatandaş

Şimdiden Hayırrrrrrrrrrr Diyoruz

DE GET YAT

400 OYU BULAN ZATEN CUMHURBAŞKANI OLUYOR SEN ONU NASIL YÜCE DİVANA GÖNDERİYORSUN YANDAŞ BAHÇELİ..

Milli

Sn. Bahçeli, Sınıfsız, İmtiyazsız, Demokratik, Çoğulcu Halk idaresi Parlamenter Sistem yerine zengin sınıf oligarşisi, Tek Adam, tek fikir, MHP'yi bitirecek 2 Partili Başkanlık Sistemini benimsemezsiniz!

CİDDİYET BEYLER

bizde 18 yaş bebeleri ya bali çekiyor yada okul önlerinde kız kovalıyor.. şimdi bu sübyen kalksın 82 milyonu yönetsin.. Lan bu bebe seçilinçe okuluda bırakır.. Şişştt sınıf başkanı seçmiyoruz..

KAMPANYA VAAR

KEMAL DOLARINI BOZDURUP FİŞİYLE GELSİN, ONA EKMEK DEĞİL, DÜKKAN BEDAVA..

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

MHP'nin ne haddine ki taslağı inceleyeceklermiş falan filan. Bunlar kuyruğu dik tutma çabalarıdır.

Misafir

Sayın BAHÇELİ Başkanlığa onay verdiğine göre Başkanlık seçimlerinde EKMELETTİN EKMEKOĞLU'nu mu aday gösterir yoksa Sayın Cumhurbaşkanımızı mı. Yorumunuz nedir

ne imam ama

her taşın altından eski adalet bakanı fetönün siyasi imamı sadullah ergin çıkıyor. Kozmik oda, 28 şubat, ergenekon, balyoz, casusluk davası, yargıtay, danıştay, AYM seçimleri, sınav soruların çalınması..vs.

Misafir

anayasa değişince artık bu ülkede adalet terazisi kuyumcu terazisi gibi olacak mı? her yanlış yapanın yanına kar kalacak mı?sınav soruları artık çalınmayacak mı? 15 Temmuz sonrası yapılan KPSS sınavlarında gecelerini gündüz ederek;bileğinin,emeğinin ve alın terinin hakkıyla çok yüksek puan aldıkları halde mülakat planlamasıyla çok aşağı puanlar verilerek insanlar engellenecek mi? onların atanmaları önlenerek KPPS den çok kötü puan alan bazı seçilmişlere 99 puan verilip de bir yerlere öğretmen olarak atanacaklar mı? Yüce Allah Mahkeme-Kübra'da bunları sormayacak mı? "kul hakkı"nın en büyük ve ödenmesi hiç mümkün olmayan hak olduğu,karşılığının çok büyük bir günah olduğu o anayasaya girecek mi?

Misafir

Anayasa değişince ne olacak? Devletin en üst makamında "Cumhurbaşkanı" değil de "Başkan" etiketli kişi olunca ne olacak? bunu vatandaşa anlatın da anlayalım...

HEPSİ HİKAYE

HEY SENİ YERLER, YERLER SENİ HAM YAPAR BU ZİLLİLER BAHÇELİ EFENDİ.. UZAK DUR BUNLARDAN İYİYSE KENDİLERİNDEN KÖTÜYSE SENDEN BİLİRLER..

  • 1