BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

AK Parti Teşkilatları 2019'a Hazır mı?

Yaklaşan 2019 seçimleri AK Parti kulislerini yine hareketlendirdi. Kulislerde dolaşan bazı bilgiler ve sorular hiç de yabana atılacak gibi değil.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Dusunun butun planlar hersey Tayyip Erdogan in uzerine yani Akp dediginiz parti bir tek kisinin etkisi ile ayakta ki,bunu zaten sizler kendi agzinizla soyl/uyorsun..Yaslanip kenara cekildiginde ne olacak peki

Misafir

Türkiye’de İslamizasyonun (veya siyasal İslamlaştırmanın) özneleri incelenmek isteniyorsa, hem iç hem de dış öznelerin sahne aldığı ve karşılıklı etkileştikleri bir alana girildiğini dikkate almak gerekir.

Erol Baron

Millet dört gözle 2019 u bekliyor. YUMRUKLAR SIKILI.

Misafir

işiniz zor salman bey ak partinin başındaki ADALET esamesi artık hiç okunmaz oldu. artık akparti rant partisi olmuş. boşuna yeni ömerleri aramayın. halisdemirler halislerin içinde olur.

Misafir

benim bildiğim ak parti ve teşkilatları senin benim gibi idi. şimdi hepsi rezidanslarda yaşayan lüks araçlarla gezen ada parsel rant peşinde koşan menfaat düşkünü adamlarla dolmuş. halk arasında gelir adaletsizliğinde uçurumlar ortaya çıkmış akpartililer mallarına mal katarken (imar) rant elde ederken gariban ise yeni rakibi suriyelileri defetme peşine düşmüştür.

Misafir

Homo sapiens denen insan ırkı, gezegendeki yaklaşık iki yüz bin yıllık yaşantısında nelere, ne saçmalıklara inanmış , yepyeni bir inanç yaratmış... Bu yüzden, fazla da ciddiye almayın bunları...Komünist Genç

  • 1