BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ali Bayramoğlu'ndan AK Parti bombaları!

Ali Bayramoğlu'na göre, Tayyip Erdoğan dün nasıl davrandıysa bugün de öyle davranıyor. Yeni Şafak yazarı Bayramoğlu, "Ancak Türkiye değişti, eski rejim yıkıldı, kimi toplumsal talepler AK Parti’yle çatışır hale geldi" diyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Ali

Tarafsız ve objektif tespitler. Son sorusuna cevap verememiş. Ama sonumuz iyiye gitmiyor. ABD'nin atadığı bir BOP eşbaşkanının bu millete faydası olmaz. ABD ve İsrail'den bu millete dost olmaz. ABD, müslümanları "Osmanlı geri geliyor, islam dünyası uyanıyor, islam coğrafyasının kurtarıcısı " propagandası ile uyutuyor. Hala kutsal bir davanın peşinden gittiğimizi sanarak ABD-İsrail'in değirmenine su taşıdığımızın farkında değiliz. Bunu anladığımız zaman iş işten geçmiş olacak. Afganistan'da, Pakistan'da yaptığını şimdi ülkemizde yapmaya çalışıyor. Bu ülkelerin durumu ortada. Ey Müslüman Türk Milleti uyan artık.

kamil

Bu ali bayramoğlunu siz ..sabahattin önkibara sorun da anlatsın....Üniversite arkadaşı

misafir

Bu görüşlerini yeni şafakta okumak isteriz. Mekana göre görüş açıklama uzmanı.

AHMET YILDIRIM

Bu söylem ve röportaj dan anladığım çok kısa zamanda ALİ BAYRAMOĞLU transfer olacak onun altyapısı...artık DOĞAN medyamı olur onun yalakaları paralelcilermi olur bilemem...AKP VE RTE ayrılmaz...eğer ordunun başı giderse vucududa gider buradaki amaç NİFAK...gelelim geleceğe elbette BAŞKANLIK SİSTEMİ GELMELİ vede GELECEK...2023 RTE nin değil DEVLETİMİZİN ÖNGÖRÜSÜDÜR

Ferhat

kardeş tüm dünyayı koymuşsun ama paraleli unutmuşsun. Yakıştı mı şimdi :)

hırtosavar

Daha sırada uganda,kenya tanzanya, habeşistan, metal grubu metallica, rahibe teresa, leh valesa, alidesidero, miki mous ve keloğlan vardı sayacağın, pkk nın olduğu tarafta olamamzade şabalak hüsnü efendi.

PKK nın olduğu Tarafta Olamam

Durum ortada. Görünen şey şu: CHP MHP HDP Merkez Doğan Medya, Sözcü Medya, Yurt Dışı İngiliz Alman ABD Medyası, PKK medyası, PKK DHKPc MLKP SDP ve Geziciler hepsi bir olmuş T.C. Cumhurbaşkanına saldırıyor. Siz olsanız ne yaparsınız. PKK nın DHKPc nin İngilizin olduğu tarafta mı olurdunuz.

  • 1