BIST 9.889
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.455,83

Aile Bakanı Sıla'yı nasıl arar!

Mesele burada bir kadının özel hayatı değil, ilişki biçimi hiç değil. Tartışılması gereken kadına şiddetin hiçbir şekilde, hiçbir gerekçeyle kabul edilemez olması.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

bizde aile bakanlığı varmıki sorunlara konulara olaylara hep uzaklar geç kalıyorlar sorunları çözemiyorlar bundan öncekide aynıydı buda aynı aile sorunlarına olaylara geç kalıyor çözüm üretemiyorlar

Misafir

Burada bence önemli olan aydınların alınması, sorgulanması, serbest bırakılması değil, bu durumun yarattığı gözdağı ortamının dalgalar halinde tüm vatandaşlara yayılıyor olması.

Misafir

Hükümetin yurtdışındaki bilim adamlarını Türkiye’ye geri döndürmek amacıyla yeni teşvik programı açıklamasının hemen ardından dün Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Betül Tanbay ve Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Tarhanlı'nın da aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. .. Ne diyorsun?............

yalakalık yapmayın

bunun kadına şiddetle alakası yoktur. insana şiddetle alakası vardır. bir kadın bir kadını dövse yine mi kadına şiddet olur? yine mi aile bakanı arayıp geçmiş olsun der? aile bakanının mı görevidir bu?

Çok az ,eyer 83 milyon olursa ALACAM ,o zaman ,kazanınca ülkenin her bireyine eşit dağıtıp herbirini milyoner görme şansım olurdu MİLLETÇE MİLYONER MİSYONUMA UYGUN OLURDU ,lütfen yayınlayınız ,

Misafir

Sayın Yazar Hanım; tek kelime ile hak savunusu adına bir tükeniş manifestosuna imza atmışsınız. çok yazık bu toplumu var eden değerleri başörtünüz altında popilizm uğruna yakıp yıkıyorsunuz.Eyvahlar olsun nereden nereye? bir ahlaksız tutumu görmezden gelecek kadar ağmalaşmış göze sahip olmak.

Misafir

Bu olayı sürekli gündemde tuttular hala da tutuyorlar.Hergün şiddet gören binlerce kadın var ama bunlar göz önünde tv de gözüken isimler oldukları için gündemi değiştirmek için tam uygun magazinel kişilerdi.Daha da gidecek gibi gözüküyor millete seyirlik lazım.esenler

Selman

Sayın yazar senin de o bakandan farkın yok. Mevzu bahis ilişkinin taraflarının yaptığına modern dünya aşk diyor ancak dinimiz örfümüz buna fuhuş-zina adı veriyor. Biz bunu aşikar yapanların muhafazakar cenahı temsil eden akpartili bakan tarafından dayak vesile edilerek üst düzeyde itibar görmelerini kınıyoruz.

SÜLEYMAN YILDIRIM

Şiddetin her türlüsüne tavizsiz bir biçimde karşıyız. Mesele, toplumun aile yapısını tehdit etme potansiyeli olan bir olayın (Hem şiddet hem de gayri meşru ilişki bakımından ) "AİLE" bakanı tarafından meşhur edilmesidir. "Gayri meşru bir ilişkiye karşı olanlar kadına şiddete mutlak taraftır." diyorsanız buralarda yazmayı bırakın. Çünkü biz bu olayda hem kadına şiddetin hem gayri meşru bir ilişkinin bir masa etrafında serbestçe ve eşit hassasiyetle tartışılabileceği bir Türkiye hayal ediyoruz.

vatandaş

Sayın Yazar; Mesele bakan hanımın sılayı aramısı değil mesele meşhur olup gahri ahlaki ilişki yaşayan birini, meşru bir evliliği olan eşi tarafından şiddete maruz kalan ismail küçükkaya'nın öğretmen eşini görmezden gelmesidir. neden öğretmen hanım için ortalığı ayağa kaldırmadı.

Misafir

20 yılda tükettik!.. Türkiye’nin en büyük ikinci tatlı su kaynağı olan Eğirdir Gölü’ndeki çekilme ürkütücü boyutlara ulaştı. ..Son 6 ayda metrelerce çekilen gölde suların terk ettiği alanlar adeta çölleşmeye başladı.

Tolofonlo oror no vor yono

Apostrofi

Aile Bakanı otursun Türkiye'de 25 yıl ve daha yukarı evli olan ev hanımlarının sosyal güvencesi var mı yok mu?Bunu araştırsın.

  • 1