BIST 10.335
DOLAR 32,24
EURO 34,77
ALTIN 2.459,95

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap!

AK Parti Sözcüsü Ünal, "Kılıçdaroğlu, siyasete, demokrasiye ve seçime saygısı olmadığını bugün göstermiştir. Bu çirkin dilin muhatabı olmayacağız." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
JÖLE 3

Çok gıcık bir tip. Kibarlık taslamasa iyi olacak, zoraki oluyor.

KK

chp bir zamanlar türbanlı eşi olan cumhurbaşkanını tanımayız demişti sonra o kişiyi kendi aday göstermek için uğraştı. şimdi de halkın seçtiği cumhurbaşkanını tebrik etmeyiz diyor. bırak uzağı görmek önünü göremiyor

MİSAFİR

YAHU KARDEŞİM ZİHNİYET BOZUK YOL YANLIŞ .TÜRKİYE DÜŞMANI SİYASET YAPIYORLAR BÜTÜN TÜRKİYE DEVLETİNE DÜŞMAN OLANLARA DOST OLMUŞLAR FETÖ VE PKK NİN ARKASINDA EMPERYALİZM SİYONİZM VE AMERİKA VAR TÜRKİYEDEDE CHP VAR,TERÖRÜ ŞEHİRLERİMİZE VE MECLİSE TAŞIYAN CHP DİR KAPATILMALIDIR ,CHP OLDUĞU MÜDDETÇE TÜRKİYE HUZUR BULMAZ TERÖRDEN KURTULAMAZ

MİSAFİR

KARDEŞİM ADAMLARIN TÜRKİYE DİYE BİR DERDİ YOK PKK İLE FETÖ İLE KANKA OLMUŞLAR TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SORUNU CHP DİR CHP KAPATILMADAN TÜRKİYEDE TERÖR BİTMEZ HUZUR GELMEZ BUNLAR MENDERESİ ASAN IRAKI SURİYEYİ HATTA OSMANLIYI İÇERDEN YIKAN ZİHNİYET UYANIN ARTIK UYANIN

Misafir

Bu nasıl dürüstlük, bu nasıl efendilik 9 seçimdir kendisini ezerek yenen rakibine ağzına geleni söylüyor. BUmu efendilik. efendilik buysa sana biri küfretsin sen onu efendi gör?????????????????????

Misafir

kılıçdaroğlu hangi kafada anlamak mümkün değil Kazanırsın kaybedersin bu bir yarış..Eksilerini tamamlasın yoluna devam edersin..ince adam çok kısa bir sürede gece gündüz çalıştı chp lideri KILIÇDAROĞLU hayatı boyunca vatandaşa illere köylere kasabalara indimi yok MHP AYNI CHP Aynı kafa ..çalışacaksın kardeşim vatandaş eline ne ekersen onu verir..

MİSAFİR

CHP FETÖYE VE PKK YA ÇALIŞIYOR TÜRKİYENİN TAKOZU HUZURSUZLUĞU TERÖRÜ TÜRKİYEYE GETİREN SAKLAYAN BESLEYEN MECLİSE SOKAN CHP DİR

MİSAFİR

KIÇIDAROĞLU TERÖR DOSTU TÜRKİYE DÜŞMANI CHP KAPATILMADAN ÜLKEMİZDE TERÖR BİTMEZ KARDEŞLİK OLMAZ HUZUR GELMEZ

Metin ali

Ali metin onu chp ye soracaksın her platformda destek veren chp çünkü. .....

ali metin

Akp li ye şunu sormak lazım..Eğer hdp suçlu ise neden kapatılmıyor?..Buna ne cevap verecek?..Eğer hdp nin yasadışı tutumu varsa niye mecliste?.Burada bir çeliki var..Hdp yi hiç sevmam..Ama akp ile hdp meclis çatısı altında ve yan yana..hdp suçlu değilse suçlamanın bir mantığı olmaz.suçluysa gereğini yapın..

vatandaş

çıktı yenildi,çıktılar yenildiler ve yenilmeye mahkumlar,onlarda bu haset ve diğer kötü hasletler olduğu sürece bu heep olacak,bu millet hepp tokadı vuracak...

MİSAFİR

NE DEMİŞLER ? KEM SÖZ SAHİBİNE YAKIŞIR..SAYIN KILIÇDAROĞLU SON DERECE AFENDİ VE DÜRÜST BİRİSİDİR ..AMA SİZLER ÖYLE KISKANÇSINIZKİ..BUNU BİLE ANLAMAKTA ZORLANIYORSUNUZ..YANİ GÖZÜNÜZ DÖNMÜŞ SİZLERİN..

haldun

siyaset kılıçdaroğlu gibi fırıldak görmemiştir,yüzde 22 alan partisini bırakmış yüzde 42 almış iktidar partisine bulaşıyor kılıçdaroğlu bitmiştir...

hadi canım semde!

Hem "Biz HDP’nin siyaset yapmasına karşı değiliz, Meclis’te siyaset yapmasına da karşı değiliz." vb. diyeceksin hem de girmemesi ve vekillerinin kendine (Ak Parti ) yazılması için çalışacak, engel çıkartacaksınız!..

dobra

Adam! itiraf ediyor. PKK ve FETÖ terör örgütlrini meclise taşıdık diyor. Ve bunu bilinçli yaptığına da inanıyorum. Sinsice bir planla birini şemsiyesi altına alarak diğerine de dışarıdan destek verdirerek yaptı.Allah bildiği gibi yapsın. Ancak CHP liler bunu biliyor mu şüpheliyim.

hadi canım semde!

Siyasette ‘topal ördek’ ne anlama geldiği biliniyorken "Cumhurbaşkanına ‘topal ördek’ gibi bir ifade kullanıyorsun." diyen bir sözcü !..

tarafsız

kılıçdaroğlu ve ychpliler oylar çalındı diyerek seçime gölge düşürmeyi planlıyordu lakin muharrem ince böyle bir durum olmadığını, seçim sonuçlarının geçerli ve gerçek olduğunu ortaya koydu. kılıçdaroğlunun bütün öfkesi bu yüzden.

BAKIMSIZ TARZAN

DÜZELTİYORUM - BAKIMSIZ TARZAN ZORDA..

Ffm

kemal lin dili sürtüşmüş kuvayı milliye demiş demek istediği itaat ve teraki

Misafir

ister kutlasin ister kutlamasin akp nin cokta umurundaydi)))

  • 1