BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Akademik zam hasreti sona eriyor!

Başbakan Davutoğlu'nun akademisyenlere ilişkin yaptığı açıklamaları, Memurhaber'e değerlendiren ÖGESEN ve ÖGEDER Genel Başkanı Özkoçak, Niyazi Solak'a hükümetten beklentilerini içeren bir röportaj verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Ali

Akademik zam geç kalmıştır. Şimdiye kadar yapılmalıydı. Sayın Başbakanımıza teşekkür ederiz.

veysel

Sen gerçekten kıskanıyorsan sende bilim adamı olda görelim. Doçentlik burada temeldir. YÖK bizzat kendisi yapıyor. Tv de izlemediğin kişiler binlercesi var. Ha akademik çalışma denince ne anladığını bilemiyorum. Teknolojik yapının temeli üniversitelerdir. Oradan yetişir insan. Sen bir öğretmensin sana buradan bunu belirteyim. Nereden bildin dersen ben öğrencilerimi tanırım.

Gereksiz laf öğütücü

Büyük harfle yazacak ne var? Ne biliyorsun akademi ve akademisyen hakkında? Yazdığım makaleleler defalarca atfedildi. Sen kimsin?

CİMCİM

AKADEMİSYENLERİN MADDİ SORUNLARI HALLEDİLECEK DE BİLİMSEL DÜZEYSİZLİKLERİ NASIL GİDERİLECEK. AKADEMİK YAYIN SAYISI DEĞİL, YAPILAN YAYINLARIN NE KADARI YABANCI AKADEMİSYENLERCE REFERANS OLARAK KULLANILIYOR. SON ON YILDA TV'DEN İZLEDİĞİM KİŞİLER DR. ÜNVANLI. KALİTE DÜŞÜK DEĞİL, ÇOK DÜŞÜK. YABANCI DİLİ OLMAYAN AKADEMİK ÇALIŞMA YAPIYOR Kİ, OLACAK İŞ DEĞİL.

demek ki

hiç bir şey olmayacak.

misafir öğretim üyesi

yok başkanından bir şey olmaz ne yaptığı belli değil. varlığı ile yoklugu aynı.......

  • 1