BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Alaattin Çakıcı'nın adamlarına operasyon! Çok sayıda gözaltı

ANKARA 'dan bir sondakika sıcak haber geldi. Ankara merkezli 11 ilde Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın adamlarına operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
kemal akalp

Devlet Bahçeli bu adamın yaptıklarını bilmiyormu ki affettirmeye çalışıyor?vaktinde devlet için çalışmışsa bile ona suç işleme hakkı verirmi?Bu adam zamanında bir telefonla milyon dolarlar haraç alırdı iş adamları ve mütehaitlerden, geçin bu işleri,milleti balık hafızalı zannetmeyin

Kocaeli

Oy verdigim için söylūyorum.Hukumet hgs trafik cezalari .yerel yonetimlerde eski m.õ kalmis kalelere resterasyon adi altinda 20 trilyon para harcamaktan sinifta kaldi

Misafir

İLGİNÇ BİR GELİŞME. TAM DEVLET BAHÇELİ VERDİĞİ BİR KANUN TEKLİFİYLE ÇAKICIYI İÇERDEN ÇIKARMAYA ÇALIŞTIĞI DÖNEMDE HÜKÜMETİN BÖYLE BİR ADIM ATMASI, OLSA OLSA İTTİFAKTA BAHÇELİDEN DAHA ÇOK TAVİZ KOPARMA GİRİŞİMİ OLARAK YORUMLANABİLİR.

Misafir

Adam mekanize ve organize suç örgütü bu kadar suçu yaşamına nasıl sığdırmış?hayret vahceli bu adama af istiyor kader mahkumu bumu bu ve bu gibilere af isteyenlere Allah akıl fikir versin.ayrica polislere tebrikler iyi iş yapmışlar.

Misafir

Alaattin Çakıcının üzerine gidiliyor tamam da, Sedat Peker'in neden üzerine gidilmiyor. Bunların her ikisi de mafya suç örgütü liderleri değil mi?

Misafir

Affa yetiştirilir mi bunların davası da?. Bak hepsi "kader mahkumu" oldu yazık. EYT gibi yüzdeyüz haklı bir gruba destek çıkmayan Sayın Bahçeli'nin bu af ısrarı anlaşılır değil. Gariban vatandaşa bu siyasiler ne zaman hizmet edecek?.

OFLU BABA

YA BUNLARIN ALAYI TIRISKACI ALAYI ZAVALLI CEBINDE BIR LIRASI OLMAYAN IS ADAMLARINA SUREKLI BLOF YAPAN COCUGUNU OLDURURUM KARINI KACIRIRIM NE YAPSIN IS ADAMIDA KORKUP BUNLARA HARAC VRERIR ORDAN BURDAN TOPLADIWKLARI PARAYLA GECINEN ZAVALLI TOPLUMUN YUZ KARASI DEYYUZLER YOK SARALMIS SEDAT PEKERMIS HEPSI AYNI HEPSI BUNLARIN KAFALARINI EZIN KI PIYASA TEMIZLENSIN POLISLERI TEBRIK EDIYORUM IYI IS CIKARMISLAR

Ahmet Bahadır

Bahçelide sıkça ziyaret ediyor o da talimat mı alıyor acaba.

Misafir

bahçelinin canı sıkılacak..................

Kürşat

Bu olay sadece sayin bahceliye nota vermek için yapilmiştır.oluk oluk kan akacak diyen ve insanlara işkece yapip video lara tasıyan pekere neden dokunmuyorsunuz çünku o reise oy topluyor ondandır.bunun hesabinida goreceksiniz.

OFLU

BAHCELİ YE AF DARBESİ

Aklın zıplaması

Ülkeleri yönetenler yönetmez.Yönetenleri yöneten gizli güçler vardır.Bu durum bütün Dünya'da aynıdır.Çıkarlar bazen çakışır,bazen de para denen şerefsizin bölüşümünde sorun çıkar.İşte o zaman iktidardakilerin gizli güçleri onları suçlamak için bir isim bulurlar.İşte Vatan hainliğinden tut her türlü suçu işlemiş olurlar.Yönetenleri yönetenler arasında ufacık anlaşmazlıklar bazen çıkabiliyor.Ne de olsa onlarda insan.Yani Dünya'da var olan veya yaratılan her olayın altında çıkar söz konusudur.

Misafir

Demekki bahceli reise boyun egmedi)))))

Misafir

Idam,Mafya ve Milliyetcilerin Babasi.

Misafir

bahceli bu mafiya liderine ozle af cikarmaya calisirken bunun cetesi disarda vatandasi canindan bezdiriyor

  • 1