BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

AK Parti'den '100 bin imza' ve adaylık açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı uyum yasaları çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Yazıcı, 100 bin imza konusunda son sözün YSK'da olduğunu açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

Fazla şişme bot batmaya meyillidir ,

Misafir

Daha yazabilirim yaprak yaprak ,seçbileceğim bir yerde dur ,

Misafir

Hiçbirisi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Misafir

erdoğan+bahçeli+ysk toplamı bir meral akşener etmiyor.

Misafir

Oy verirken 100 bin şahit istemiyorsunda adaylık için neden 100 bin imza istiyorsun? Bırakın isteyen rahatlıkla aday olsun.

Cankoç

Oy verirken 100 bin şahit istemiyorsunda adaylık için neden 100 bin imza istiyorsun? Bırakın isteyen rahatlıkla aday olsun.

mustafa

AKP İYİ partinden neden korkuyor bırakın iyi parti seçime girsin

Misafir

sağcı solcu davalarını başlatanlar milleti birbine yıllarca kavga ettirenler batını abdnin bir oyunudur .maşalarıda kendilerini dinci müslüman sanan tarikatçı hainlerdir

Misafir

CCc Okoça. Sen git Habur rezalteilerine sebep olanlara, bu ülkeye Fetoya her şeyi verenlerle beraber ol. Ama unutma suç ortakları da yargılanacak.

Misafir

zart zurt cart curt vırt zırt

Misafir

memura %3 veriyor,ama tekrar 3ü vergiye takıldın diye geri alıyor memurada 3ün biri kaldı

Misafir

sizi çağdaş ileri görüşlaü vatansever açıklamalarınızdan dolayı kutlarım. bende eklemeliyim.türkiyede sağcı solcu kavgası yok asıl tehlike vatan hainleri fetöcüler terör ve bunları gerçek ortaklarınrın iktidarda olmasıdır

Misafir

15 cesur ve centilmen Ak Partili milletvekili aranıyor.

Misafir

CHP, Saadet, İyi parti, Hdp'nin tek ortak noktası antidemokratik tek adam rejimini yıkma isteği, öyleyse Müslümanı, kürdü, ulusalcıyı ülkücüyü kucaklayacak öyle bir aday belirleyin ki bu adayın görevi seçimi kazanırsa yapılan bütün antidemokratik yasaları icraatleri geri almak düzeltmek tek adam sistemini kaldırmak olsun, böyle bir aday bence siyasete bulaşmamış iyi bir hukukçu olabilir, mesela bu kişi bir öyle bir böyle konuşmayan söylediklerinin arkasında durabilen bağımsız hukuk adamı Ersan ŞEN olabilir, memlekete demokrasi yeniden geldiğinde yasama yürütme en önemlisi de yargı, hatta yandaş olmayan karakterli basın bağımsız şekilde işlemeye başladığında bu aday görevini tamamlar ve yine partiler yapılacak ilk adil seçimle yarışlarına devam eder, ey muhalefet bu iyiliği bu vatanın geleceği için yapmanız lazım

KONYALI

100 bin imza için Uganda ya gidip imza vermek gerek diye değişiklik tasarısı vercem. 185 kilo kaldırırsa Meral hanım aday olabilir. Tir tir titriyorlar. Saadet iyi parti F.Erbakan ittifakı tek başına iktidar.

Misafir

hala ikramiye bekliyorsun. Satılacak bir biz kaldık farkında değilsiniz. Oyları toplayıp 4 yıl burnumuzdan kan getirecekler onu da emecekler haberiniz yok.

Hakkı B.

Uyum yasalarını çıkarmamışlar, kuyrukları tutuşmuş gibi erken seçim yapıyorlar.

Misafir

Memurlara iki bayramda ikramiye beklentide kalmasın, reis duy sesimizi

urankay

ey türk istikbalinin evladı,işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen,türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır.muhtaç oldugun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

MİSAFİR

BU SORUYU SORAN KİŞİ ACABA - NEYE GÜVENEREK VEYA KİME SORUYOR ?AKIL VAR MANTIK VAR ..BUNU BİR TÜRK VATANDAŞI VEDE KONUMU GEREĞİ SORABİLİRMİ? İMZAYI VERENDE TÜRK VATANDAŞI -ALANDA HERHALDE BAŞKA BİR ÜLKE VATANDAŞI DEĞİL ..ÜLKEYİ VE İNSANLARI BU KADAR KOLAY HARCAMAK ANCAK BİZİM ÜLKEDE OLUR..AMA MİLLET BIKTI -USANDI ..ALLAH RIZASI İÇİN ARTIK KENDİNİZE GELİN .YAZIK ETMEYİN BU ÜLKEYE VE İNSANLARA..

Misafir

Dümen gürültüyle döndürülmez ki yavrucağım,biz oyumuZu kulanak sonrası ,antep baklavası ,iyi akşamlar,

Misafir

O zaman ben de mi gireyim aday olmak için ,

Misafir

Hic kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok ,

kadir

İnadına ilçe seçim kuruluna gideceğim sayın AKŞENERİN adaylığı için imza vereceğim çünkü ülkemizin demokrasiye ihtiyacı var

Misafir

Türkiye kritik bir eşikte! Yeniden demokrasi yürüyüşü mü, karanlığa gömülmek mi?