BIST 9.881
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,33

Altan Tan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a jet yanıt!

HDP Diyarbakır milletvekili Altan Tan İnternethaber'e konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 72 Adet Yorum
frankfurt

mahmut dayi sen altan tan tas atacayin sende kürtsün sözde sen ancak kürtlerin ihanetcisin olursun dilin Sahib cikmiyan nametir..

Han

ULEN ADAM DAHA NE YAPSIN SİZEDE YARANLMYOR BAK LİDERİNİZE TELEFON VERDİLER YARN SERBESTTE BIRAKIRLAR DAHA NE İSTİYONUZ SÖYLEYİN DAA:-)

siyaset

yağma yapın demedin de kontrol edemeyeceğiniz kitleleri niye sokağa salıyorsununuz.kim saldı bu yamyam sürüsünü sokağa.yağmayı geç ölen bu kadar insan konusunda hiç mi sorumluluk almayacaksınız.ama merak etme mahşer günü de bu soruya cevap verirken siyaset yaparsın orada da.kapişş.

Han

YAZIKLAR OLSUN BEŞ PARALK ADAMLARA MAHKUM ETTİLER BU MİLLETİ AMA KENDİLERİ MAHKUM OLCAK

MAHMUT DAYI

ALTAN TAN İSLAMA GÖRE KONUŞ. NE OLDU SANA, FİTNE ATEŞİNE ODUN TAŞIYORSUN. BİR KÜRT OLARAK SANA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.

mustafa sarı

densiz kendini bilmez ahmak.yazık sana sana oy verenler e yazık.kendi altına odun atıp kendini pişiren gerzek.bu ülkede halkıda senin kadar salak değil.senin gibilerle aynıtoprakları bırak aynı havayı solumak istemez.demokrasi dediğin nedir bağımsız devletmi cehenneme, kadar yolunuz var.keşke mümkün olsada seninle aynı vatanın vatandaşı olmasak.ama bigün olacak.bu vatana pasaportla gelebileceğin bir gelecek....yakında

VATANDAŞ

DÜBÜRÜNÜZ YEMEDİ DEĞİL Mİ ULAN BİZ SADECE DIŞ DÜŞMANLAR İÇİN Mİ BESLİYORUZ 600 BİN KİŞİLİK ORDUYU İÇERİDEKİ HANİLERİN DE BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALIRIZ ELBETTE

MYK

SUÇ SİZ ÇETELERİN DEĞİL SİZİ KAALE ALIP KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ OLARAK GÖSTEREN ZİHNİYETEDİR

MTK

SUÇ SİZ ÇETELERİN DEĞİL SİZİ KAALE ALIP KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ OLARAK GÖSTEREN ZİHNİYETEDİR

Hazar Ceyhun

Hani bir zamanlar "Dünyada olup biteni durduramazsın" şeklinde açıklamalar yapıyordun. Bırak o zaman dünya devletleri halleder, bize ne ulan sizin Kobaninizden. Kerkük'de,Telafer'de, Güneydoğu'nun bütün kesimlerinde Türkler katledilirken neredeydiniz, şimdi cıyak cıyak bağırıyorsunuz? Hadi oradan,dünkü sizin Işid'iniz olan katil PKK'ya neden ağzınızı açmıyor dunuz?

MAKARA

GECIN BUNLARI DAHA KIRK KISI ÖLMÜS SIZIN YÜZÜNÜZDEN MADDI TARAFI CABASI KIM VERECEK HESABINI BEN BILIYORUM KIM HDP BDP CHP SIZLER VERECEKSINIZ HAINLER BU KONUSMALARI IKI HAFTA ÖNCE YAPACAKTINIZ

BALTACI MEHMET

..SENİN YORUMUN HEÇ KÜRDE BENZEMİYO ULA,YAHUDİ KONUŞMASINA BENZİYO..

BALTACI MEHMET

..ÇÖZÜMÜN HIZLI OLMASINI HERKES İSTER AMA TÖKEZLETEN DE SİZSİNİZ MAALESEF..GÜNEYDOĞUDAKİ GENÇLERİN EN UFAK Bİ EYLEMİ BİLE BARIŞIN ÖNÜNE TAKOZ OLUYOR,ÜLKÜCÜLER BİLE BUNU YAPMIYO ULA BARIŞI İSTEMEMELERİNE RAĞMEN..SON OLAYLARLA EN AZ 3 YIL DAHA AKINTIYA KÜREK ÇEKECEĞİZ..

Romi

Yeter artik yeter diyorum Yav Allah askina akliselim yorum yazacak yokmu bu ulkede, biri cikip katliamdan bahsediyor, biri cikip muslumanim diyor bogaz kesiyor ulkucu desem ulkuculuk ruhuna sigmiyor musluman desem muslumanliga sigmiyor. Luften artik yayinlamayin her yorum.

Hizba Xuda 21

yeraltına çekilen Hizbullahı uyandırdınız bundan sonra kendınıze ayığ olın pkk/hdp ydg-h çeteleri analarınız cesetlerınızi almağ için gelecağ yalvaracağlar ama bizler sızın üzerınızden çoktan silindirlerle geçmiş boğazlarınızi kesmiş vede benzin döküp yağmiş olacağız ey müminler hain kürtleri yağaladığınız yerde öldürün yahuddi içimizde kamufle olmiş

Romi

Sahin efendi senin gibi pisliklerin yeri bu uygar devirde Turkiye'de degilde baska bir devlet'te olsaydi emin ol yarin hapisti seni nazi kuruntusu.

kop

Buna ADAM diyenin yedi ceddini ve sülalesini....

ismail

vekillerinizi uyaracaksın o zaman açıklamalarınıza dikkat edin diye

Türk Vatandaşı

Altan ve Selahattin!Bu millet sizden çektiği kadar kimseden çekmiyor bunu iyi bilin.Çünkü sizler bu milletin değil bu bölgenin başının BELASISINIZ.Bu milletin ettiği duaların milyonda biri inanki sizi değil sadece 7 ceddinizi de ızdırap içinde bırakmaya yeter de artar bile.Ne biçim insansınız siz?

VAKFIKEBİRLİ

VALLA BU İŞLERE TAYİP BAKIYOR MÜZAKERECİ O ALSIN BİLALİ GİTSİN KOBANIYİ KURTARSIN

Cia daki Müslüman

Altan denen adam ISRAİL in kulu kölesidir.Amacaı Türkiyenin büyümesi refah ülke olması değildir.

şahin kahiree

anladılar ki kürtler katledilecek,oy kaybediyorlar geri vites e başladılar.ne yaparsanız yapın.askerimi,polisimi,müslüman halkımı,bayrağımı,atamın büstünü yakan kızılbaş kürt ün katliamı vacib tir.artık orman alev almıştır.benden kızılbaş kürtlere tavsiyem şudur.sakın kaçmayın bekleyin.bekleyin ki katliam görün.ışıd i mum ile arayacaksınız.

Türk Milleti Sana Köpek Bile demez.

Buna ADAM diyenin yedi ceddini ve sülalesini...............

Türk Milleti Sana Köpek Bile demez.

Buna ADAM diyenin yedi ceddini ve sülalesini...............

Türk Milleti Sana Köpek Bile demez.

Buna ADAM diyenin yedi ceddini ve sülalesini...............