BIST 9.757
DOLAR 32,57
EURO 35,03
ALTIN 2.456,65

Akar'dan terörle mücadele için flaş sözler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) milletin egemenliği ve bağımsızlığı için elinden gelen her türlü gayreti göstermeye devam ettiğini söyledi. Bakan Akar, ülkenin huzur içinde yaşayacağı günlerin yakın olduğunu ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Kundemacı

Mademki ülkenin huzur içinde yaşayacağı günler yakındır. Bu iş bukadar kolaydır. Şimdiye kadar neyi beklediniz. Gerçekten çok boş birisi.

MİSAFİR

CHPKK YI MECLİSTEN ATMADAN BUNLARIN TERÖRİST FALİYETLERİNİ YASAKLAMADAN TÜRKİYEYE ASLA HUZUR ADALET DEMOKRASİ GELMEZ ÖNCE ABD NİN TASMA TAKTIKLARININ FALİYETLERİNİ YASAKLAYACAKSIN AZGINLARINI İÇERİ TIKACAKSIN .VATANDAŞLIKTAN ATACAKSIN ,DOST DÜŞMAN İÇ İÇE OLMUYOR GARDAŞIM.BUNLAR İHANET ŞEBEKESİ ,TÜRKİYE MİLYARLARCA DOLARINI DAĞLARA TAŞLARA BUNLAR YÜZÜNDEN DÖKTÜ BUNLAR YÜZÜNDEN GERİ KALDI BUNLAR BAŞ DÜŞMANIMIZ ARTIK GÖRÜN,BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU TERÖRİST AYYAŞ HAİN,DİKKAT EDİN BÜTÜN DÜNYAYA UŞAKLIK EDİP TÜRKİYEYE DEVLETE DEVLET BAŞKANIMIZA SALDIRIYORLAR

Turgut Şentürk

Terör bitmesi terörist yok edilmesi için öncelikle ülkemizde 80 küsur yıllık bir bataklık olan bir partinin kendi bataklığına gömülmesi gerekir. Bu bataklık kurutulmadan ne terör biter ne ekonomi düzelir nede millete huzur gelir.

Misafir

yorum beğenmeyen şuanda 76 kişi var demekki pkk,fetö,daiş misakkı milli sınırları içinde hala varlar.

Misafir

Mağdura mağdur olduğu için el uzatılmalı zalime de zalim olduğu için baş kaldırılmalıdır........

Misafir

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında olduğu 20 ilde 176 arsayı satışa çıkarttı. 974 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılan arsalar arasında cami arsası ve tarım arazileri de yer alıyor. CHP, söz konusu satışa çıkarılmasına "Satarak değil üreterek, kaynak yaratılmalıdır.” diyerek tepki gösterdi

TÜRKİYELİ

Daiş,fetö,pkk şeytan, terör üçgeni tamamen bitirilmeden TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİN vatandaşlarına Rahat uyku yoktur..

  • 1