BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

AK Parti bir ilke imza atacak! Önümüzdeki seçimlerde...

AK Parti, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde bir ilke imza atarak adayların vaatlerini de açıklayacak. Seçim manifestosu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Kainatın olağanüstü üstün yetenekli lideri denince akla kim gelir? Böyle bir lider hangi ülkede var?seçim manifestosuda kendisi gibi olur.😆😆

Misafir

3 dönem kuralını kesinlikle uygula. bir insan kaç yıl belediye başkanlığı yapacak. ömür boyu mu.

Sefer

Manifestoya gerek yok. Adalet adalet adalet lazim bu ulkeye Zengin /fakir Politikaci/sivil Amir/memur Ayirimi yapmadan herkese eşit davranan bir adalet sistemi getirin. Adalet olursa gerek ulkemiz gerekse vatandaslarimiz icin guzel ve hayirli olan ne varsa kendiliginden gelir ve de bulur bizi zaten Adalet yoksa ne can ne mal ne namus guvenligi olmaz!!! Ulkende huzur olmaz Ekonominde istikrar olmaz "Adalet mulkun temelidir."

Imran

Siz aciklayin manifestonuzu, halk ta size iyi bir manifesto hazirliyor emin olun.

Misafir

Türkiyede artik cb.yrd.sı.bakanlar.vekiller.belediye başkanları.hakimler.savcılar.imamlar.belediye zabıtaları.bekçiler hatta temizlik görevlileri denince aklına rte gelmesi lazım.o herşeyi bilir.anasından üstün özellikli dogdu.bir şeyi de bilme artık yeter be.

SAMET

BEN BUNDAN BÖYLE ADAYIN VAATİNE DEĞİL TÜRKLÜK HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNE BAKACAĞIM.AKP NİN BAŞKANI ERDOĞAN SECERESİNİ ŞAŞIRMIŞ ANLAŞILAN.BU GÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ.

Misafir

Onu bunu bilmem bu partinin de bunlara destek verenin de sırtı yerden kalkmasın!

Misafir

Ya bıktık böyle haberlerde ...

Misafir

Sanki önceden Sayın Erdoğan karar vemiyormuydu kimin nerede ne olacağına?

Orda bir belediye var uzakta

Her işi AKP genel başkanı yapacaksa seçilecek belediye başkanları kukla mı olacak!?

fikret boduroğlu

Erdoğan-akp ve adaylarına oy vermeyin.

  • 1