BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17

AK Parti ve Cemaat barışır mı?

Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında AK Parti ve Cemaat arasındaki husumetin son bulma ihtimalini sorguladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
tayyar kalkan

şu an saadet dahil tüm partiler AKP ye karşı birleşmiş durumda. çünkü onların hepsini şimdiye kadar yöneten ağababaları, işlerine gelmeyen tayyipe karşı birleştirdi. neden birleştiler? çünkü tayyip ve AKP hizmetleri ile var. diğerleri ise işleri güçleri düzmece yalan. halkda tanıdı artık.

ZAZA

FESATLIK YAPTINIZ DURUM BU HALE GELDİ

abbas

ey dilipak sende azıcık iman ve ahiret inancı olsaydı ki öyle görünüyor. böyleler ya münafık yada vazifeli fitnecilerdir. hiç mi allah korkusu yok sen ve senin gibilerde, yalanlar, iftiralar, hakaretler bu iş nereye kadar gidecek, seni ve senin gibileri ALLAHa havale ediyoruz.

vatandaş

bütün haşhaşiler bu adam etmezler helal sana dilin gibi pak sın

dil

Ey dilinapak yazdığın tek doğru şey bu: Allah’ın hükmü galib gelecek.. O her şeyi gören, duyan, bilen, kadiri mutlak ve hüküm sahibi olandır. inşallah hak ve hakikat ortaya çıktığında senin gibi vazifeli provaktörler bu memlekette artık kimseyi kandıramayacak.

SIFATA BAK

SIFATINDA NUR KALMAMIŞ YALAN VE İFTİRADAN

zigana

zırt pırt çıkıpta ortalığı karıştırma

kpy

Ya bu adam hala kale aliniyor ya ne deyim yani.

emrah akar.

Bu kafadan insanlardan adam olmaz. Aynı kafa yola devam ediyorlar. Duvara toslayacakları ana kadar gitsinler bakalım.

DENİZ

fitneci,şarlatan ,

fahyar

peki onların yaptıklrı haksızlıklar, hukuksuzluklar, yolsuzlukları nereye koyacağız onlarda sütten çıkmış ak kaşık değiller bu konularda

Ben

Bunları yedi sülalem desteklese bile; yaptıkları hırsızlıkları, yolsuzlukları, zulmü, kul hakkını, yalanı, dolanı, iftiraları gördükten sonra kesinlikle desteklemem. Aksi takdirde uhrevi anlamda da kendimi sorumlu hissederim. Ayrıca onların düşecekleri zilleti bu dünyada da görmek için Rabbim onlara sağlık versin, öyle kaçış yok.

Emre Han

dinden, tevhidden, ezandan muhammederrasulullah ı çıkarmaya çalışmadılar mı? bundan büyük ehli sünnet vel cemaat akidesine ters bir şey olur mu? bırak ehli sünneti, itikada ters.

tiransavar

yanlışş düşünüyosunuz..sizin gibilerin derdi RTE öldürmek sonra cemaati suc ilan etmek..erdoganı da kahraman ilan etme derdindesiniz..Allah RTE ömür versin de yaptıgı kötülüklerin colugundan cocugundan cıkışını gözleri ile görsün.

misafir

mhp-chp birlikteliği gezi olaylarındaki cemaat-ulusalcılar birlikteliği vb. birliktelikler menfaate dayalı. Önceden cemaat-akparti arasında gönül birlikteliği vardı. Bu artık yok oldu. Ancak menfaatlerin uyuşması durumunda bir olabilirler ki bu uzun vadede bişey ifade etmez. Esas olan gönül birlikteliğidir. Bundan sonra zordur.

sedalı

Tabiki barış sağlanabılır bu konuda he nın durus ve söylemı cok net sayın dılıpak: he dıyorkı: Bıze meydanlarda attıkları iftiralrı ıtıraf ederlerse özür dilerlerse, helallık isterlerse kapımız acık bunu yapmadıgınız sürece de kusura bakmayın

misafir15

Mecliste paralel soruşturulsun önergesi AKP oyları ile reddedildi.Ya paralel diye bişey yok yada paralel dedikleri yapının söylediklerinin tümü doğru. O halde barışmak lazım birilerini devreye sokmak lazım. Bu işle görevliler vardır iş başı yapmışlar ortam hazırlamak görevleri var.

Hayati

AKit yazarı Dilipak efendi önce İsrail gizli örgütü olan "Mason" olup-olmadığını açıklasın.

vatandaş

artık tren kaçmiştır o iş bitmiştir

ÖMER

ŞU ADAMI HALA HABER YAPIYORSUNUZ YA NE DİYEYİM

vatandaş mustafa

BU SAATTEN SONRAKİ BARIŞ AKP NİN KİMLİĞİNİ GÖTÜRÜR YOK EDER.

sami

paralel yapıda bir yumuşamanuok diyeceksin yani hala paralel diyeceksin sonra barışırlar mı diyeceksin nasıl bir tezat. birde millete yapılan haksızlıklar cemaatle barışınca geçecek mi diye zannediyorsunuz.. yahu nasıl bir islami anlayışı var bu dilipak ve onun gibilerin anlamadım gitti.

birbilenadam a ithaf olunur

"liderimiz haşa Allah tan büyük diyen" ve cemaate laf atan zavallı bu konuşmalar ispat ister yoksa adamı mesul yapar ahirette. ama her gün tv. lerde başbakanımız haşa Allah'ın bütün vasıflarını üzerinde taşıyor laflarını Biz yapmadık ama Peygamber(s.a.v) haşa gurur ypmıştır diyenleri kanlı canlı izliyoruz, biraz insaf etmek lazım.

necip

birileri böyle yorum yapABİLİR ama bu camia kendi için böyle bir ifade kullanıyor mu buna bakmak lazım. böyle bir ifadeyi kullandıklarını ben bilmiyorum ama islamı yanlış yaşayan her şeye bir tepki olarak dini kullanan insanlar birileri dini düzgün yaşarken onlara bu şekilde yaklaşıldığını duyduğunda cemaat biter deyip yazması yerine neden böyle düşünülüyor demeleri lazım. islam bir tepki dini değil, aksiyonerdir reaksiyoner değil. yani sen evde otur otur kendini geliştirme sonra başına gelen her şeyde tepki-reaksiyon göster. bir günü diğerine eşit olan ziyandadır demiyor mu Peygamber Efendimiz(s.a.v). o yüzden çalışan üreten bu insanlara laf yetiştirmeye çalışacaklarına İslam adına insanlık adına keşke müslümanlar bir şeyler üretseler mal mülk biriktireceklerine

merdane

fitneci yine meydana çıktı